KONUŞMAK İSTEMİYORUM
aaaaaa yapma ama böyleeee hadi anlat rahatla biraz
bencede böle yapma tek derdimiz para olsun başka bişeyemi sıkkınsın
inşallah verirler canım, vermeseler bile, 1-2 saatlik izin alamaz mısın?millet eylülde tatil yapıyorrr
bende erkenden kullandım izinleri
pazartesi oğlanın anaokulu başlıyor
ikigün yıllık izin istesem verirlermikiii yaa
evet yazdıktan sonra ben de onu düşündüm, konuşalım birgün.Vefa ya inanırmısın bilmem ama kurşun döktürmeyi düşündün mü hiç belki rahatlatır biraz anlattıkların yaşadıkların çok fena gerçekten.
Seninle konuşmadık ama daha :)))
söylerim tabi canım konuştuğumda tekrar,
afiyet olsun canımm, kelebek zaten dün gelmiş tatilden bu hafta dinlenip daha sonra iş bakmaya başlayacakmış.
evet ama tatil dediğin zaten temmuz ağustosta olur canım yaa, bu tarihe bırakanlar birazda mecburiyetten oldu sanırım.
kesinlikle ilk gün yada günler oğluşunun yanında ol canım vermeseler bile okula bırakıp işe git bence çok önemli bu günlerrr, bir de ilk kez okula gidecek seninki eğer gitmezsen sonra çok pişman olacaksın...
canım Allah yardımcın olsun ama bu devirde hiç iyi niyetli olmak fayda sağlamıyor, bak sen zor durumda kaldın. Bİz öyle para-pul işlerine girmiyoruz mümkün mertebe, çünkü kimden duyduysam aynısı oluyor. Arkadaşından da oluyorsun. En kötü ihtimalle kredi çekeceksin, çare yok, uzun zamana yay biraz, yapacak başka bişey yok.Bİ ARKADAŞIMA 1.300 BORÇ VERDİM KREDİ KARTINDAN ÇEKTİM VE BANA HALA VERMEDİ. NE ZAMAN VERECEĞİ DE BELLİ DEĞİL.. BENDE İŞ YERİNDE ÖZEL AVANS İSTEDİM 1.400 KREDİ KARTIMI ÖDEDİM. ŞİMDİ MAAŞIMDAN 250 TL KESİCLECEK ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAK KESİLMEYE.
EGENİN OKULU VAR ODA KESİLİRSE YETİŞEMİYORUM. EWET ŞU AN KREDİ KARTIMI SIFIRLADIM BABAM ANLAMASIN AMA ŞİRKETE BORÇLANDIM. UMARIM ARKADAŞIM BORCUNU BİRAN EVVEL VERİR BENDE ŞİRKETE OLAN BORCUMU KAPATIRIM. EĞER VERMEYİ UZATIRSA MAAŞTAN KESİLECEK..
BEN HEP İYİ NİYETİMİN KURBANIYIM. BUGÜN MAAŞ YATTI HESAP YAPTIM ELİME KALAN PARA 140 TL
Bİ ARKADAŞIMA 1.300 BORÇ VERDİM KREDİ KARTINDAN ÇEKTİM VE BANA HALA VERMEDİ. NE ZAMAN VERECEĞİ DE BELLİ DEĞİL.. BENDE İŞ YERİNDE ÖZEL AVANS İSTEDİM 1.400 KREDİ KARTIMI ÖDEDİM. ŞİMDİ MAAŞIMDAN 250 TL KESİCLECEK ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAK KESİLMEYE.
EGENİN OKULU VAR ODA KESİLİRSE YETİŞEMİYORUM. EWET ŞU AN KREDİ KARTIMI SIFIRLADIM BABAM ANLAMASIN AMA ŞİRKETE BORÇLANDIM. UMARIM ARKADAŞIM BORCUNU BİRAN EVVEL VERİR BENDE ŞİRKETE OLAN BORCUMU KAPATIRIM. EĞER VERMEYİ UZATIRSA MAAŞTAN KESİLECEK..
BEN HEP İYİ NİYETİMİN KURBANIYIM. BUGÜN MAAŞ YATTI HESAP YAPTIM ELİME KALAN PARA 140 TL
inşallah verirler canım, vermeseler bile, 1-2 saatlik izin alamaz mısın?
evet yazdıktan sonra ben de onu düşündüm, konuşalım birgün.
BORCU KREDİYLE KAPATMAK HİÇ BANA GÖRE DEĞİL.canım Allah yardımcın olsun ama bu devirde hiç iyi niyetli olmak fayda sağlamıyor, bak sen zor durumda kaldın. Bİz öyle para-pul işlerine girmiyoruz mümkün mertebe, çünkü kimden duyduysam aynısı oluyor. Arkadaşından da oluyorsun. En kötü ihtimalle kredi çekeceksin, çare yok, uzun zamana yay biraz, yapacak başka bişey yok.
BEN YALNIŞ SÖYLEMİŞİMDİR KAFAM KARIŞIK ZELİŞ ÇOK HEMDE..canımmmmm biliyorum söylemek kolay belki ama sıkma canını sen iyi olda bunlar çözülür
sen arkadaşına 1,300 mü verdin ben 300 verdin diye hatırlıyorum yanlış mı kalmış aklında
arkadaşında düşüncesizlik ediyor iyi niyetini kötüye kullanıyor ne durumda olursa olsun neticede sende kendinden fedakarlık ederek yardım etmişsin ona kuzum
sıkma nolur canını
BEN YALNIŞ SÖYLEMİŞİMDİR KAFAM KARIŞIK ZELİŞ ÇOK HEMDE..
1.300 VERDİM
AYIN 5'DE NAFAKA VERİCEK 300 TL İŞTE EGENİN BABASI.off yaaa canım nasıl yaptın diyeceğim ama ahh bu iyi niyet, herkesi kendin gibi görüyosun işte...
tatlım konuş arkadaşınla hiç sıkılma anlat drumunu ne kadar zor durumda kaldığını anlasın
çocuğun okula başlayacak ihtiyaçlarınız olacakkk
teşvik kura ile mi verilecekmiş kiAYIN 5'DE NAFAKA VERİCEK 300 TL İŞTE EGENİN BABASI.
OKULA YAZDIRSAM O PARADA YETMEYECEK..
BUGÜN O BAŞVURDUĞUM TEŞVİK PARASININ KURA ÇEKİMİ AÇIKLANACAK BUGÜN..
DUA EDİN
EWET KURA İLE.teşvik kura ile mi verilecekmiş ki
nasıl yani bu çok saçma ama
inşallah canım inşallah o kuradan çıkar oğluşun ve en azından yüzün güler bu konuda
canımmm benimmm fazla iyi niyetli olmak insana zarar getiriyor işte böleBİ ARKADAŞIMA 1.300 BORÇ VERDİM KREDİ KARTINDAN ÇEKTİM VE BANA HALA VERMEDİ. NE ZAMAN VERECEĞİ DE BELLİ DEĞİL.. BENDE İŞ YERİNDE ÖZEL AVANS İSTEDİM 1.400 KREDİ KARTIMI ÖDEDİM. ŞİMDİ MAAŞIMDAN 250 TL KESİCLECEK ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLAYACAK KESİLMEYE.
ögleci olacak oğlanbakalım ne yapıp edip isteyeceğimmm canım benimmminşallah verirler canım, vermeseler bile, 1-2 saatlik izin alamaz mısın?
evet yazdıktan sonra ben de onu düşündüm, konuşalım birgün.
AĞUSTOSTA VERMESİ LAZIMDI.canımmm benimmm fazla iyi niyetli olmak insana zarar getiriyor işte böle
vererek kötü olacağına vermeden ol daha iii ben artık öyle yapıyorum
boyumu aşan hsabın altına girmem arkadaşım dahi olsa
bence ailene söle kendini sıkıp bunaltana kadar canım
arkadaşın ne kadar sürede ödemek için aldı parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?