Tebrik ederim canım ne konuşmuştuk dün iyidir haftada yarım kilo ilk haftalar biraz fazla gidiyor ama sonraları olmuyor ne yazık ki giden yağ olsun az olsun
benimde yağdn gittiğini hissediyorum çünkü belim bay bir inceldiiiiii
uyanık seniiiGeçen hafta çarşamba değilde perşembe tartılıp not almıştım
Tebrik ederim canım ne konuşmuştuk dün iyidir haftada yarım kilo ilk haftalar biraz fazla gidiyor ama sonraları olmuyor ne yazık ki giden yağ olsun az olsun
Bu sabah bende karnıma baktım aynada düzlenmeye başladı yasmin öndeki çıkıntı miminnacık kaldı
hımm anladım canım ben kaçırdım o zaman yazdıysan
yağlar uzak o lsun bizeeeee
gece 10 da oğlan kek yapmak istedi sabah eşime 3 dilim verdim yer iş yerinde
akşam oğlanda götürdü
ben yemedim
Dün akşam markete uğradım kızlar leblebi almak için şu prebiyotik yoğurtlara bakacaktım...
Kuruyemiş standının önünde durdum şu kalori tablosuna bakıyorum. Bir baktım 180 gr yani bir paketi 700 kalori civarı hem beyaz hem sarı leblebi aynı neredeyse... Paketin içinde 5 avuç anca çıkar çıkmaz yani. 1 avuç 140 kalori hem de dişinin kavuğuna gitmez.. Kızdım çıktım yoğurdu da almadım o gazla iyi mi
Eve gidip kendime havuç dilimleri hazırladım buzdolabı poşetine koydum ara öğün için ama onu da dolapta unutup geldim sabah...
Dün akşam markete uğradım kızlar leblebi almak için şu prebiyotik yoğurtlara bakacaktım...
Kuruyemiş standının önünde durdum şu kalori tablosuna bakıyorum. Bir baktım 180 gr yani bir paketi 700 kalori civarı hem beyaz hem sarı leblebi aynı neredeyse... Paketin içinde 5 avuç anca çıkar çıkmaz yani. 1 avuç 140 kalori hem de dişinin kavuğuna gitmez.. Kızdım çıktım yoğurdu da almadım o gazla iyi mi
Eve gidip kendime havuç dilimleri hazırladım buzdolabı poşetine koydum ara öğün için ama onu da dolapta unutup geldim sabah...
zelişş tebriklerrr canımmm arkadaşımmm
canım ben geçen hafta buraya yazmadımm kilomuuuu kendim not almıştımmm
Bu sabah bende karnıma baktım aynada düzlenmeye başladı yasmin öndeki çıkıntı miminnacık kaldı
ay buda güzeldiii
bense sabah yüzümü yıkamadan götüreceklerim aklıma geliyorr
muz ve süt getirdim ama bu sefer ara ögün onlarr
gitti senin ara öğünler
ah ben yakın olsaydım sana verirdimmm
ay buda güzeldiii
bense sabah yüzümü yıkamadan götüreceklerim aklıma geliyorr
muz ve süt getirdim ama bu sefer ara ögün onlarr
Teşekkür ederim canım hala bel çevresinde fazlalık var ama malum göbek gidiyor ya o çok mutlu ediyor beni sabah akşam ayna karşısındayım
Anladım canım
genic tartılacakmı haberiniz var mı?
maşallah sana
ben 64kg düşüp sadece korumak istiyorum
64 kg aşağı oldumm yüzüm kötü oluyor
66kg yukarı oldum mu kendimi mutsuz hissediyomm
Dün benim oğlan dedesiyle gidip çikolatalı pasta almışlar, kendileri yemişler bizede ayırmışlar bende yemedim vefa.. Birde dün baya su içtim vücuttaki tuzu atabilmek için...
Al benden de o kadar 51 olup korumaya geçicem koruması bile diyet niteliğinde olacak benim için çünkü ayarım yok benim yedimmi durmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?