Bu Mesajı Kim Yazmış Olabilir

Eşimle sevgili olduğumuz dönemde eşime diye mesajı abime atmıştım tam bir facia yaşanmıştı o geldi aklıma ya şimdi böyle bir şeyi ben yaşasaydım Allah korusun kıyamet kopardı evde böylece aklımda soru işaretleri kalmazdı siz bence numarayı alın pusuya yatın böyle şeyler bazen boşlamaya gelmez

Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...
Yok canım öyle olmayabiliyor.Ben de yıllardır kayıtlı bir kaç kez de aradığım eşimin akrabasının numarası var.Gecen aynı isimde birisine bebeğimin fotoğraflarını gonderiyordum ve kaza ile ona gönderdim.Sonra X abla benim bebeğin resimlerini sana gondermisim nasıl güzel mi diye emojiler filan sebeklik yaptim.Hala ses çıkmayınca aradım ve hı tanımadığım bir adam "yanlışlık olmuş bacım,ben senin x ablan değilim"dedi. Ozur dileyip uzatmadan kapadım teli.

Mesajı yazcağına numarayı yazsaymış bulduyduk şimdiye

Noyu al watsapına kaydet kullanıyısa prafil fotosundan anlarsın
Ya da ara öğren kimmiş yanlış aradım kusura bakmayın dersin

Konuyu açıyorsunuz gidiyorsunuz arkadaş! o kadar yazıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz saygıdan bir iki cevap verseniz bari kim yazmış mesajı hala bulamadınız mı bulduysanız bize de haber verseniz bir zahmet

cevabı buldu sanırım

Direk soramayışınızın sebebı telefona gizliden bakmanız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…