Bu Maç Bizim Olacak.....

üzülmeeee vefa cannn zaten spor yapmak lazım mutlu bir hayat stressiz bir yaşam güzel bir cilt ve fit bir vücut için dietle beraber spor yapmak gerekir hedefimize daha kolay ulaşırız yeşil çay da antioksidan daha da güzelleşir ve genç kalırız hep fena mı kızzz

inşallah hep beraber veririz canım şu fazlalıkları.
İyi yapmışın, biraz bu şekilde dene bakalım canım. Maşallah boy olunca zaten bu kilonda bile güzelsindir eminim.

bende hiç beğenmedim hiç güzel değil :100::100: çikolatalusu güzel oluyodu ondan alsaydım keşke

Cbn : akşam ana yemek yoktu evde annem makarna ve köfte kızartmıştı onlardan yemedim

bu arada ben kilo vermemişimdir tartılmadım gerçi

bugündemitibaren sayıcam kesin olarak diyetteyım artık akşam yemeğini iyice azaltıyorum zaten :107::107:

senin geçen haftaki durumun nasıldı merak ettim kuzucuğum

canım 100 gr. artıdayım dedimya dün, unuttun sanırım. Bu sabah da 200 gr. ekside gördüm, yani çok da parlak değil açıkçası. Artık ümidim önümüzdeki haftalarda, bu hafta izinli sayılıyorum.
Ben niye bu kadar zor veriyorum onu da anlamadım ama yaa, aslında çok canım sıkılıyor, geçen hafta sadece 1 dilim yaş pastaydı kaçamağım, gerçi hafta sonunu unutmayayım.
Çoooook çalışmam lazım çok.
Günde 2 fincana çıkaracağım yeşil çayımı ben de karar verdim, 1 fincan hergün düzenli içiyodum ama, 2 yapayım bakalım.

düşün bakalımmmm
düşündümmmm

haklısınnn arkadaşımmm :13::13::13::13::13::13:

inşallah hep beraber veririz canım şu fazlalıkları.
İyi yapmışın, biraz bu şekilde dene bakalım canım. Maşallah boy olunca zaten bu kilonda bile güzelsindir eminim.

ayyy teşekkür ederim kuşum sen de öylesinn dedim yaa kilolu durmuyorum ben zatenn ama şekle ihtiyacım var bacaklar incelsin biraz biraz da bel incelse fena olmaz

adım aysel cnm benm aferin sana

nickin çok zor

inşallah böyle devam ederim öğlende tutabilsem kendimi yemekhanede çeşit çeşit yemekleri görünce dayanamıyorum çorba salata yesem sadece öğlende süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…