Bu Maç Bizim Olacak.....

ben daha önce bu testi yapmıştım bu sitede vardı konusu hatta tek çocuk çıktı tatlım

İki çocuk
İki çocuk size yeter. Bütün ilginizi tek bir çocuğa verirseniz onu bunaltabilir, gereğinden fazla şımartabilirsiniz. Çünkü sevgi, şefkat ve ilgi kapasiteniz bir hayli gelişkin. Hem siz bir çocuğa oyun arkadaşı olabilecek biri de değilsiniz. Hayatı ciddiye alıyorsunuz ve çocuğun oyun, eğlence ihtiyaçları değil, gelecek kaygısı, sağlığı gibi meselelere odaklanma eğilimindesiniz. Bu durumda çocuğunuzun bir de kardeşe ihtiyaç duyması muhtemel. Siz ise her ikisi için de gereken geleceği kurmayı bilecek kadar istikrarlısınız. O yüzden onlara bakmakta hiç zorlanmayacaksınız.

benimkisiiii

beraber büyürsünüz artıkınnn

link i bir de sen yazsana cnm ya ben de hata veriyor zeliş inn yazdığı link

Son düzenleme:
kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana

günaydınnnn siirt fıstıklarımmm

sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr

ya bi dakka ,durumu anlatıyım dememe bırakmadılar.

ne ağız eğicem dedim ,bastım geldm işe .

kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk

onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm

çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana

Allah çouğunuzu size bağışlasın baby eminim ki tarif edilmez bir duygudur

Araba mı kullandın sen kuzu :26:

bend e de aynı çıktı senin burcun neydi vefa cannn

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...

günaydın güzelll anne geçmiş olsun boşverr en iyisini yapmışsın muhattap olmamakla senin durumunu görmüyorlar mı Allah Allah bu arada sen nerden biliyosun siirt fısıtığını ben çok severim Antep fıstığına 5 basar çok iri bir fıstık türü değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…