bu şekilde de güzel olur cnm benm imkanım var hergün yürücem pilav makarna yok haftasonu da dahil bu hafta inş.1 tam kilo vermek istiyorum inan ki çok farkedecek zaten ben olduğum kiloyu da pek göstermiyorum boyum uzun kaldırıyorum ama hedefime ulaşırsam manken gibi olucam
inşallah bebeğim tek arzumuz bu zaten 2-3 hafta sı-onra denize girmek istiyorum ama bu halde değil en az 2 kg gitmesi lazımmm evet metabolizmamı şaırtmaya başladım mesela bugün kahvaltı da special k yedim 1 salatalıkla hafta da 2 gün bu şekilde kahvaltı yapıcam
üzülmeeee vefa cannn zaten spor yapmak lazım mutlu bir hayat stressiz bir yaşam güzel bir cilt ve fit bir vücut için dietle beraber spor yapmak gerekir hedefimize daha kolay ulaşırız yeşil çay da antioksidan daha da güzelleşir ve genç kalırız hep fena mı kızzz
afiyet olsun menün güzelde akşam kahver yanında o tatlılar yerine kızzz yemek yesene karnın doysun
sen bu gidişle öldüreceksin metabolizmanı kahvaltı en önemli öğün yaaaaaa
hadi bakalım sende müsliye geçtin demek ki ama o dediğini ben hiç beğenmemiştim kızz çilekler lastik gibiydi
tamam ekliyorum listeye
bu arada bildrim eksikleri varrr
herkes yazsada şu ceza kısmınıda halletsek ama
daha ikinci haftada aksamaya başladı
senin geçen haftaki durumun nasıldı merak ettim kuzucuğum
düşündümmmm
düşün bakalımmmm
üzülmeeee vefa cannn zaten spor yapmak lazım mutlu bir hayat stressiz bir yaşam güzel bir cilt ve fit bir vücut için dietle beraber spor yapmak gerekir hedefimize daha kolay ulaşırız yeşil çay da antioksidan daha da güzelleşir ve genç kalırız hep fena mı kızzz
30 u yapan, 40 ı da yapar diye düşünüyorumŞu ceza 40 dakika değilde 30 dakika mı olsa acaba.
günaydın canımgünaydınnn tatlılarımmm
30 u yapan, 40 ı da yapar diye düşünüyorum
günaydın canım
Cbn : akşam ana yemek yoktu evde annem makarna ve köfte kızartmıştı onlardan yemedim
inşallah hep beraber veririz canım şu fazlalıkları.
İyi yapmışın, biraz bu şekilde dene bakalım canım. Maşallah boy olunca zaten bu kilonda bile güzelsindir eminim.
bu arada ben kilo vermemişimdir tartılmadım gerçi
bugündemitibaren sayıcam kesin olarak diyetteyım artık akşam yemeğini iyice azaltıyorum zaten :107::107:
adım aysel cnm benm aferin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?