Bu Maç Bizim Olacak.....

link hata veriyor zeliş

aaaaaaaaaa birileri astroloji yorumumu yapıyor acabaaaaaaa

bend ebir ara ilgiliydim ama artık günlük burçlara bilem bakamıyorum ama taşıyorum burcumun özelliklerini

peki kimse o sevgili arkadaş (Aysel senmisin yoksam kız ) bana da bir yorum lütfennn

ben kova, yükselenim aslan, eşim aslan, oğlum balık

heheheeeee

o zamanlarda gelir cnm dışarı içmeye de çıkar sen de tek laf söyleyemezsin çünkü illa kendi dediği olsun ister otoriter bir yapısı var sana bişe daha diyi onunla kesinlikle inatlaşma vallahi ters teper

ne alaka o zamanlar neden gelsin ki?
artı ben birşeyi istemiyorsam istemiyorumdur ters tepecek adam inat edecek die istemediğim şeyleri kabul edecek biri değilim..
gitsin inadını başkasına yapsın ben onun her istediğine eyvallah demek için evlenmedim ortak bir hayatı paylaşmak için evlendim.
kendi karakterim ve gururumdan kimse için ödün vermedim vermemde..
eşimde çok şükür o karakterde değil

haydi hayırlısı olsun tatlım. rabbim sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum nasip etsin..
resim işi zorrr şimdilik
kendi yerimde değilim herşey bir netleşşin işyerinde sonra olurrr.

genicccc hoşgeldinnn

nasılsın bebiş nasıllllll

kime bıraktın kiiiii

gitmiyor kuşum son kilolar veripte kurtulsam artık yaaa bıktım yeminlennnn

bak myheart hedefe yarım kilo kala koptu gitti yaaa varya keşke 60 kilo olaydım diyorum daha kolaymı olur du neeeee

hedef yükseldikçe insanın üstündeki baskı da artıyor heralde benm hedefim 60 ama ehehehe sana 61 yazdırdım da şuanki isteğim 60 olayım istiyorum 2.5 kilo var ya ramazana kadar gider mi ki:44::44::44:

iyiyim çok şükür neden yorgunsun
gece gezmelerdeydim ondan geç yattım canımm
zelişşşş tam diet modunda vallahi ben öle değilm maalesef
hele ben hele benn hiçç değill
gece biraz mekik çektim egzersiz yaptım
yine iyisin bebeğim ben olsan bir orta pizza menüyü bitirirdim hele patatesler üfff çok güzel hepsini yerdim iyi tutmuşsun kendini cnm
normalde bende yerdim ama miğdem küçlüuyo birazda sanırımmm
gitmiyor kuşum son kilolar veripte kurtulsam artık yaaa bıktım yeminlennnn

bak myheart hedefe yarım kilo kala koptu gitti yaaa varya keşke 60 kilo olaydım diyorum daha kolaymı olur du neeeee
bana hiç kolay değilll canım

hedef yükseldikçe insanın üstündeki baskı da artıyor heralde benm hedefim 60 ama ehehehe sana 61 yazdırdım da şuanki isteğim 60 olayım istiyorum 2.5 kilo var ya ramazana kadar gider mi ki:44::44::44:

sıkı tutarsan neden gitmesin daha zaman varrrr gider tabii sen birde spor da yapıyorsun daha hızlı gider yaniiiii

sana burçlarla ilgili yazdım aşağıda gördün mü yorumlasana benideeeee

yok ben değilim cnm ama kendi burcumu yanımdakilerin burcunu filan iyi biklirim bend e balığım cnm

pc_muguet arkadaşımız yorum yapıyor dün balık burcunu çok nalattı sağolsun ben sordum o söledi geçmişi oku babyyy

Çok çocuk
Hiç büyümeyeceksiniz siz, o yüzden bir sürü çocuğunuz olmalı. Tabii bunu söylerken finansal koşullarınızı hesaba katmıyoruz. Siz mutlaka işin bu yönünü de dikkate alın. Mutlaka biyolojik çocuklarınıza bakacaksınız diye bir kaide de yok. Malum dünyada milyonlarca kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan çocuk var. Sahip olduğunuz enerjiyi onlara da paylaştırabilirsiniz. Hem hiçbir zaman bitecek gibi görünmüyor o enerji. Çocukla çocuk, büyükle büyük olabilen doğanız; daha ilk bakışta bir çocuğun neye ihtiyacı olduğunu kavrayıveren kapasiteniz ve içinizdeki o engin merhamet sizi bulunmaz bir ebeveyn yapıyor. Bir kere çocuğu büyütenin ekmek, su kadar sevgi ve anlayış olduğunu biliyorsunuz. Ne diyelim, şu dünyaya sizin çocuğunuz olarak gelmek varmış…

sen üstüne alınma cnm herkes aynı olacak diye bişi yok

gez bakalım bende haftasonu gezcem huuuuh

pc_muguet arkadaşımız yorum yapıyor dün balık burcunu çok nalattı sağolsun ben sordum o söledi geçmişi oku babyyy

hımmm biz tanışmadık sanırsam kendisiyle yakalarsam sorayım barii fıstığım ben yokken gelirse sen sorarmısın benim yerimeeee

başaklar zor insanlardır onun için öyle dedim ben ama sen dengeyi sağlarsan tabiki de sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…