link hata veriyor zelişkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aşağıdaki testi yapasanızaaaa özellikle yağmurrr sen yap bakalım ne çıkacakkk
baka 1 çocuk çıktı iyimi hatta kopyalayım çıkan sonucu
Bir çocuk
Siz odaklanmayı seviyorsunuz. İlginizi, sevginizi iki ya da daha fazla çocuğa bölüştürmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Az ve öz, en önemli hayat felsefeniz. Bir çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken daha fazlasına bu enerjiyi bölmeniz çok anlamlı değil. Nasılsa onun kardeşi de, oyun arkadaşı da, annesi ya da babası da olma enerjisine sahipsiniz. Onunla birlikte bir kez daha büyüyecek, gerektiğinde sizi çocuklaştırmasına izin vereceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da sizin en iyi dostunuz, en yakınınız olarak yetişecek bu koşullar altında.
denemek isteyene link aşağıda
http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/cocuk/Result.aspx
bu arada herkese günaydın hayırlı kandillerrrr
o zamanlarda gelir cnm dışarı içmeye de çıkar sen de tek laf söyleyemezsin çünkü illa kendi dediği olsun ister otoriter bir yapısı var sana bişe daha diyi onunla kesinlikle inatlaşma vallahi ters teper
link hata veriyor zeliş
haydi hayırlısı olsun tatlım. rabbim sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum nasip etsin..
resim işi zorrr şimdilik
kendi yerimde değilim herşey bir netleşşin işyerinde sonra olurrr.
gitmiyor kuşum son kilolar veripte kurtulsam artık yaaa bıktım yeminlennnn
bak myheart hedefe yarım kilo kala koptu gitti yaaa varya keşke 60 kilo olaydım diyorum daha kolaymı olur du neeeee
gece gezmelerdeydim ondan geç yattım canımmiyiyim çok şükürneden yorgunsun
hele ben hele benn hiçç değillzelişşşş tam diet modunda vallahi ben öle değilm maalesef
gece biraz mekik çektim egzersiz yaptımbilmiyorum canım ama bu istikrarı sürdürebilecekmiyim
bugün öğlen oğlanın okulunda parti var veliler hazırlıklar yapacak filan bende sarma yaptım bende bu günden korkuyorum yani :18::18::18::18::18::18::18:
neyse vefacan çok abartmamışsın kapatırsın sen bunu sporla filannn
normalde bende yerdim ama miğdem küçlüuyo birazda sanırımmmyine iyisin bebeğim ben olsan bir orta pizza menüyü bitirirdim hele patatesler üfff çok güzel hepsini yerdim iyi tutmuşsun kendini cnm
bana hiç kolay değilll canımgitmiyor kuşum son kilolar veripte kurtulsam artık yaaa bıktım yeminlennnn
bak myheart hedefe yarım kilo kala koptu gitti yaaa varya keşke 60 kilo olaydım diyorum daha kolaymı olur du neeeee
hedef yükseldikçe insanın üstündeki baskı da artıyor heralde benm hedefim 60 ama ehehehe sana 61 yazdırdım da şuanki isteğim 60 olayım istiyorum 2.5 kilo var ya ramazana kadar gider mi ki:44::44::44:
aaaaaaaaaa birileri astroloji yorumumu yapıyor acabaaaaaaa
bend ebir ara ilgiliydim ama artık günlük burçlara bilem bakamıyorum ama taşıyorum burcumun özelliklerini
peki kimse o sevgili arkadaş (Aysel senmisin yoksam kız) bana da bir yorum lütfennn
ben kova, yükselenim aslan, eşim aslan, oğlum balık
heheheeeee
yok ben değilim cnm ama kendi burcumu yanımdakilerin burcunu filan iyi biklirim bend e balığım cnm
aaaaaaaaaa birileri astroloji yorumumu yapıyor acabaaaaaaa
bend ebir ara ilgiliydim ama artık günlük burçlara bilem bakamıyorum ama taşıyorum burcumun özelliklerini
peki kimse o sevgili arkadaş (Aysel senmisin yoksam kız) bana da bir yorum lütfennn
ben kova, yükselenim aslan, eşim aslan, oğlum balık
heheheeeee
ne alaka o zamanlar neden gelsin ki?
artı ben birşeyi istemiyorsam istemiyorumdur ters tepecek adam inat edecek die istemediğim şeyleri kabul edecek biri değilim..
gitsin inadını başkasına yapsın ben onun her istediğine eyvallah demek için evlenmedim ortak bir hayatı paylaşmak için evlendim.
kendi karakterim ve gururumdan kimse için ödün vermedim vermemde..
eşimde çok şükür o karakterde değil
gece gezmelerdeydim ondan geç yattım canımm
hele ben hele benn hiçç değill
gece biraz mekik çektim egzersiz yaptım
normalde bende yerdim ama miğdem küçlüuyo birazda sanırımmm
bana hiç kolay değilll canım
pc_muguet arkadaşımız yorum yapıyor dün balık burcunu çok nalattı sağolsun ben sordum o söledi geçmişi oku babyyy
sen üstüne alınma cnm herkes aynı olacak diye bişi yok
ne alaka o zamanlar neden gelsin ki?
artı ben birşeyi istemiyorsam istemiyorumdur ters tepecek adam inat edecek die istemediğim şeyleri kabul edecek biri değilim..
gitsin inadını başkasına yapsın ben onun her istediğine eyvallah demek için evlenmedim ortak bir hayatı paylaşmak için evlendim.
kendi karakterim ve gururumdan kimse için ödün vermedim vermemde..
eşimde çok şükür o karakterde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?