- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
ayıp değilSelam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
Selam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
cahil iste hic takilma... cocugu yaparken ayipta degildeSelam kızlar.Bugün kv oturmaya gittik.Eşimin halası,eniştesi ve kuzenide vardı.Eşimin kuzenini en son doğum yaptığı gün görmüştüm.Bugünde laf arasında çocuklarını görünce bu kücük kız doğumunda görmeye geldiğimiz şirinemi dedim.Ay ayy deyip babasını kaş göz yaparak gösterdi.Görümceme döndüm ben ne dedim ki dedim?Doğum lafı ayıp dedi..Kızlar ben ayıp birsey dediğimi düsünmüyorum.Birbirimizin doğum gününü kutlarken doğum günün kutlu olsun demezmiyiz.Bu kadının amacı beni cahil konuşmayı bilmiyor konumuna düşürmek.Sizce bu lafımda bir ayıp varmı?
bazıları için doğum gerçekten ayıp, çok ilginç.
kızlar anlatmışlar burda da doğumda babamda olsun diyince ters ters bakan teyzeler var valla. sanki babam ben doğururken elimden tutsun diyoruz, doğum sonrası yanımda olsun, o ilk heyecanı birlikte yaşayalım derdimiz.
gerçi burda eşinle doğuma girme olaylarına bile tü kaka modu var ya, gökten zembille iniyo sanki. hala büyüklerin yanında çocuğunu sevmeyen insanlardan ne bekliyoruz ki?
Benim doğumumda babam ,kayınpederim ameliyathanenin kapısının önünde torunlarını beklediler.O duygu bizimle beraber yasadılarbazıları için doğum gerçekten ayıp, çok ilginç.
kızlar anlatmışlar burda da doğumda babamda olsun diyince ters ters bakan teyzeler var valla. sanki babam ben doğururken elimden tutsun diyoruz, doğum sonrası yanımda olsun, o ilk heyecanı birlikte yaşayalım derdimiz.
gerçi burda eşinle doğuma girme olaylarına bile tü kaka modu var ya, gökten zembille iniyo sanki. hala büyüklerin yanında çocuğunu sevmeyen insanlardan ne bekliyoruz ki?
Almanyada eşler doğum sırası yanlarında olup elini tutuyorlar genelde çok normal birşey. Bende eşim yanımda olsun isterim de Türkiyede pek normal karşılanmıyor galiba
Doğum lafı ayıp mı olmuş ilginç.Ozaman o çocuğun orda olmasıda ayıp nasıl yapıldığı ortada sonuçta
Benim doğumumda babam ,kayınpederim ameliyathanenin kapısının önünde torunlarını beklediler.O duygu bizimle beraber yasadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?