Bu lafımda bir ayıp varmı?

Ona ayıp der ama

Kendilerinde "ne zaman çocuk yapıyorsunuz?" deme hakkını her zaman her yerde bulur ya bu 3. kişiler

Ben de bunu anlamıyorum
Biz çocukken evimize uzaktan misafir gelen yaşlı bir kadın,kardeşimi kucağına aldığı için babamı ayıplamıştı.Hadi diyelim ki yaşlıdır,o öyle görmüştür vs.
Fakat aradan 5 dakika geçmeden şakayla karışık öyle bir küfretmişti ki ,insan neslinin üremesini özetleyen herkes donup kalmıştı.
 
Bazilari garip. Ben dogum yaparken yanima birisi gelsi erken dogummus. Babamin abimin habrri yok ben simdi yuzlerine nasil bakcam, bizde dogum yapmak ayip demisti. Evlenince kardes kardes yattiklarini dusunuyordu heralde abisiye babasi.
İnsanlar da gökten yağıp dünyayı doldurdu zaten
 
Ne garip insanlar var memlekette,cehalet diz boyu. Gayet normal bişey demişsiniz,doğumun neresi ayıp. Babası,torunu leylekler mi getirdi sanıyormuş ?
 

Ay çok duygulandım yaa
 
Babanızın ellerinden öpüyorum
 
"Hele doğum öncesinde yapılanlar yani iyi ki onu söylemedim Allah muhafaza" deseydiniz. Mitoz bölünmeyle çoğalıyor herhalde eşinizin sülalesi. Takmayın.
 

Gözlerim doldu yemin ederim babam da uzakta olunca herhalde ondan ehehe. Babanızla beraber nice sağlıklı, uzun ömürler dilerim. :)
 
Ayıp olmadığını sizde biliyorsunuz bence üzülmeyin .. açıkçası bu duruma konu açmak için üşenirdim .
 
bence ayıp olabilecek bi durum yok ortada
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…