yani benim elime böyle bir fırsat geçmiş değerlendiriyimmi onu soruyorum,bayıla bayıla değerlendiririm çünkü kıza gıcık oluyorum,sevmiyorum.
dayımdan para çalması,miktarı falan önemli değil evet
kızın kişiliğine taktım,hırsızlığı,para düşkünlüğü,evli erkeklere bile kur yapması,netten erkeklerle buluşması,mide bulandırıcı bir kız
ve gördükçe tavırlarını gıcık oluyorum öyle bi konuşması tarzı varki,tepki vermeden siz de duramazsınız.
mesela resimlerini gösteriyordum sevgilimin ona bir arabanın önünde,aa arabası mı var dedi,yoo dedim,salla o zaman kızım ya napıcan böyle çocuğu falan diyor kaç yıllık sözlüme,bana hep sevgilinle ileri gittinizmi falan sapık sapık sorular soruyor.
sırf yakışıklı diye her türlü erkeğin peşinden gidiyor,(paralı erkek seviyor ama bulamadığı için yakışıklılarla çıkıyor)
geçen teyzem su istemiş,suçu getirmiş suyu,napmış etmiş sucunun numarasını bulmuş çocuğa teklif etmiş,çocukta eniştemin tanıdığı,zor kapattık olayı eniştemin kulağına gitmesin diye,böyle de manyak birisi.