Bu lafımda bir ayıp varmı?

Görümceme ayıp bir laf dedigimi düsünmuyorum dedim
Hayır canım tersleyecektin. Abartma istersen kafayı yedin sen de iyice diyecektin. Ki cidden de kafayı yemiş Doğum ve cinselliği bir arada mı görüyor sapık Mıdır nedir. Bir de ay ayy demiş iyice alevlendirmiş. Hem sapık hem özel efekt yapıyor olay büyüsün diye. Neymiş ayıp olan

Misafir gelmişler diye uzatmadım.zaten terslemiste olsam kv,görümcemin tarafıda belliydi.birsey desem huzursuzluk olacaktı.

Senin sozunde ayip yok...onlarin düşüncesinde ayıp var!

doğum mu dediniz esefle kınadım sizi ne ayıp...Kendileri bölünerek mi coğalmışlar acep? Ne yapıp boyle gıcır gıcır kafalara sahip oluyor bu insanlar ya?
Sizi tebrik ediyorum hiç uzatmamışsınız inadına deşerdim valla normal dogum mu, doğum kilosu kaç, nerde doğurdun diye zibilyon tane doğumlu soru sorardim

Merhaba
Canım biz doğuluyuz ve büyüklerin yanında hamile,dogurdu,doguma gitti demeyiz. Cahil oldugumuzdan degil babalarimiz yaninda genel olarak girmeyiz.belki biz hala eski kafaliyizdir bilemiyorum.
Ama biride söylerse bizimkiler asla kızmaz susturmaz yargılamaz. Ben babamin yaninda emzircem cocugu da demiyorum. Karninu doyurup gelcem diyorum.

Ama, siz bunu böyle görmediniz diye sanki bombastik birşey olmus gibi ay ay demesine gerek yok. Sonra kibarca izah eder ok.

Siz ayip birsey yapmadiniz yani.

Bölünerek çoğalıyorlarsa doğum kelimesi değişik gelmiş olabilir.. Söylediğinizde ayıp hiçbir şey yok..

Simdi ayni zihniyet bizdede var dogum lafi hamilelik lafi eniste amca buyuklerin yaninda soylenmesi ayip asla konusulmaz bn karnimi bol bol seyler giyerek belli etmiterek sakladigimi biliyorum sizin dediginizde bisey yokta simdi bnde sizin soylediginizi soylesem kv bnm gozlerimin icine bakar kas goz eder cahiliyet yani soyluyim gorumceniz ayip diyorsa kaynananizda ayni dusuncededir kaynaniz ayip diyorsa kizida ayni gorustedir birbirlerinin arkalarini tutarlar bu boyledir bide yeli gelinseniz yol yordam bilmez ederler sizi aman dikkat

Ya bunun aslida gorgu veya cahiliyetle alakasi yok simdi dogum cocuk hamilelik dedinmiydi kadinin birlesmesi sonucu olan bisey oldugu icin dogum falan dendigin de insanlarin kafasin da cagrismasin biseyler diye konusulmazmis esim oyle diyor yani degisik ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…