"bu kötü kalplilikmi gerçekten" ?

bu geçse başkasına iyilik meleği kesilcek..yardımseverliğinden geldi başımıza ne geldiyse..sürekli söylüyorum ama hala aynı..başkası için kendimi yıpratmazsam kötü kalpli ilan ediliyorum :(

ikiniz olayları farklı algılıyorsunuz. Benim bir kayınpederim var. aynı sizin eşiniz. Kayınvalidem çekirdek ailenin özlük haklarını korumak için çok radikal bir karaktere dönüşmüş yıllar içerisinde. Çünki eşi destek değil fikirlerine...

sizinki kötü kalplilik yada katılık değil profesyonelliktir.zaten heryerde torpil geciyor da noluyor.torpili olan yerleşiyor bir yere işi bilse de bilmesede, işi bilen torpilsizlerde kalıyor açıkta.kıza referans olsaydınız da işini doğru düzgün yapamasaydı sizin yüzünüzü kara cıkaracaktı bir yerde.neyse onları geciyorum.

geçen senelerde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum aklıma geldi.o zamanlar otelde çalısıyordum.bizim şefin kocası da sizinki gibi rica etmiş' yazık kıza eşinden ayrılmıs, işe alırsan 2 cocuguna da bakar durumları iyi değil ' filan gibi duygu sömürüsü yapmış.bizim şef de acımış almış.bunları bir görün abla kardeş gibi oldular.sonradan öğrenildiki işe aldırdıgı hanım şefin kocasının dostuymuş.o olaydan sonra ben eşimin iyi olarak bahsettiğii hiçççç bir bayana sıcak davranamıyorum hep altından bişey cıkar mı diye düşünüyorum.paranoyak mı oldum nedir:52: ama o olaydan cok etkilenmiştim ben.

bence eşiniz sizi kıskanıyor... bu kıskançlığı da bu şekilde kusuyor dışa vurum olarak.

bende böyle düşünüyorum :)

sizinki kötü kalplilik yada katılık değil profesyonelliktir.zaten heryerde torpil geciyor da noluyor.torpili olan yerleşiyor bir yere işi bilse de bilmesede, işi bilen torpilsizlerde kalıyor açıkta.kıza referans olsaydınız da işini doğru düzgün yapamasaydı sizin yüzünüzü kara cıkaracaktı bir yerde.neyse onları geciyorum.

geçen senelerde yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum aklıma geldi.o zamanlar otelde çalısıyordum.bizim şefin kocası da sizinki gibi rica etmiş' yazık kıza eşinden ayrılmıs, işe alırsan 2 cocuguna da bakar durumları iyi değil ' filan gibi duygu sömürüsü yapmış.bizim şef de acımış almış.bunları bir görün abla kardeş gibi oldular.sonradan öğrenildiki işe aldırdıgı hanım şefin kocasının dostuymuş.o olaydan sonra ben eşimin iyi olarak bahsettiğii hiçççç bir bayana sıcak davranamıyorum hep altından bişey cıkar mı diye düşünüyorum.paranoyak mı oldum nedir:52: ama o olaydan cok etkilenmiştim ben.

işte buyrun iyi niyeti suistimal etme durumu..allah korusun yaa iyi niyetimin kullanılmasından,yüzümün kara çıkmasından çok korkarım ben ..ve ben bunları düşünürken eşimin beni vicdasızlıkla suçlaması daha da üzüyor biz bayanlar olaya hep profesyonellik gözüyle bakıyoruz da bu erkeklerin düşündüğü ne yaa sinir oluyorum sinir!!

Gayet profesyonelce hareket etmişsiniz, nedense erkekler arkadaşları konusundaki hassasiyeti sevgilileri/ eşlerinde göstermiyor çoğu zaman. Ayrıca eşinizin sizi kıskandıığını düşünüyorum.
Bir ihtimal daha var, eşiniz arkadaşına " Benim eşim isterse aldırabilir" falan diye tabiri caizse hava attıysa sonrasında işin olmayışı onu kızdırmış olabilir.

konunu okurken kendimi özdeştiriyorum ama senle değil eşinle:))
inanılmaz derecede acıma duygusu tavan yapmış bir insanım,dayanamam napar eder kendimden önce milletin isteğini gerçekleştirmeye çalışırdım,yediğim kazıklardan sonra yavaş yavaş bir iğne ucu kadar yol katettim,birine tüm açık yüreklilikle bişey yaparım kazık yerim kendimi geri çekerim,azıcık karşı taraf yanımda yakınımda dolaşsın yelkenlerim suya iner zaten kin tutamıyorum,birini sevmiyorsam biri beni incittiği için kendimi geri plana çekmişsem huzursuz oluyorum,iile karşı tarafın bir iyi hareketini görücem kafamda onu iyi bir şablona oturtucam öyle rahat edicem,ya belki eşiniz bu kadar bile değildir,ben bu kadarım işte!!!
5 yıllık evliyiz eşim de iyi niyetli bir insan ama benim gibi davranmaz sizin eşinize verdiğiniz cevap gibi her zaman olaylara tutarlı yaklaşır,mantık açısından değerlendirir sonra hareket eder benim gibi iyi niyetli sazan olarak atlamaz,zaman zaman onun kalpsiz bir duvar olduğunu düşünürüm ,sonuçta hep o haklı çıkar,yani yapacak bişey yok,evlilikler işte bu denge üzerine kurulmuştur,onu anlamaya çalış desem ne kadar başarabilirsin bilmiyorum:))biz hiç başaramıyoruz herkes kendi doğrusuyla yaşayıp gidiyor.

En son yapacağım şeydir bilmem kimin bilmem nesine iş için aracı olmak. daha önce çalıştığım yere aldırmıştım (kuzenimi) aman Allahımmm burnumdan getirdi o zamandır tövbe ettim. Kuzen böyle yaptıysa başkası neler neler yapar.

Back
X