Bu Maç Bizim Olacak.....

kızlar ben kaçar

hadi görüşürüz

iyi bakın kendinizeee

Son düzenleme:

evet evet kararlıyım bu defaa

reklamlarda gördüm nesfitin yanında samba cd si veriyolarmıs ondan alıyım da evde sambayla zayıflarım

günaydınnn fadimeciğimmm akşam misafirlikteydim 1 küçük tabak nohutlu patlıcan yemeği ve el kadar yufka yemek yedimmm eve geldiğimde çok geçti saat sonra acıktım ama direndim bişi yemedim gece de geç yattım zar-ten sabah 1 haşlanmıl yumurta 1 kk beyaz peynir 3 adet siyah zeytin 10-15 dal maydonoz ve 1 tatlı kaşığı kadar bal yedim tabi 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 fincan siyah çay eşliğindeee senin de menün güzelmiş tatlımmm et yemen hoşuma gitti kasların için çok faydalı iyi besleniyorsunn maşallah bir de leslie yapmışsın deli gibi kalori yakmışsındır

günaydıınnn baby menün çok güzelmiş cnm sen nasıl içiyorsun 3,5 litreyi yaa wc den çıkamıyorsundur değil mi sırf bu yüzden o kadar su içmek istemiyorum

günaydım canımmmmm

baya asıldın sen bu diyete hadi bakalım

inşallah iyi sonuçlar gelecek gibi
inşallah canım.

Kızlar günaydın..
Daha kahvaltı yapmadım ne yiyeceğimi bilmiyorum..

Dün akşamda yediğim menü;
Taze fasülye (ekmeksiz)
Salata ve yoğurt..

Yatmadan da çilek ve erik yedim...

günaydın kızlaaarrr

dün akşam az et yemeği ve çok az da domatesli pilav yedim ( pilavımı kendim yapmıştım yemesem ayıp olurdu )

bu sabahta domatesli peynirli sandviçimi yedim ve çay içtim

kornet

ay kızlar 2 dakika ayrıldım sayfadan ne çok yazmışınız, kaçamak yapanlar kendinize gelin bakiim, yok salmak
menüsünü düzgün yapana ve sporunu takviye edene
pazartesiye daha çok var, herkes toparlansın..
vefa sana da ayrıca

ne oldu kız boncukları dizdin baştan aşağıya
niye tatlımm sabırlı ol biraz

olamam

evet evet kararlıyım bu defaa

reklamlarda gördüm nesfitin yanında samba cd si veriyolarmıs ondan alıyım da evde sambayla zayıflarım
nerde kız ben de seviyorum zumba olmasın o, ben de alayım, müzikleri süper oluyor.

Günaydın ayselim.

iraden için tebrik ederim canım, çok güzel maşallah.
sağol canım, ama sabah dayanamadım bi bakayım dedim yine aynı kilo, kaslar şişti sanırım, inşallah pazartesiye gider.

değil mi 1 gün eksik çalışmak direkt tüm haftayı etkiledi yarın perş.sonra da mutluuu cuma ama kahvaltını kalktıktan sonra en geç 1 saat içinde yap ki anlamı olsın babyyyyy tabi eğer imkanın varsaa

güzell olmaz mı bizim yazın buralarda en çok yaptığımız şey ve meyhane pilavı deriz içine yeşil biber ve soğan da koyuyuoruz bizz
evet çok güzel hım hım

zumba mııı yoooo samba diyodu
aaaaa ama ben onu kişilere yapmıştım, çıkmamış, menüsü güzel olanlara nazar boncuğu koymuştum, çıkmamış
çıktı çıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
memnun oldum canım yaş kaççç nerde oturuyosunn 23 yaşındayım ben istanbulda yaşıyyorum

diyet işleri pek iyi gitmiyo vallah :2::2:

25 bitti 26 yaşına girdim ben cnm mersinde oturuyorum yaşıyorum ve aynı yine burda çalışıyorum tatlııı hayırdır yolunda gitmeyen nedir ?? ilk başlarda zor gelebilir bu normal cnm ama alışman lazımm bu arada ben de memnun oldum

ben bu topikte sürekli kendı kendıme konusuyorum hiç bana cevap verilmiyor

bende severimm

hüzünlenme hemen siz baya iyi diyet yapıyosunuz bende hala tık yok bari ben akşam marketten küçük sütler alayım da hergun burda müsli yiyim

günaydıınnn baby menün çok güzelmiş cnm sen nasıl içiyorsun 3,5 litreyi yaa wc den çıkamıyorsundur değil mi sırf bu yüzden o kadar su içmek istemiyorum

su içemeyi çok severimmmm bennn yazınn 4 lt geçerr tatlımmmm

bu ne ya bir mizan çıkardımmm sayfalar almış başını gidiyyor hey

teşekkür ederim cnm ben de kendimi tuttum tartılmadım bebeğimm yoksa ben her sabah tartılıyorrum ne oluyor bitiyor diye kontrollü olmaya çalışıyorum haftasonuna kadar tartılmıcam bakalım nasıl olacak ya evet sen spor da yapıyorsun vücut illaki kaslanıyor hatta kilo bile aldım sanabilirsin ama değil iştee ben de haftalarca yürüüyp koşup da tartıda gram eksilmediğim günleri bilirim ama fit oluyosun bence bu zayıf olmaktan çoook daha güzel bişeyy

anladım canım memnun oldum

yaaaa ofis ortamında çalıştığım için gün boyu hareket pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…