Bu Maç Bizim Olacak.....

sağol canım napıyosun vefaaaaaaaaaaa
yorgun uykusuzzz ya sen ya sen
afiyet olsun canımmm maşalllah

zelişimmm menünn gayet iyi canımmm

günaydın kuşummmmmm p.tesi günü sendeki farkı çok merak ediyorum bu hafta akşamları hiç yemek yemedin sen yani ana yemek olarak bişey yemedin bu epey kalori kaybettirmiştir sana

akşam yaramazlık yapıcağımı peşin peşin söylemiştim :26::26::26::26:

2dilim parça pizza

4-5 patates

bir bardak kola içtim

dondurma yemedimmm tuttumm kendimi

oyy oyyy

tatlım bu arada senin esin zor ama bazı adamlar kavga gurultuye gelemez hemen gozlerı dısarı kayar, senın eşin sadık bir eş, ama alkole ilgi başlayabilir, dostlarıyla keyif yapmayı sever erkek erkege

günaydın canım
alkol kullanıyoruz zaten ama çok değil canım erkek erkeğede daha hiç dışarı çıkmadı bakalım zaman gösterecek

günaydın cnm

zelişşş okularda kapanıyorrrr

oğlanı vercen mi yaz okulana falannnnn

yasminimmm vermeyeceğim yaz okuluna başka aktiviteler ayarlayacağım ve ders takviyelerimiz olacak biraz karşık bizde bu konular

biraz rahat etsin çocuk istediği zaman yatıp istediğinde kalksın tabi ama çalışmalara devam yani

yorgun uykusuzzz ya sen ya sen

afiyet olsun canımmm maşalllah

zelişimmm menünn gayet iyi canımmm

saol vafacımmmm sen ne yaptın akşammmmmm

allah dayar cnmm bee

aslında ben aç tutmaya alışığımmmmmmmmmmmm

o da doğru ama ben geçen ramazanda bir iki kez sahuru kaçırdım yine de niyetliydim ama o günümğ hatırlamak bile istem,yorum çok kötü olmuştum mide bulantısı baş ağrısı üff üfff

günaydın kuşummmmmm p.tesi günü sendeki farkı çok merak ediyorum bu hafta akşamları hiç yemek yemedin sen yani ana yemek olarak bişey yemedin bu epey kalori kaybettirmiştir sana

bilmiyorum canım ama bu istikrarı sürdürebilecekmiyim

bugün öğlen oğlanın okulunda parti var veliler hazırlıklar yapacak filan bende sarma yaptım bende bu günden korkuyorum yani :18::18::18::18::18::18::18:

2dilim parça pizza

4-5 patates

bir bardak kola içtim

oyy oyyy

neyse vefacan çok abartmamışsın kapatırsın sen bunu sporla filannn

2dilim parça pizza

4-5 patates

bir bardak kola içtim

oyy oyyy

yine iyisin bebeğim ben olsan bir orta pizza menüyü bitirirdim hele patatesler üfff çok güzel hepsini yerdim iyi tutmuşsun kendini cnm

haydi hayırlısı olsun tatlım. rabbim sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum nasip etsin..
resim işi zorrr şimdilik
kendi yerimde değilim herşey bir netleşşin işyerinde sonra olurrr.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aşağıdaki testi yapasanızaaaa özellikle yağmurrr sen yap bakalım ne çıkacakkk

baka 1 çocuk çıktı iyimi hatta kopyalayım çıkan sonucu

Bir çocuk
Siz odaklanmayı seviyorsunuz. İlginizi, sevginizi iki ya da daha fazla çocuğa bölüştürmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Az ve öz, en önemli hayat felsefeniz. Bir çocuğu en iyi şekilde yetiştirebilecekken daha fazlasına bu enerjiyi bölmeniz çok anlamlı değil. Nasılsa onun kardeşi de, oyun arkadaşı da, annesi ya da babası da olma enerjisine sahipsiniz. Onunla birlikte bir kez daha büyüyecek, gerektiğinde sizi çocuklaştırmasına izin vereceksiniz. Ayrıca çocuğunuz da sizin en iyi dostunuz, en yakınınız olarak yetişecek bu koşullar altında.

denemek isteyene link aşağıda

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/cocuk/Result.aspx

günaydın canım
alkol kullanıyoruz zaten ama çok değil canım erkek erkeğede daha hiç dışarı çıkmadı bakalım zaman gösterecek
o zamanlarda gelir cnm dışarı içmeye de çıkar sen de tek laf söyleyemezsin çünkü illa kendi dediği olsun ister otoriter bir yapısı var sana bişe daha diyi onunla kesinlikle inatlaşma vallahi ters teper

zelişşşş tam diet modunda vallahi ben öle değilm maalesef

gitmiyor kuşum son kilolar veripte kurtulsam artık yaaa bıktım yeminlennnn

bak myheart hedefe yarım kilo kala koptu gitti yaaa varya keşke 60 kilo olaydım diyorum daha kolaymı olur du neeeee

öğlense çok sorun olmaz bebeğim yaa ben akşamdan bahsediyorum asıl kilo yapan akşam ve sonrasıları

haydi hayırlısı olsun tatlım. Rabbim sağlıkla sıhhatle kolay bir doğum nasip etsin..
Resim işi zorrr şimdilik
kendi yerimde değilim herşey bir netleşşin işyerinde sonra olurrr.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…