Bu Maç Bizim Olacak.....

geçmiş olsun aman dikkat et bol bol vitamin desteği şart unutma
ben bağışıklık sistemim zayıf düşmüş bu yüzden bu kadar ağır geçiriyorum
tamam canım sağol, bitki çayı falan içiyorum da, vitamin de aklımda olsun. Sanada çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bebişin var malum.

tamam canım sağol, bitki çayı falan içiyorum da, vitamin de aklımda olsun. Sanada çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, bebişin var malum.
bebişi emziremiyorum malum iğne ve ilaçlardan
süt sağıp döküyorum ona bulaştırmadığıma şükür

herkesler nerede yasmin yok
myheart yok
adilemir izne mi ayrılmıştı
elonora da izinli

myheart yok
elonora da izinli
yasmin uğramıştı sabah, işleri var herhalde.
evet Dilek de izne ayrılcaktı ama bu hafta sonu ayrılcaktı, yoğun olurum demişti sanırım bu hafta için.
bugün sakin buralar, ilk gün olunca herkes yoğun sanırım.

Ben geldimmmmmm

yedim yemeklerimi geldim ama paylaşmak istemiyorum off yaaaaa

ne zaman durdurabileceğim kendimi bilmiyorum gerçi reglimde yaklaştı ama off akşama açım yineeee

bu arada az önce Kelebek aradı konuştuk hepinizeee çok selamı var tek tek sordu hepinizi kızlarr

şuan evde çalışmıyor sabah sölemiştimmm

sabahta fulya ile kouştummm

ikisininde sesleri çok hoşşş yani

TAMAM canım bakayım bir, sağol.

ay kız Allah korusun akşam akşam sana gelenler gelmiş, ayetel kürsü okusaydın, dua et canım öyle zamanlarda.
fena geldi hiç böyle olmamıştımm
gözümü kapatıyorum bi sıkıntı kötü düşünceler eşimi kaybetme korkusu cenaze halleri bunları görüyordum
sürekli dua ettim canım benim

selam canım,
ben de cısss yedim ama başka seçenek yoktu, bir de rahatsızım zor duruyorum yanii, üşütmüşüm kırık vücudum.
Aleyküm selam tekrar canım sen de selam söyle bizden. Maşallah pek sosyalsin, burdaki herkesle de gerçekte de irtibata geçtin yanii.

gözümü kapatıyorum bi sıkıntı kötü düşünceler eşimi kaybetme korkusu cenaze halleri bunları görüyordum
aman düşünme artık canım, gelmiş geçmiş olsun. allah huzur içinde sağlıcakla yaşamak nasip etsin eşine ve sana. Hayırlı ölümler versin hepiciğimize, vakitlice.

zeliş bende yedim
mercimek çorba
tavuk şinitzel
ayran
şimdide bir elma yedim

kelebek iş bakıyormu canımm bizdende slm söle görüştüğünde

aman düşünme artık canım, gelmiş geçmiş olsun. allah huzur içinde sağlıcakla yaşamak nasip etsin eşine ve sana. Hayırlı ölümler versin hepiciğimize, vakitlice.
evet canım ama baya etkilenmişim düşünmemeye çalışıyorum

akşama güzel mamalar yapayımmm oğluma eşime barimmm

myheart yok
elonora da izinli
millet eylülde tatil yapıyorrr
bende erkenden kullandım izinleri
pazartesi oğlanın anaokulu başlıyor
ikigün yıllık izin istesem verirlermikiii yaa

Vefa ya inanırmısın bilmem ama kurşun döktürmeyi düşündün mü hiç belki rahatlatır biraz anlattıkların yaşadıkların çok fena gerçekten.

Seninle konuşmadık ama daha :)))

söylerim tabi canım konuştuğumda tekrar,

zeliş bende yedim
mercimek çorba
tavuk şinitzel
ayran
şimdide bir elma yedim

kelebek iş bakıyormu canımm bizdende slm söle görüştüğünde

afiyet olsun canımm, kelebek zaten dün gelmiş tatilden bu hafta dinlenip daha sonra iş bakmaya başlayacakmış.

millet eylülde tatil yapıyorrr
bende erkenden kullandım izinleri
pazartesi oğlanın anaokulu başlıyor
ikigün yıllık izin istesem verirlermikiii yaa

evet ama tatil dediğin zaten temmuz ağustosta olur canım yaa, bu tarihe bırakanlar birazda mecburiyetten oldu sanırım.

kesinlikle ilk gün yada günler oğluşunun yanında ol canım vermeseler bile okula bırakıp işe git bence çok önemli bu günlerrr, bir de ilk kez okula gidecek seninki eğer gitmezsen sonra çok pişman olacaksın...

zeliş düşündüm arkadaşım dedi annesi döküyormuş haftasonuna çağırıyor bakalım gidebilirsem döktüreceğim

bende korktum kendimdenn ina ya

kelebekde inşallah gönlüne göre iş bulur canım

bende istiyorum özellkle ilk günü yanında olmak kuzumun canım
yeminle bıktım artıkkk

ne oldu hayırdır?????

döktür vefacım inşallah iyi gelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…