Bu Maç Bizim Olacak.....

Dün akşam markete uğradım kızlar leblebi almak için şu prebiyotik yoğurtlara bakacaktım...

Kuruyemiş standının önünde durdum şu kalori tablosuna bakıyorum. Bir baktım 180 gr yani bir paketi 700 kalori civarı hem beyaz hem sarı leblebi aynı neredeyse... Paketin içinde 5 avuç anca çıkar çıkmaz yani. 1 avuç 140 kalori hem de dişinin kavuğuna gitmez.. Kızdım çıktım yoğurdu da almadım o gazla iyi mi

Eve gidip kendime havuç dilimleri hazırladım buzdolabı poşetine koydum ara öğün için ama onu da dolapta unutup geldim sabah...

Tebrik ederim canım ne konuşmuştuk dün iyidir haftada yarım kilo ilk haftalar biraz fazla gidiyor ama sonraları olmuyor ne yazık ki giden yağ olsun az olsun

yağlar uzak o lsun bizeeeee

gece 10 da oğlan kek yapmak istedi sabah eşime 3 dilim verdim yer iş yerinde

akşam oğlanda götürdü

ben yemedim

yağlar uzak o lsun bizeeeee

gece 10 da oğlan kek yapmak istedi sabah eşime 3 dilim verdim yer iş yerinde

akşam oğlanda götürdü

ben yemedim

Dün benim oğlan dedesiyle gidip çikolatalı pasta almışlar, kendileri yemişler bizede ayırmışlar bende yemedim vefa.. Birde dün baya su içtim vücuttaki tuzu atabilmek için...

ay buda güzeldiii

bense sabah yüzümü yıkamadan götüreceklerim aklıma geliyorr

muz ve süt getirdim ama bu sefer ara ögün onlarr

gitti senin ara öğünler

ah ben yakın olsaydım sana verirdimmm

zelişş tebriklerrr canımmm arkadaşımmm

Teşekkür ederim canım hala bel çevresinde fazlalık var ama malum göbek gidiyor ya o çok mutlu ediyor beni sabah akşam ayna karşısındayım

canım ben geçen hafta buraya yazmadımm kilomuuuu kendim not almıştımmm

Anladım canım

genic tartılacakmı haberiniz var mı?

ay buda güzeldiii

bense sabah yüzümü yıkamadan götüreceklerim aklıma geliyorr

muz ve süt getirdim ama bu sefer ara ögün onlarr

bende akşamda poşete koyup çantamın yanına koyuyorum yoksa unuturumm

Teşekkür ederim canım hala bel çevresinde fazlalık var ama malum göbek gidiyor ya o çok mutlu ediyor beni sabah akşam ayna karşısındayım

Anladım canım

genic tartılacakmı haberiniz var mı?

Bilmiyon genic tartılacakmı

maşallah sana

ben 64kg düşüp sadece korumak istiyorum

64 kg aşağı oldumm yüzüm kötü oluyor

66kg yukarı oldum mu kendimi mutsuz hissediyomm

Al benden de o kadar 51 olup korumaya geçicem koruması bile diyet niteliğinde olacak benim için çünkü ayarım yok benim yedimmi durmuyorum

Bu arada akşam yemeğinde 1 dl ekmek ile 4 yk kuzukulağı salatası yedim sonra oğlanın tabağından biraz pilav la fasulye tırtıkladım ama toplasan 1yk geçmez...

Al benden de o kadar 51 olup korumaya geçicem koruması bile diyet niteliğinde olacak benim için çünkü ayarım yok benim yedimmi durmuyorum

ah sorma koruyabilsekkk

hele ben zayıfladım mı hemen bir havaya girer ne var ne yyoksa yerimmm

ben yemekten ziyade abur cubur hamur işi severim deeee

hala hafta sonu ne yapsam diye düşünüyom börek çörek tatlı tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…