o kadar gezmeden sonra normaldir canım yorgun olmak, ama değdi değil mi, gördüm fotolarını, ne güzel yerler varmış Eskişehir de.Kızlarrrrr günaydınn
Lili kız ne ara aldın 2 kiloyu :)
kızlar kilo bildirimi ilk sayfadan başlıkları kopyalayıp karşılarını doldurarak yapın şöyle ki;
1- Boy; 155
2- Kilo; bilmiyorum tartılmayı unuttum bu sabah
3- Hedef Kilo;50
4- Son Hafta Verilen Kilo; bilmiyorum :)
Bu arada bende çok yorgunum aslında epey uyudum ama yorgunluk nedeniyle uyumak istiyorum ben yaaaaa
günaydın canım,GÜNAYDINN CNMMM
HADİ BAKALIMMMM İNŞ HEDEFİNE ULAŞIRSIN İNŞ.
MUTLULUK SANA KİLO ALDIRDI DESENE
aleyküm selam canım.Kızlarrrr kelebek yazmış dün tatilden yeni dönmüş, işyeri kapanmış şuan işsizmiş anlayacağınız. Telefondan giricem arada yazmış. Herkese selamı var.
o kadar gezmeden sonra normaldir canım yorgun olmak, ama değdi değil mi, gördüm fotolarını, ne güzel yerler varmış Eskişehir de.
günaydın canım,
inşallah.
aleyküm selam canım.
Allah yardımcısı olsun.
BU ARA GERÇEKTEN ABARTMIŞTIM YALAN DEĞİL..
KOMŞU FIRINDA HELE İÇİ SIRF ÇİKOLATA KAPLI KURABİYELER VAR ONLARDAN YEDİM BUTUN HAFTA..
AKŞAM PLATESE YAZILMAYA GİDİCEM, GÖBEK KISMIM ARTIK BU İKİ KİLODA İYİCE BELİRLEŞTİ, DAR BADİ GİYMEK İÇİMDEN GELMİYOR
Ewett yazılıcam zelişş moralim bozuldu iyice, bana tompik diyo benimki yanaklarım öyleymişşhımmm olsun ağlama hemen nolcek kızzzz verirsin olur biter
bak işte platese başlayacakmışsın ne güzelll
Ewett yazılıcam zelişş moralim bozuldu iyice, bana tompik diyo benimki yanaklarım öyleymişş
selamlar herkese nasılsınız bakalım
3 gün annemde kaldım sonra eve geçtim boğazlarım enfeksiyon ve vücut direncim zayıf olduğundan
antibiyotik + penisilin tedavisine devam
yalnız kalçalarım bu iğne yüzünden felaket ağrıyor
işler yoğun toparlayınca dönerim hepinizi
geçmiş olsun canıımm benimselamlar herkese nasılsınız bakalım
3 gün annemde kaldım sonra eve geçtim boğazlarım enfeksiyon ve vücut direncim zayıf olduğundan
Eskişehir gezilmeye görülmeye değer bir şehirEvet canım değmez mi çok güzel bir şehir...
bende abarttımmki abarttım bide hasta oldum gece 1de kalkıp cevizli revani yedim biliyormusunBU ARA GERÇEKTEN ABARTMIŞTIM YALAN DEĞİL..
KOMŞU FIRINDA HELE İÇİ SIRF ÇİKOLATA KAPLI KURABİYELER VAR ONLARDAN YEDİM BUTUN HAFTA..
AKŞAM PLATESE YAZILMAYA GİDİCEM, GÖBEK KISMIM ARTIK BU İKİ KİLODA İYİCE BELİRLEŞTİ, DAR BADİ GİYMEK İÇİMDEN GELMİYOR
geçmiş olsun canım, Alalh kolaylık versin. Ben de üşütmüşüm aynen boğazlarım ve nefes alıp verirken göğsüm ağrıyor, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyom.selamlar herkese nasılsınız bakalım
günaydın canım,günaydın kızlarr
malum pazartesi işler yoğunn
ve çok uykym var gece uyuyamadım
eşim hastalandı oyy oyyy oyy
yorgun bi haftasonu geçirdim
bende tartılmadım ama 60-61 varım sanırım
ben diyet yapacağımızı unuttum sabah götürdüm vallaa
günaydın kızlarr
malum pazartesi işler yoğunn
ve çok uykym var gece uyuyamadım
eşim hastalandı oyy oyyy oyy
yorgun bi haftasonu geçirdim
bende tartılmadım ama 60-61 varım sanırım
ben diyet yapacağımızı unuttum sabah götürdüm vallaa
Eskişehir gezilmeye görülmeye değer bir şehir
bende abarttımmki abarttım bide hasta oldum gece 1de kalkıp cevizli revani yedim biliyormusun
zaten uyku tutmamıştıı sinirden götürdümmm
geçmiş olsun canım, Alalh kolaylık versin. Ben de üşütmüşüm aynen boğazlarım ve nefes alıp verirken göğsüm ağrıyor, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyom.
günaydın canım,
niye uyuyamadın kızzz, eşin yüzünden mi? Ah bu erkekler? biz hastalanınca onların ruhu duymaz.
geçmiş olsun canım, Alalh kolaylık versin. Ben de üşütmüşüm aynen boğazlarım ve nefes alıp verirken göğsüm ağrıyor, ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyom.
günaydın canım,
niye uyuyamadın kızzz, eşin yüzünden mi? Ah bu erkekler? biz hastalanınca onların ruhu duymaz.
evet aşıklar şehriiigünaydın vefacan hoş geldin, evet Eskişehiri bende çok beğendim, duruşu olan güzel bir şehir, Aşıklar şehri diyorlarmış oraya bunu da yeni öğrendim...
bende tartılmayı unuttum bu sabah çünkü gözümü zor açtım resmen...
canım bizim kızlar 3. sınıf velilerinde yazışmaya başlamışlar bende şöyle bir selam verdim haberin olsun yeni mekanlarımızdan birisi de orası :)
geçmiş olsun canımmm, dikkat et kendine
işe de dönmüşsün inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
geçmiş olsun canıımm benim
kalçanı kolonya ile hafif masaj yap ii gelir
günaydın canım,
TAMAM canım bakayım bir, sağol.günaydın vefacan hoş geldin, evet Eskişehiri bende çok beğendim, duruşu olan güzel bir şehir, Aşıklar şehri diyorlarmış oraya bunu da yeni öğrendim...
bende tartılmayı unuttum bu sabah çünkü gözümü zor açtım resmen...
canım bizim kızlar 3. sınıf velilerinde yazışmaya başlamışlar bende şöyle bir selam verdim haberin olsun yeni mekanlarımızdan birisi de orası :)
ay kız Allah korusun akşam akşam sana gelenler gelmiş, ayetel kürsü okusaydın, dua et canım öyle zamanlarda.ilk yattım tam dalıyordummmm deprem oluyor diye yataktan balkona fırladım çok etkilendim eşimde şaşırdı deprem olmuyor sakin ol diye
sonrasında hep tedirgin oldum başıma migren girdi ilaç aldım
bitürlü dalamadım içimde bi sıkıntı eşim ölecekmiş gibi bi korku
offf offf çok kötüydüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?