evet çok güzel hım hım
zumba mııı yoooo samba diyodu
çıktı çıktı
tmm canım.evet çok güzel hım hım
zumba mııı yoooo samba diyodu
çıktı çıktı
hemen bakıyorum canım.kızlar bence bundan alalımmm
hem doğru beslenme hemde samba spor programı içeriyor
https://nestle-fitness.com/tr/flatbellyprogram/?page=1
Evet canım güzel ama tekrar haftaya ceza istemem artıkteşekkür ederim cnm ben de kendimi tuttum tartılmadım bebeğimm yoksa ben her sabah tartılıyorrum ne oluyor bitiyor diye kontrollü olmaya çalışıyorum haftasonuna kadar tartılmıcam bakalım nasıl olacak ya evet sen spor da yapıyorsun vücut illaki kaslanıyor hatta kilo bile aldım sanabilirsin ama değil iştee ben de haftalarca yürüüyp koşup da tartıda gram eksilmediğim günleri bilirim ama fit oluyosun bence bu zayıf olmaktan çoook daha güzel bişeyy
su içemeyi çok severimmmm bennn yazınn 4 lt geçerr tatlımmmm
bu ne ya bir mizan çıkardımmm sayfalar almış başını gidiyyor hey
tmm canım.
hemen bakıyorum canım.
Evet canım güzel ama tekrar haftaya ceza istemem artık
evet canım bi şirkette sen :13::13:
inşallah ceza almayız tatlım yani kimse ceza almasınn ben sana birşey danışmak istiyorum ben hergün kahvaltımı yazdığım gibi yapıyorum yani klasik türk kahvaltısı herşeyden yiyorum ama ölçülüü bend e arada nestle nesfit filan lamı yapsam kahvaltımı yani haftada 1 ya da 2 kez nasıl olur sence vücudumu da şaşırtmış olurum böylce ama bu seferde vitaminsiz ve gıdası kalmaktan korkuyorum sen ce nasıl yapıyım devam mı edeyim böyle yoksa menümü çeşitlendireyim mi sen bu müslilerden hangisini alıyorsun adını yazar msıını bana
eşim mesai ye kalacakmışşş
pidecii teli açmıyorrr
oğlan babaannede kalacak
kaldım bi tekkkk pide mide uyokkkk
ay kızzz sabah sabah güldüm ölmekten bu kadar mı oluro pideler yenemedi yanii.
herkese günaydınlar kızlarrr
akşam 2-3 parça kemikli et-3-4 çatal bulgur pilavı ve salata yedim.
Cezamı da uyguladım, 47 dakika leslie yaptım
sabah: special k bir kase
günaydınnnnnn
vefaaaaaaa çok üzüldüm pidelereeeeeeeeee
akşam menü 18,00
salata
cacık
1 kase tavuk çorba
3 yk kabak yemeği
2 yk piirinç pilavvv
dün 3,5 lt su içtimmmmmm
kahvaltı 07,00
2 bardak su
1 yumurta
az peynir
5 zeytiin
domates
1 dilim ekmekkkkk
1 fincan adaçay
günaydınnn fadimeciğimmm akşam misafirlikteydim 1 küçük tabak nohutlu patlıcan yemeği ve el kadar yufka yemek yedimmm eve geldiğimde çok geçti saat sonra acıktım ama direndim bişi yemedim gece de geç yattım zar-ten sabah 1 haşlanmıl yumurta 1 kk beyaz peynir 3 adet siyah zeytin 10-15 dal maydonoz ve 1 tatlı kaşığı kadar bal yedim tabi 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 fincan siyah çay eşliğindeee senin de menün güzelmiş tatlımmm et yemen hoşuma gitti kasların için çok faydalı iyi besleniyorsunn maşallah bir de leslie yapmışsın deli gibi kalori yakmışsındır
teşekkür ederim cnm ben de kendimi tuttum tartılmadım bebeğimm yoksa ben her sabah tartılıyorrum ne oluyor bitiyor diye kontrollü olmaya çalışıyorum haftasonuna kadar tartılmıcam bakalım nasıl olacak ya evet sen spor da yapıyorsun vücut illaki kaslanıyor hatta kilo bile aldım sanabilirsin ama değil iştee ben de haftalarca yürüüyp koşup da tartıda gram eksilmediğim günleri bilirim ama fit oluyosun bence bu zayıf olmaktan çoook daha güzel bişeyy
inşallah canım.
Niye vitaminsiz kalacaksın ki canım, diğer öğünleri yapacaksın, bir tek kahvaltı mı var, ayrıca kahvaltı da nesfitte vitaminler yeterince var bence.
Ben eti yulaf ezmesi var canım, ona 8 kuru üzüm+2 ceviz kırıp yiyorum, sade çok yavan oluyor çünkü.
https://www.google.com.tr/search?q=...-NaXb7Aaf44DoBA&ved=0CCkQsAQ&biw=1280&bih=915
bir de special k alıyorum canım. Ona sadece süt katıyorum,çünkü yeterince tatlı zaten.
metabolizmanı şaşırtmak için arada yapabilirsin bence.
çok üzüldümmm vefacannn
acaba kimin gözü kaldı
aferinn olmuş sankii
çok istikrarlısın yasminn bravo babyyy
ben de kahvaltı yanına yeşilliği seviyorum ama iş yerinde olmuyor yaa
ama iyisin babayy
ayenn katılıyorumm
Gunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda45 olmak ıstıyorum en azından :26:
hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşırsın. Boyun kaçtı?Gunaydın kızlar bende dıyete basladım 68 kg den 65 dustum ve dahada vermem lazım evşendıgımde 45 kg dım bırden kg alımım oldu metobolızmamdan yavas calısıyor yedıklerımı cabuk sındıremıyorum bu topıke katılmaya karar verdım tek basına azım kalmıyor ınsanda45 olmak ıstıyorum en azından :26:
Rapor veriyorum
Dün akşam 1,5 kepçe mercimek çorba
1,2 çatal kepekli makarna
1 tabak patlıcan yemeği
1 ayran
5-6 adet kuş üzüm ve bi kaç fıstık leblebii
sabahleyin
evden çıkmadan yarım dilim ananas
1 tam buğday sandwich ekemk arası tost
canım ben normalde cok zor kg verıyorum daha dogrusu veremıyorum desem yerıdır yanı , ama bır bucuk haftada vermısım bu kg yı cok sınır stres yaptım ıkı gun bırsey yemedıgım oldu bıraz moralım yerıne oturuncada basladım yıne yemeye ama kendımı durduruyorum artık catlaklarım cıkmaya basladı kollarımda ,sınır stres ınsanı gercekten cok yıpratıyormus dıyetle bır ayda verdııgm kg yı bır bucuk haftada verdım:26:nasıl verdin 3 kiloyu :26::26:
inşallah canım.
Niye vitaminsiz kalacaksın ki canım, diğer öğünleri yapacaksın, bir tek kahvaltı mı var, ayrıca kahvaltı da nesfitte vitaminler yeterince var bence.
Ben eti yulaf ezmesi var canım, ona 8 kuru üzüm+2 ceviz kırıp yiyorum, sade çok yavan oluyor çünkü.
https://www.google.com.tr/search?q=...-NaXb7Aaf44DoBA&ved=0CCkQsAQ&biw=1280&bih=915
bir de special k alıyorum canım. Ona sadece süt katıyorum,çünkü yeterince tatlı zaten.
metabolizmanı şaşırtmak için arada yapabilirsin bence.
nasıl verdin 3 kiloyu :26::26:
hosbulduk canım ıste kıloma nazaran boyum kısa 1.61 canım boyum en az 45 47 arası olmam lazım:26:hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşırsın. Boyun kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?