Bu Mesajı Kim Yazmış Olabilir

Yanlış numaraya gelmiş bile olabilir. Bilmeden kimsenin günahını almayın eşinize sorun

Eşinizin bi ara yakınlaşıp şimdi işine gelmediğinde işlerim yoğun diye uzaklaştığı ex sevgilisi...kız tekrar yakınlaşmaya çalışıo

Eşinizin sık görüşmediği ama eşinizle ilgisi bir beklentisi olan biri gibi. Bir erkek olsa uğrarsın sandım üzüldüm demez diye düşünüyorum. Uğra bi ara falan der . Bir kez daha benzer bir mesajla karşılaşırsanız eşinizle konuşun, içiniz içinizi yemesin.

Hani şu Ahmet amcanin karisinin yegeni vardi ya belkide o yazmis olabilir ama bilemedim şimdi tam..

Neyse saka bir yana neden esinize sormuyorsunuz ?en azindan cevap verirken sakin olup olmadigini görürsünüz

Bir kadından olduğu kesin de ne bilelim biz kim ama hiç bir erkek böyle naif üzüldümlü mesaj atmaz

Ne zaman gideceksin diyor sizce bu ne demek Eşiniz nerden nereye ne zaman gudecektı

Yanlış mesajsa boşa çok üzülürsünüz, bu numarayı bi arsştırın neyin nesi neyin fesi eşinizin işyerinin çevresinde falanmıdır nedir? Mübarek gün blki boşa üzülüyorsunuz

Devamı nasıl geliyordu peki ayrıca hiçbir açıklama yapmamışsınız nasıl gördünüz eşinizin size genel tavrı nasıl vs ayrıca neden eşinize sormuyorsunuz tepkileri az çok onu ele verir

Sevgilisi değil ama arada takıldığı veya eskiden flörtleştiği biri olduğunu düşünüyorum.

Mesajı yazan numarayı alın birkaç gün sonra gizliden veya kütüphane gibi bir yerin telefonundan arayın bakalım kadın mı erkek mi. Bir erkeğin böyle bir mesaj yazacağını pek sanmam. Mesajın fotoğrafını çekin, belki lazım olur. Eğer telefonu bir kadın açarsa kocanıza sorun, aradığınızı belli etmeden. Ortaya çıkar.

Ben olsam karşılık verir sürdürürdüm kim oldugunu ogrenene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…