ben de gidemiyom canım, sadece heves etmiştim.bilmiyorum ama bu topikte zayılama zor sade onu derim ben
kıss gidemem geziye falann okul açılacak masrafff çokkkkk
bravooo canım çok güzel.evet bugun menüleri bir paylaşıalaım
KAHVALTI
az peynir
5 siyah zeytin
domates biber
1 dilim tam tahıl ekmek
ARA
1 Türk kahvesi
2 şeker
ÖĞLE
Domates biber
5 yk kereviz
1 bardak ayran
1 dilim t.b. ekmek
okumadım hangi yazını canım? İyi yolculuklar size. Kapadokya benim de listemde canım, seneye belki kısmet.Selam kızlarrrr
yedim yemeği geldim
dışardaydık yemekte pek hafif olmadı ama neyse artık akşam dengelerim
Teşekkür ederim öncelikle Eskişehir' turla gidiyoruz canım gezmek için, görmeyi istiyordum ne zamandır.
ben zaten başladım bu hafta kız tek başıma
pazartesi sabah bildirim yapıcam tekrar ilk sayfada değişiklik yapmıştım ve pazartesi burada yazmıştım nedeninide okudunmu sen o yazımı
aşk olsun yasmin yaaa ne güzel yaptık geçen sefer ben hedefe ulaşıp bıraktım sizlerde ramazan nedeniyle döküldünüz yani öyle olmadımı hatta myheartda neredeyse ulaşmıştı hedefe yeniden başlayalım yani fazla verilecek kilosu olanlar azıcık daha sıkı tutar ipin ucunu anlaşırız yasminim ayrılmayalım birbirimizden :)))
ayy ben kapadokyaya gitmeyide çok istiyorum bakalım ne zaman ksımet olacak.
eee bende yazayım o zaman
sabah 1 bardak süt ile meyveli müsli
öğlen 1 adet kaşarlı pide ve ayran
akşam çoban salata - ayran
canım en kısa zamanda poğaça değil de, 1 dilim tahıllı ekmeğe geçebilirsen güzel olur.ben geldimmmmm
sabah bir kaşarlı poğaça yedim bir domates 4 zeytinle
ara ögüün yapmadım
öğlen koca bir tabak mercimek çorba
avuç içi büyüklüğünde kırmızı et
bir dilim ekmek yedimmm
ohhh hadi yine iyisin desene.benim turşu domates sosu menemenlik k.valideden ben yapmıyorum o çok yapar
busene biber patlıcan kuruttum çok
çok severim
ohhh yasmin çok şanslısınız. Sen bana hala resim atcan kızzzZELİŞ İYİ GEZMELER SANA BOL BOL DİNLENNNNNN ARTIKIM
VEFA BENDE SENDENİM ANNEM VE ANNANEM HERŞEYİMİZİ YAPARLAR TURŞU RECEL SOSLAR BİBER KURUSU PATLICAN KURUSU TARHANA BULGURRRR
ohhh yasmin çok şanslısınız. Sen bana hala resim atcan kızzz
hayırrrrgeldimiiiiiiiii
iyi tatiller canım, bolcana eğlenmene bak.KIZLAR BEN ÇIKIYORUM GELEMDİM BUGÜN İŞLERİMİ TOPARLADIM 2 HAFTA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ HEPİNİZİ SEVORUM ÖPORUM BYBY
KIZLAR BEN ÇIKIYORUM GELEMDİM BUGÜN İŞLERİMİ TOPARLADIM 2 HAFTA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ HEPİNİZİ SEVORUM ÖPORUM BYBY
ÇOK ÖZLEDİM ZATİİ BENİ DİZLERİNDE UYUTMANIkız lili gel dizlerimde uyutayım anamm seni .)
AHAHAHA DELÜÜÜgünaydın kızlarrr,
güzel bir hafta diliyorum herkese,
lilicim geç mi yattın, çok mu gezdin? akşama sakla uykunu artık yapacak bişey yok. Face de diyorya pazar ile pazartesi arasına bir gün koysalar, ona da zıbartesi deseler
günaydın kızlarrr,
sabah itibariyle kilo bildirimim; 67,5 kg.
inşallah en kısa zamanda 65 kg. görürüm. hafta sonu cumartesi ev gezmesindeydik, pazar da annemlerde mangal keyfi güzeldi hafta sonumuz. Ama yeme içmeme dikkat ettim, eskiden olsa 2 bardak içerdim kola, 1 bardak içtim, çeyrek ekmek yedim, velhasıl biraz dikkat edip spor da yapınca olacak inşallah bu iş
AN İTİBARİYE KİLOMU SİZLERLE PAYLAŞMAKTAYIM ARKADAŞLAR...
52 KİLOYDUMM AMAAAAAA
ŞİMDİİİİ
54 KİLOYUMMM TANRIMMM
Kızlarrrrr günaydınn
Lili kız ne ara aldın 2 kiloyu :)
kızlar kilo bildirimi ilk sayfadan başlıkları kopyalayıp karşılarını doldurarak yapın şöyle ki;
1- Boy; 155
2- Kilo; bilmiyorum tartılmayı unuttum bu sabah
3- Hedef Kilo;50
4- Son Hafta Verilen Kilo; bilmiyorum :)
Bu arada bende çok yorgunum aslında epey uyudum ama yorgunluk nedeniyle uyumak istiyorum ben yaaaaa
GÜNAYIN CNM
BEN TARTILMADIM UNUTTUM SABAH YAWWWWW
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?