Bu Maç Bizim Olacak.....

AĞUSTOSTA VERMESİ LAZIMDI.
BABAMIN DURUMUDA ORTADA HİÇ BİŞİ SÖYLEYEMEM.
BEN BOYUMUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDIM ZATEN.

İnşallah atlatacaksın canım üzülme daha fazla arkadaşını da rahat bırakma, ağustosta verecekmiş baksana sende istemezsen dahada uzatacak sanızırm

az önce bunu yazıp yeniden sildim belki kırılırsın diye ama bak sende yazmışsın

tamam belki kötü oldu burum ama sana parayla satın alamayacağın bir tecrübe kazandırdı emin olll

meblada çok küçk değilmiş en azından bi açıklama yapması lazım arkadaşının sana

nasıl bu kadar rahat olabiliyor bu insanlar pessss doğrusu
Konuştum vericem diyor, anlatıyorum durumumu biliyorum cnm inan bende üzülüyorum diyor..
ne dicenn ayarlıcam vericem diyor...

Konuştum vericem diyor, anlatıyorum durumumu biliyorum cnm inan bende üzülüyorum diyor..
ne dicenn ayarlıcam vericem diyor...
lil canım benim zor durumdasın kızlarda söylemişler zaten her şeyi bir de bende aynı şeyleri yazmayacağım seni daha fazla üzmemek adına ben sana sadece gün doğmadan neler doğar bunu hatırlatmak için yazdım

Sağol canımm

Akşam oldu nihayet, reglim başladı fena halde karnım ağrıyor, bu arada canım o kadar çok dondurma istedki magnum yedim...

Akşam evde bir sürü iş var beni bekleyen ama sanırım hiç bir şeye bakmadan yatıcam bu ağrı devam ederse...

dünden yemeğim var allahtan

Benimde bugün 4.günüm hala geliyor mübarekk..
Bende öğlen yemeği yemedim..
Açlık hissetmiyorum bugün...

gözünaydın mı diyeyim canım ne diyeyim bilemedim, magnum u da götürmüşün, neyse regline saydım affettim hadi bakalım.

günaydın kızlarrr,
sabah yine 68,1 kg. çıktım ama yaaa ,canım sıkıldı. Ben en iyisi oruca devam edeyim, ne güzel düşmüştüm. Su kaybediyor herhalde vücut, bu akşam yememeye çalışacağım bakalım, offf sıkıldım bu döngüden yaaa, ver al, ver al.

senin şu özelliğin bende olsa varya moralimin bozuk olduğuna yanmıcam

resmen iştah kalmıyor sende
Günaydınn ewett kalmıyor iştah kahvaltı yapmadım canım istemiyor

Dün akşam spor salonuna yazıldımm, iş çıkışı direk spor salonuna gidicem

Günaydın kızlarrr sabah sabah 2 adet patatesli poğaça yedim.
umurumda değil kilolalar.
depresyondayuım 15 gün arayla regl oldum ne süper değilmi.

günaydın canım dert etme tatildi ramazandı derken düzen filan kalmadı, sporada vakit yok oturur merak etme az daha zaman

Günaydınn ewett kalmıyor iştah kahvaltı yapmadım canım istemiyor

Dün akşam spor salonuna yazıldımm, iş çıkışı direk spor salonuna gidicem

günaydınnn hadi bakalım hayırlı olsunnnn

günaydınn Zeyno bu kadar stresin sebebi ne, neden eziyet ediyorsun kendine bak vücudunda tepki veriyor dikkatli ol lütfen...

Günaydınnn kızlar tekrardan

dün reglim başladı karnım çok ağrıyor

kahvaltı yapıyorum an itibariyle koca bir bardak süt içinde çıtır müsli

Bende un kurabiyesi yiyom bi tane şu an nescafe ile
Benim regl bitti tam zamanında başlıcam spora
Afiyet olsun...

Bende un kurabiyesi yiyom bi tane şu an nescafe ile
Benim regl bitti tam zamanında başlıcam spora
Afiyet olsun...

Afiyet olsun sanada gün gün yaz burdan tamam mı yaptığın sporun içeriğini, eşimi kandırabilse bende başlarım spora ama çok az vaktimiz kalıyor akşamları yaaa 9 da evde oluyor benimki o saatten sonra da hal kalmıyor zatennn

günaydın canım,
aaaaa ne depresyonu kız, bırak artık depresyonu falan, güzel şeyler düşün, hayat yaşamaya değer, sağlıklı olduğunu düşün en azından, kızının akıl sağlığı vücut sağlığı ve şükredeceğimiz o kadar çok şey var ki, had ama artık toparlan sen de, biran önce pozitif ol, mutlu ol, hayatını yaşa

inşallah canım yaaaaa

günaydın canım, afiyet olsun, ben de yulaf ezmesine başlayacağım da, bir türlü başlayamadım, o güzel kilo verdiriyor bana. Sıcak su torbası varsa koysaydın, rahatlardın biraz.

evde vardı ama burda yok ne yazık ki birazdan ağrı kessici içeceğim bu ağrıyla çalışamam çünkü...

Pazartesi çarşamba cuma akşam 18.30 da
Salı perşembe günler akşam 19.30 da başlıyor pilates
12 seans, hergün gitmem şart değil mesela, zaten vucudu birden zorlamak olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…