- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Iste giderse hic yazmicak simdiden bil diye söylüyorum. Ama sen de o zaman bu kadar takmiyo.oluyorsun zatenevliliğe kadar giderse eğer
Ondan beklemedim. Ben mesaj attım napıyorsun günün nasıl geçti gibi. İşi gereği çok fazla yurt dışına çıkıyor. Başlarda onu bile haber vermiyordu. Şimdi yurt dışı yurt içi hareketliliğini önceden haber veriyor. Sabah akşam günlük konuşmamızı yapıyoruz. Ararsan mutlu oluyorum , mesaj atarsan mutlu oluyorum dedim. Şimdilik alıştı gibibunun yaşı da genç 29. Peki sen bu olayı nasıl çözdün. Buda aynı saatler sonra cevap verir. Ben bunu nasıl düzeltecem bilmiyorum
bende mi böyle yapım sence mesala en son 12 de yazdı ben cevap vermedim şimdi arasam mı sesini duymak istedim diyeOndan beklemedim. Ben mesaj attım napıyorsun günün nasıl geçti gibi. İşi gereği çok fazla yurt dışına çıkıyor. Başlarda onu bile haber vermiyordu. Şimdi yurt dışı yurt içi hareketliliğini önceden haber veriyor. Sabah akşam günlük konuşmamızı yapıyoruz. Ararsan mutlu oluyorum , mesaj atarsan mutlu oluyorum dedim. Şimdilik alıştı gibi
Ben aradım sordum. Hoşuna da gitti sonra o aramaya mesaj atmaya başladı. Bazen o arasın filan diye gurur yapmamak gerekiyor galibabende mi böyle yapım sence mesala en son 12 de yazdı ben cevap vermedim şimdi arasam mı sesini duymak istedim diye
arım mı o bende şimdi ne desem hoşuna gider senceBen aradım sordum. Hoşuna da gitti sonra o aramaya mesaj atmaya başladı. Bazen o arasın filan diye gurur yapmamak gerekiyor galiba
çok seviyor demel değil ama yanında yokken bile sana zaman ayırıyor ,iste o an seni düşünüyor demek BENCE!Çok mesaj yazan çok seviyor mu demek oluyor? Mıç mıç mesaj nedir
ben 26 o 29yaş kaç.
mesela bayan bayan buluşma yaparız .
ben' gel benı al goca ıstıyom' dıyene kadar aramaz sormaz kocam.(geç kalmadığım sürece) bende aynı şekılde.gerek yok bence anlık şeylere.iyiy geceler demedi diye gecem kotu geçmez. iyi geceler dese zaten ben uyumuş olcam.mantıken boyle ama kadınız işte.
sen haklısın arkadasım ben buna iletişim ve haberleşme diyorum olması gereken de budur bana göreyazışmak değil olay yani bir insan neden bir yerde olduğunu demez ve ya benim nereye gittiğimi merak etmez
bak olay o değil yani sen sevgilini kaç saat aralıkla merak edersin ciddenBen de sevmiyorum
Sürekli fıtı fıtı
İyi olduğunu biliyorsam yeter yani ne konuşacağız sürekli, sıkılıyorum yaptığım şeyi bırakıp insanlara cevap yazmaktan nef-ret e-di-yo-rum!
Bir de trip atmıyorlar mı
bunda merak denen bir şey mi yok anlamadım yeni ya zamana bıraksam yaşayıp mı görsem yoksa konuşşammısen haklısın arkadasım ben buna iletişim ve haberleşme diyorum olması gereken de budur bana göre
Şimdi 29 yaşında bir erkek neden sürekli şuraya gittim buraya geldim diye mesaj atsin ki?ben 26 o 29 yaşında
yan yana iken evet güzel hissediyorum vaktimiz de güzel geçiyor onda sorun yok ama ne bilim insan 5 saatir sevgilisini merak etmez mi. Biraz dışarı fazla takılır akşamları acaba karı kız hayatı çok var mı diye düşünmeden de edemiyorumŞimdi 29 yaşında bir erkek neden sürekli şuraya gittim buraya geldim diye mesaj atsin ki?
Ha şehir dışına çıkar hayatında gerçekten olağanüstü bir şey olur haber vermez anlarım.
Ama dengeli oturmuş güven dolu bir ilişkide böyle şeylere gerek var mı sizce?
Size yeterince vakit ayırıyor değer verdiğini gösteriyor mutlu ediyorsa bu konuya takılmayın bence.
O belki mesaj atmayı sevmiyor düşünemiyor olabilir ama siz mesaj atmaktan hoslaniyorsaniz atin belki zamanla o da alışır.
ama şöyle bir şey var daha önceki ilişkim de erkek arkadaşım nereye gitse nereye gitse yazardı sonuç o aldattı ayakta kaç tane yalan söyledi. Şimdi şöyle düşünüyorum bu haber vermiyor etmiyor belki bir şey yapmıyor ondan daha masum. sonuçta kim de ne olduğunu bilemeyiz dimiŞimdi 29 yaşında bir erkek neden sürekli şuraya gittim buraya geldim diye mesaj atsin ki?
Ha şehir dışına çıkar hayatında gerçekten olağanüstü bir şey olur haber vermez anlarım.
Ama dengeli oturmuş güven dolu bir ilişkide böyle şeylere gerek var mı sizce?
Size yeterince vakit ayırıyor değer verdiğini gösteriyor mutlu ediyorsa bu konuya takılmayın bence.
O belki mesaj atmayı sevmiyor düşünemiyor olabilir ama siz mesaj atmaktan hoslaniyorsaniz atin belki zamanla o da alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?