Bu Maç Bizim Olacak.....

26.05.2014 CEZALAR & ÖDÜLLER

Haftanın Cezalıları;

1- Lilyana (Hafta boyunca her gün 40 dakika spor yapılıp 2 fincan yeşil çay içilecek. )
2- Elanora (Hafta boyunca her gün 40 dakika spor yapılıp 2 fincan yeşil çay içilecek. )
3- cbn (Hafta boyunca her gün 40 dakika spor yapılıp 2 fincan yeşil çay içilecek. )
1- Vefa84 (Hafta boyunca her gün 40 dakika spor yapılıp 2 fincan yeşil çay içilecek. )

:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Haftanın Ödül Kazananları;

1- myheart
2- yasmin8085

bence spor uygundur ama mutlaka günde 2 fincanda yeşil çay içsinler

ağızlarının tadı bozulsun bişey yiyemesinler

şahsen ben öyle oluyorummm :26::26:

ben de başladım yeşil çayı düzenli içmeye kuşumm ama bazı günler 1 fincan içtim o yüzden tam etkili olmadu herhalde ama birazdan demlicem 1 fincan diğerini de evde içerim artık

günaydın bebeğim afiyet bal olsun güzelmiş menün bravo sana kuzu

günaydın canım, sağol. Sen de aynı çıkmışsın sanırım, bu hafta değişiklik yapıyorsun, metabolizman şaşar da, haftaya 2 haftalık birden gider inşallah.
Ben de sabah baktım, 67,8 kg. çıktım, yani 200 gr. farketti yine, beklediğim gibi değil ama yine de pes etmek yok, yola devam, ya gidecek ya da gidecek bu kg.lar.

canım bunuda haftaya değerlendirelim llisteyi güncelledim

sende tatil vesilesiyle yırttın hadi bakalımmm

ben yolumu buluyorum diyosun yaniii :)

bu arada canım menülerine şöyle bir baktım

sana sabahları 2 dilim ekmek fazla bence onu 1 e indirirsen

kilo vermede işine yarayacaktırrr

eline sağlık canım, ödül kazananlara tebrikler, cezalılar da kendinizi toparlayın hadi bakalım sporla yola devam. İnşallah haftaya full eksili bir listemiz oılur.

ben de başladım yeşil çayı düzenli içmeye kuşumm ama bazı günler 1 fincan içtim o yüzden tam etkili olmadu herhalde ama birazdan demlicem 1 fincan diğerini de evde içerim artık

ben normal diyet yaptığımda yani şu yüksek kilolar verdiğimde

yeşilçayımı çok düzenli içerdimm şaşmazdım hayatta çok etkisi olduğunu düşünüyorum şahsenn

ben yolumu buluyorum diyosun yaniii :)

bu arada canım menülerine şöyle bir baktım

sana sabahları 2 dilim ekmek fazla bence onu 1 e indirirsen

kilo vermede işine yarayacaktırrr
evet buluyorum
2 dilim fazla mı, ama şey kem küm, bilmem ki, ben başka hiç ekmek yemiyorum ama haklı olabilirsin. Yarın öyle yapayım bakalım.

bu şekilde de güzel olur cnm benm imkanım var hergün yürücem pilav makarna yok haftasonu da dahil bu hafta inş.1 tam kilo vermek istiyorum inan ki çok farkedecek zaten ben olduğum kiloyu da pek göstermiyorum boyum uzun kaldırıyorum ama hedefime ulaşırsam manken gibi olucam

okey tatlımmmmm cealar hergün yerine getirilecek söz veriyorummm kendi adıma

Portakallı yeşil çay warmış ondan alayım bari bir şeye benzesinn :26:

inşallah bebeğim tek arzumuz bu zaten 2-3 hafta sı-onra denize girmek istiyorum ama bu halde değil en az 2 kg gitmesi lazımmm evet metabolizmamı şaırtmaya başladım mesela bugün kahvaltı da special k yedim 1 salatalıkla hafta da 2 gün bu şekilde kahvaltı yapıcam

ben normal diyet yaptığımda yani şu yüksek kilolar verdiğimde

yeşilçayımı çok düzenli içerdimm şaşmazdım hayatta çok etkisi olduğunu düşünüyorum şahsenn
aynen canımcım yaaa benim de ilk hafta 600 gr vermemdeki sırrımdı şimdi açıkladım o zaman hergün 2 fincan içmiştim sonra ki hafta işler çok yoğundu düzenli içmedim ama bu hafta kesinlikle düzenli içicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…