herkese hayırlı sabahlar kızlarrr
akşam birdilim ekmek
bir kase tarhana çorbası
yoğurt ıspanak yedim
ama eşim ve oğlum tiremusu almışlardı benim için pazar günü
yemezsem olmazdiye bi parça yedimm
günaydın kızlarr,
akşam taze fasulye+salata+1 bardak ayran içtim. Çocuklara yaptığım kurabiyeden 1 adet yedim:18::18::18:
sabah da: special k 1 kase sütle yedim, içine 1 ceviz.
akşam 32 dakika leslie yaptım, burası aklıma gelince hiç üşenmeden yapasım geldi.
şimdi ortak kilo 500 gr. nasıl oluyor o kısmı anlamadım, herkes 500 er gr. mı verecek? Yoksa herkesin verdiği toplam mı 500 gr. ortak 500 gr. ise çok az:26::26:
sende açma yemişsinnnn
günaydın kızlarr,
akşam taze fasulye+salata+1 bardak ayran içtim. Çocuklara yaptığım kurabiyeden 1 adet yedim:18::18::18:
akşam 32 dakika leslie yaptım, burası aklıma gelince hiç üşenmeden yapasım geldi.
şimdi ortak kilo 500 gr. nasıl oluyor o kısmı anlamadım, herkes 500 er gr. mı verecek? Yoksa herkesin verdiği toplam mı 500 gr. ortak 500 gr. ise çok az:26::26:
Günaydınn ben dün hiç bişi yemedim, gece sadece hastanede serum yedim
Bu sabah açma peynir yedimm
herkese hayırlı sabahlar kızlarrr
akşam birdilim ekmek
bir kase tarhana çorbası
yoğurt ıspanak yedim
kahvaltı
çeyrek simitt
3 zeytin
2-3 adet domates salatalık
simit dışında alternatifim zor oluyor ama kepekli ekmek alsam ii olacak sanırsammm hergün birdilim getirim yanımdaa
kalan simiti öğlen yiyeceğim
günaydınnn kızlarrr
hadi eksik kalan verileri de alayım
kahvaltı yapmadım ben henüz yeşil çay içiyorum önden
Ben tam açtım sen kapattın, sonra tekrar aradımşu leslie yi bende oğluşla beraber oyun gibi yapsam mı acaba yaa ne dersin fadimeciğim ama zaman da kalmıyor ki hangi ara yapıcaz her gün yapmak lazım
yada parka çıkıp koşmak daha iyi olur heralde....
kahvaltı süperr bende 9.30 gibi yerim heralde
hayırdır canım akşama aradım bakmadınnnn
geçmişolsun ne serumu
hımmm yemesen olmazmış evet canımm
abartmamak lazım sadece
ben pazar günü yarım paket kurabiye yedim az buz değil yani 1000 kalori almışımdır sırf ondan
sonra gece yatmadan 1 tabak sarma filan
kötüydü haftasonu bu bakımdan çok kötü
evet kuzum simit yerine ekmek daha mantıklı olur hem daha doyurucu olur hem de fazladan kalori almamış olursun
günaydın kanatsız meleğimm
benim hedeff 55 canımm
hedefleri yüksek tutalımm demiii demiii
Ben tam açtım sen kapattın, sonra tekrar aradım
hattın meşguldu. Bende yalnışıkla aradın zannettim beni, zaten yatıyordum..
Bi kaç kez kustum gene zeliş, babam serum taktıralım yarın işe gideceksin iyi gelir dedi.
Halsiz düştüm çok.. Şimdi iyiyim..
tamam canım ekledimmm bilemmm
yaa çok geçmiş olsun senden sonra başka bir arkadaşı aradım ama onunla da konuşamadım
günaydın kızlarrrrr
lilyn çok geçmiş olsun cnm
ben bugunde allah kabul ederse niyetliyim
dün akşam menüm
2 kase tavuk çorbası
4 tane kanat ızgara
1 kase yoğur
2 domatessss
akşamdan sahura kadar 3 lt su içtim
wc ye gitmekten uykumu alamadımmm
sahurda
1 adet galeta
1 avuç leblebii
ben geceleri bir şey yeddim mi çok rahatsız oluyorummm
bu gün biter mi acaba
dün sahurda kalktım 2 bardak su içtim yattım çok rahatıımm ama şu an hiç iyi değilimmm
Benlede konuşamadınn arkadaşınla daa
Yasminn sağol cnm allah kabul etsinnnn...
Zeliş ben hala tartılamadım ya
günaydın kızlarr,
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Akşamdan dolayı açmana bişey demiyorum ama sanmaki yarın da böyle olursaGünaydınn ben dün hiç bişi yemedim, gece sadece hastanede serum yedim
Bu sabah açma peynir yedimm
güzelmiş canım, tiramisu da ne kadar bir parça acaba?herkese hayırlı sabahlar kızlarrr
akşam birdilim ekmek
bir kase tarhana çorbası
yoğurt ıspanak yedim
Anladım canım, inşallah veririrz.ortak değil şekerim herkes haftada 500 gr vermeli canım
Simit yerine aynen dediğin gibi tahıllı ekmek alısan daha güzel olur, yemek çıkmıyor mu işyerinde, öğlen de simit yazmışsın:26:kahvaltı
çeyrek simitt
3 zeytin
2-3 adet domates salatalık
simit dışında alternatifim zor oluyor ama kepekli ekmek alsam ii olacak sanırsammm hergün birdilim getirim yanımdaa
kalan simiti öğlen yiyeceğim
günaydın canımgünaydınnn kızlarrr
hadi eksik kalan verileri de alayım
kahvaltı yapmadım ben henüz yeşil çay içiyorum önden
Canım leslie eğer dışarda yapamıyorsan güzel oluyor, yoksa dediğin gibi dışarda doğal olarak en güzeli de, vakit yok dediğin gibi, ben de 10 da çocuklar yatınca yaptım, her zaman yapamıyoruz da, buranın sayesinde oldu sanırımşu leslie yi bende oğluşla beraber oyun gibi yapsam mı acaba yaa ne dersin fadimeciğim ama zaman da kalmıyor ki hangi ara yapıcaz her gün yapmak lazım
yada parka çıkıp koşmak daha iyi olur heralde....
kahvaltı süperr bende 9.30 gibi yerim heralde
hayırdır canım akşama aradım bakmadınnnn
geçmişolsun ne serumu
hımmm yemesen olmazmış evet canımm
abartmamak lazım sadece
ben pazar günü yarım paket kurabiye yedim az buz değil yani 1000 kalori almışımdır sırf ondan
sonra gece yatmadan 1 tabak sarma filan
kötüydü haftasonu bu bakımdan çok kötü
evet kuzum simit yerine ekmek daha mantıklı olur hem daha doyurucu olur hem de fazladan kalori almamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?