- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Hayır canım tersleyecektin. Abartma istersen kafayı yedin sen de iyice diyecektin. Ki cidden de kafayı yemiş Doğum ve cinselliği bir arada mı görüyor sapık Mıdır nedir. Bir de ay ayy demiş iyice alevlendirmiş. Hem sapık hem özel efekt yapıyor olay büyüsün diye. Neymiş ayıp olanGörümceme ayıp bir laf dedigimi düsünmuyorum dedim
Misafir gelmişler diye uzatmadım.zaten terslemiste olsam kv,görümcemin tarafıda belliydi.birsey desem huzursuzluk olacaktı.Hayır canım tersleyecektin. Abartma istersen kafayı yedin sen de iyice diyecektin. Ki cidden de kafayı yemiş Doğum ve cinselliği bir arada mı görüyor sapık Mıdır nedir. Bir de ay ayy demiş iyice alevlendirmiş. Hem sapık hem özel efekt yapıyor olay büyüsün diye. Neymiş ayıp olan
Leylekler getirdi bencedeBebeği leyleklerin getirdiğini sanıyor herhaldeay ne manyak insanlar var
Senin sozunde ayip yok...onlarin düşüncesinde ayıp var!Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
Vallah yaaa bende bunu merak ediyorum. Nereden kimden buluyorlar bu cesareti? Birde bunu bir üstünlük olarak görüyorlar ya hepsini pıçaklayasım geliyorBoyle şimşik beyinliler en kutsal seyleri bile mahvediyorlar ve ne yazikki artik daha cesurlar.
Haklısın doğumla ilgili cümleleri fazlaca duymayı hakediyordu. ayıp olmadığını öğrenebilmesi icin :)Ben olsam inadına inadına doğumla ilgili cümleler kurardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?