Bu Maç Bizim Olacak.....

Bİ ARKADAŞIMA 1.300 BORÇ VERDİM KREDİ KARTINDAN ÇEKTİM VE BANA HALA VERMEDİ. NE ZAMAN VERECEĞİ DE BELLİ DEĞİL.. BENDE İŞ YERİNDE ÖZEL AVANS İSTEDİM 1.400 KREDİ KARTIMI ÖDEDİM. ŞİMDİ MAAŞIMDAN 250 TL KESİCLECEK ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAK KESİLMEYE.
EGENİN OKULU VAR ODA KESİLİRSE YETİŞEMİYORUM. EWET ŞU AN KREDİ KARTIMI SIFIRLADIM BABAM ANLAMASIN AMA ŞİRKETE BORÇLANDIM. UMARIM ARKADAŞIM BORCUNU BİRAN EVVEL VERİR BENDE ŞİRKETE OLAN BORCUMU KAPATIRIM. EĞER VERMEYİ UZATIRSA MAAŞTAN KESİLECEK..
BEN HEP İYİ NİYETİMİN KURBANIYIM. BUGÜN MAAŞ YATTI HESAP YAPTIM ELİME KALAN PARA 140 TL

millet eylülde tatil yapıyorrr
bende erkenden kullandım izinleri
pazartesi oğlanın anaokulu başlıyor
ikigün yıllık izin istesem verirlermikiii yaa
inşallah verirler canım, vermeseler bile, 1-2 saatlik izin alamaz mısın?

evet yazdıktan sonra ben de onu düşündüm, konuşalım birgün.

canım Allah yardımcın olsun ama bu devirde hiç iyi niyetli olmak fayda sağlamıyor, bak sen zor durumda kaldın. Bİz öyle para-pul işlerine girmiyoruz mümkün mertebe, çünkü kimden duyduysam aynısı oluyor. Arkadaşından da oluyorsun. En kötü ihtimalle kredi çekeceksin, çare yok, uzun zamana yay biraz, yapacak başka bişey yok.

canımmmmm biliyorum söylemek kolay belki ama sıkma canını sen iyi olda bunlar çözülür

sen arkadaşına 1,300 mü verdin ben 300 verdin diye hatırlıyorum yanlış mı kalmış aklında

arkadaşında düşüncesizlik ediyor iyi niyetini kötüye kullanıyor ne durumda olursa olsun neticede sende kendinden fedakarlık ederek yardım etmişsin ona kuzum

sıkma nolur canını

BORCU KREDİYLE KAPATMAK HİÇ BANA GÖRE DEĞİL.
EĞER VERMEZSE YANİ VERMEYİ UZATIRSA MAAŞIMDAN KESİLECEK 250 TL..
ÇOK SIKINTIYA GİRİCEM

BEN YALNIŞ SÖYLEMİŞİMDİR KAFAM KARIŞIK ZELİŞ ÇOK HEMDE..
1.300 VERDİM

BEN YALNIŞ SÖYLEMİŞİMDİR KAFAM KARIŞIK ZELİŞ ÇOK HEMDE..
1.300 VERDİM

off yaaa canım nasıl yaptın diyeceğim ama ahh bu iyi niyet, herkesi kendin gibi görüyosun işte...

tatlım konuş arkadaşınla hiç sıkılma anlat drumunu ne kadar zor durumda kaldığını anlasın

çocuğun okula başlayacak ihtiyaçlarınız olacakkk

AYIN 5'DE NAFAKA VERİCEK 300 TL İŞTE EGENİN BABASI.
OKULA YAZDIRSAM O PARADA YETMEYECEK..
BUGÜN O BAŞVURDUĞUM TEŞVİK PARASININ KURA ÇEKİMİ AÇIKLANACAK BUGÜN..
DUA EDİN

AYIN 5'DE NAFAKA VERİCEK 300 TL İŞTE EGENİN BABASI.
OKULA YAZDIRSAM O PARADA YETMEYECEK..
BUGÜN O BAŞVURDUĞUM TEŞVİK PARASININ KURA ÇEKİMİ AÇIKLANACAK BUGÜN..
DUA EDİN
teşvik kura ile mi verilecekmiş ki

nasıl yani bu çok saçma ama

inşallah canım inşallah o kuradan çıkar oğluşun ve en azından yüzün güler bu konuda

teşvik kura ile mi verilecekmiş ki

nasıl yani bu çok saçma ama

inşallah canım inşallah o kuradan çıkar oğluşun ve en azından yüzün güler bu konuda
EWET KURA İLE.
ANNE BABA AYRI OLDUĞU İÇİN KURA DA ÇIKMAMIZ YUKSEK DEDİ OKUL MÜDÜRÜ AMA
BELLİDE OLMAZ BİLMİYORUM

canımmm benimmm fazla iyi niyetli olmak insana zarar getiriyor işte böle

vererek kötü olacağına vermeden ol daha iii ben artık öyle yapıyorum

boyumu aşan hsabın altına girmem arkadaşım dahi olsa

bence ailene söle kendini sıkıp bunaltana kadar canım

arkadaşın ne kadar sürede ödemek için aldı parayı

AĞUSTOSTA VERMESİ LAZIMDI.
BABAMIN DURUMUDA ORTADA HİÇ BİŞİ SÖYLEYEMEM.
BEN BOYUMUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDIM ZATEN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…