bana çattı bende ona çattım konuşmuyorum şimdi gecede küs yattık..
bugün de aradı açmadım..
valla huzurumu kaçırıyo son şansları artık çünkü dayanma gücümü kaybettim diye bilirim..
canım 3.şahıslar yüzünden yapıyorsan eşine
yanlış yapıyorus bu konuda biliyosunn
başkalarının huzur bozmasınıa izin verme
canım hani uzanıyorsun sağ ve sol bacaklarını acıp kapatıyorsun ya o hareket..
diğer harekey-t sözlüydü cnm zaten video koymadık üstte kelebek yazmış ne olduğunu
yok canım onlarla hiç alakası yok..
ne olduğunu bende bilmiyorum ortada hiç bişey yokken sorun çıkartıyor..
sıkma canını düzelir herşey inş.
http://www.afiyetle.com/egzersiz-hareketi.php?hid=21
bu siteye bakın bi
ben yan mekik yapıcam çok ihtiyacım var sağol cnm paylaşımın içinnnn
herkese iyi haftasonları canlar ben çıkıyorum yetr bu kadar çalıştığımız çok öpüldünüz haftasonu abartmayalım kahvaltılarımız güzel diğer öğünler dengeli olsun ben öle yapıcam şahsen kendinize iyi bakın
yok canım onlarla hiç alakası yok..
ne olduğunu bende bilmiyorum ortada hiç bişey yokken sorun çıkartıyor..
inşallahhh düzelir canımmm sabır...
sana kolay gelsin cnm mesain uzun sürmez umarım :44::44:
günaydın canım,Günaydın
menü bildireyim
CUMA AKŞAMI :
Yeşil mercimek çorbası , Menemen
CUMARTESİ SABAH:
Kahvaltı
AKŞAM :
Kahvaltılık, Biber Kızartması , Karpuz
PAZAR SABAH:
Kahvaltı
AKŞAM :
Kır pidesi peynirli (1 tane)
Çay
BU SABAH :
Domates, salatalık, peynir
1 dl kepek ekmeği
çay
günaydın canım,
maşallah az yemeli geçmiş hafta sonun, kilo veremedin mi? Sıkma canını bakalım, ödem vardır belki?
Sonuçta ben hafta sonu da olsa 3 öğünü aksatmadım, sonuç -500 gr. sadece, o da otelde aldıklarımın yarısı.
yok kız ben de 68 dim aslında, 500 gr. artıyım da, 3 gecelik otele gitmiştik, o nedenle geçen hafta 69 a çıktım, onun 500 gr. mını vermişim, benim de durum pek iç açıcı değil yanii.evet canım 64düm 63 olmuştum hala aynıyım
aynen mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım kızartmalar hamur işleri falan yapıldı ama pek yemedim yine de bişey yok
ne güzel sen veriyosunnnn :2:
yok kız ben de 68 dim aslında, 500 gr. artıyım da, 3 gecelik otele gitmiştik, o nedenle geçen hafta 69 a çıktım, onun 500 gr. mını vermişim, benim de durum pek iç açıcı değil yanii.
Sen de sakın bozma moralini, sabrettikten sonra mutlaka gider, dediğim gibi ödem vardı, veya wc ye çıkamamışsındır, lütfen devam et. Ben de bu hafta spor da yapmaya çalışacağım geçen hafta pek yapamadım, inşallah, haftaya en az -500 gr. görürürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?