Bu Maç Bizim Olacak.....

evet çok güzel hım hım

zumba mııı yoooo samba diyodu

çıktı çıktı
tmm canım.

kızlar bence bundan alalımmm

hem doğru beslenme hemde samba spor programı içeriyor

https://nestle-fitness.com/tr/flatbellyprogram/?page=1
hemen bakıyorum canım.

Evet canım güzel ama tekrar haftaya ceza istemem artık

su içemeyi çok severimmmm bennn yazınn 4 lt geçerr tatlımmmm

bu ne ya bir mizan çıkardımmm sayfalar almış başını gidiyyor hey

mizan neeeee işle ilgili bişey mi ben de suyu seviyorum ama kiloma göre normal içtiğimi düşünüyorum bir ara hesap yapmıştım çünkü 1.8 litre içmem gerek su miktarı çııkmıştı

tmm canım.

hemen bakıyorum canım.

Evet canım güzel ama tekrar haftaya ceza istemem artık

inşallah ceza almayız tatlım yani kimse ceza almasınn ben sana birşey danışmak istiyorum ben hergün kahvaltımı yazdığım gibi yapıyorum yani klasik türk kahvaltısı herşeyden yiyorum ama ölçülüü bend e arada nestle nesfit filan lamı yapsam kahvaltımı yani haftada 1 ya da 2 kez nasıl olur sence vücudumu da şaşırtmış olurum böylce ama bu seferde vitaminsiz ve gıdası kalmaktan korkuyorum sen ce nasıl yapıyım devam mı edeyim böyle yoksa menümü çeşitlendireyim mi sen bu müslilerden hangisini alıyorsun adını yazar msıını bana

inşallah canım.
Niye vitaminsiz kalacaksın ki canım, diğer öğünleri yapacaksın, bir tek kahvaltı mı var, ayrıca kahvaltı da nesfitte vitaminler yeterince var bence.
Ben eti yulaf ezmesi var canım, ona 8 kuru üzüm+2 ceviz kırıp yiyorum, sade çok yavan oluyor çünkü.
https://www.google.com.tr/search?q=...-NaXb7Aaf44DoBA&ved=0CCkQsAQ&biw=1280&bih=915
bir de special k alıyorum canım. Ona sadece süt katıyorum,çünkü yeterince tatlı zaten.
metabolizmanı şaşırtmak için arada yapabilirsin bence.

eşim mesai ye kalacakmışşş

pidecii teli açmıyorrr

oğlan babaannede kalacak

kaldım bi tekkkk pide mide uyokkkk

çok üzüldümmm vefacannn

acaba kimin gözü kaldı

aferinn olmuş sankii

çok istikrarlısın yasminn bravo babyyy

ben de kahvaltı yanına yeşilliği seviyorum ama iş yerinde olmuyor yaa

ama iyisin babayy

ayenn katılıyorumm

ben mısır gevreği süt yiyorummm

nesfitt denemedimm hiçç

aslında bünyeyi şaşırtmak lazımmm doğruu

bir dilim ekmek

4 zeytin
bir dilim peynir
bir salatalık domates
yeşil çayy
ben siyah çayı sınırsız içiyprum şeker kullanmadığımmm içinn

lilinin kalmışşş kendi itirafff ettiiii

Gunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda 45 olmak ıstıyorum en azından :26:

Rapor veriyorum

Dün akşam 1,5 kepçe mercimek çorba

1,2 çatal kepekli makarna

1 tabak patlıcan yemeği

1 ayran

5-6 adet kuş üzüm ve bi kaç fıstık leblebii

sabahleyin

evden çıkmadan yarım dilim ananas

1 tam buğday sandwich ekemk arası tost

nasıl verdin 3 kiloyu :26::26:

hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşırsın. Boyun kaçtı?

güzel canım, afiyet olsun.

nasıl verdin 3 kiloyu :26::26:
canım ben normalde cok zor kg verıyorum daha dogrusu veremıyorum desem yerıdır yanı , ama bır bucuk haftada vermısım bu kg yı cok sınır stres yaptım ıkı gun bırsey yemedıgım oldu bıraz moralım yerıne oturuncada basladım yıne yemeye ama kendımı durduruyorum artık catlaklarım cıkmaya basladı kollarımda ,sınır stres ınsanı gercekten cok yıpratıyormus dıyetle bır ayda verdııgm kg yı bır bucuk haftada verdım:26:

tmm cnm special k yı deneyeblirim bir bakayım pratikmiş de hemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…