Bu lafımda bir ayıp varmı?

ayıp değil

Dünyaya en büyük ayıp olarak doğmuş o zaman.Doğum denince artık akıllarına neyi getiriyorlarsa(kadının vajinası tabi)tahrik mi oluyorlar ne

Ayıpsa neden doğum yapmış sormadınız mı?

Bazıları da bir erkeğin yanında bebekten bahsederken "emzirmek" demekten çekinir.
Emzirmek işte arkadaş bebeğin en doğal hakkı annesinin memesi.

Ayıp olan tarafı nere ne kaş göz işareti yapıyorsun diye orada sorardım !

Çocuk yapmak ayıp değil, doğurmak ayıp değil ama doğum yaptığını söylemek ayıp o zaman çocuk yapmasaymış madem ya da yaptı bi cahillik içinde tutaymış

Bence bi beyin mr'ı çektirsinler, en azından beyin olduğundan emin olunmus olur

Ben de eşim annemin yanında karnımı öper sever dedim diye topa tutuldum. Çünkü olması gereken büyüklerin yanında çocuğu bile sevmemekmiş, o günlerden nasıl gelmişiz bu günlere. Hasta bu zihniyet ne anlatacaksın?

cahil iste hic takilma... cocugu yaparken ayipta degilde

bazıları için doğum gerçekten ayıp, çok ilginç.

kızlar anlatmışlar burda da doğumda babamda olsun diyince ters ters bakan teyzeler var valla. sanki babam ben doğururken elimden tutsun diyoruz, doğum sonrası yanımda olsun, o ilk heyecanı birlikte yaşayalım derdimiz.

gerçi burda eşinle doğuma girme olaylarına bile tü kaka modu var ya, gökten zembille iniyo sanki. hala büyüklerin yanında çocuğunu sevmeyen insanlardan ne bekliyoruz ki?

Almanyada eşler doğum sırası yanlarında olup elini tutuyorlar genelde çok normal birşey. Bende eşim yanımda olsun isterim de Türkiyede pek normal karşılanmıyor galiba

Benim doğumumda babam ,kayınpederim ameliyathanenin kapısının önünde torunlarını beklediler.O duygu bizimle beraber yasadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…