Bu Mesajı Kim Yazmış Olabilir

Erkek atmis gibime gelmedi zira neden uzulsun :/ erkeksede gaydir :)

Ben degilim beni de cikarin listeden skzkdksjdj :)
Ne geyikler dönmüs yine hatunlar alemsiniz ya :)
Konu sahibi arkadasim..Eski gorustugu insanin mesaji eskide kalirdi.Muhtemelen suan gorusuyor oldugu hali hazirda erkek! olmayan birisi var.Bir kadin kisisi böyle bir mesaj yazabilir.Sorma seklinizden dolayi esprili yorumlar gelmis.Biraz da keyfinizi yerine getirmek icindir..
Umarim caninizi sıkacak bir durumla daha karsilasmassiniz.Daha somut veriler olmadan esinizle konusmaya calismayin aksi durumda tabiki yalanlayacaktir..

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama noyu kaydedin tele, whatsappı falan varsa bir bilgi sahibi olursunuz az da olsa. Ya bazen işletmek için de birileri hiç tanımadıkları nolara böyle mesajlar atabiliyorlar.

Eşinizin nereye gitmesi gerekiyordu ki bu şahıs eğer eşinize mesaj atmışsa nereyi soruyor ne zaman gideceksin diye ?

Eğer eşiniz bu aralar bir yere gidecekse yolculuk vs rastlantı olamaz .

Numarayı alıp pusuya yatıp beklemede kalırım. Başka bir numaradan bir bahaneyle arar (banka gibi sütçü gibi tüpçü gibi) arayıp kim olduğunu öğrenirim, sosyal medyadan adresine kadar bulurum sakat şeyler çıkarsa o kocanın kıymetli organlarına çeşitli aletlerle unutamayacağı izler bırakırım

Bi erkek olmadığı kesin esin gay deilse tabi. Yada yanlış mesajdır. Yada biz ne bilelim ayol seçeneğini kullanayım bende. Ramazan ramazan fesatlık yapmayayım.

Hayır ben olsam bidahaki sefere kesin uğrarım hayatm geçerken aklımdan geçtin ama vaktm yoktu falan yazardm cevap olarak. Neyse yanlış msjdır o

Yanlis numarada olabilir. Geçen gün sütçüyu arayacaktım, numarayi yazdım aradim, sütçü... bey dedim ,değilim dedi kusura bakmayın yanlis oldu dedim
Tamam önemli değil siz kimsiniz dedi kapadım numarayı engelledim.

Günaydın Nasılsın? Ne zaman gideceksin? Geçen gün arabanı görür gibi oldum uğrarsın sandın üzüldüm .Biliyorum işlerin çok yoğundur şimdi diye devam ediyordu. Bu mesaj eşime gelmiş ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Kimden gelmiş olabilir.
Suriyelileri de isin icine alirsak 90 milyonda 1 ihtimalle bu mesaji yazani ne yazik ki tahmin edemeyecegim.. esinize sorsaniz isimiz daha kolaylasir belki..:süslü:

Yanlis numarada olabilir. Geçen gün sütçüyu arayacaktım, numarayi yazdım aradim, sütçü... bey dedim ,değilim dedi kusura bakmayın yanlis oldu dedim
Tamam önemli değil siz kimsiniz dedi kapadım numarayı engelledim.

Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...

Akıl var mantık var...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...

Öyle tabiki ama her ihtimal olabilir. Yalnız burdan kim sizce demekte bir garip nerden bilebiliriz ki, numarayı kaydetsin baksın, esine sorsun. Yine konu açacaksa açsinda kim yazdi diye sormasın bence

Öyle tabiki ama her ihtimal olabilir. Yalnız burdan kim sizce demekte bir garip nerden bilebiliriz ki, numarayı kaydetsin baksın, esine sorsun. Yine konu açacaksa açsinda kim yazdi diye sormasın bence
Cidden mantıksız..arayan ayşe fatma mı diycez...numara elinde git araştır

Akıl var mantık var...
Eşimde sizin gibi düşünüyor olsaydı, şu anda yaşamıyor olurdum, 15 yıl kadar önce bana defalarca aynı numaradan mesaj atıldı, bende kayıtlı değildi, ben de onda kayıtlı değildim, mesajlar sıklaşınca eşime bu numaranın kime ait olduğunu öğrensin diye aramasını söyledim, üniversiteli bir genç çıktı, benim numaramla numarası aynı olan bir arkadaşına mesaj atıyormuş ama mesaj atarken örneğin arkadaşının numarası 0545 'le başlıyorsa benim numaram 0535'le başlıyor, 545 yerine 535 taşlayıncaya mesajlar bana geliyordu, eşim dikkat abicim arkadaşına diye bana SMS yolluyorsun deyince sorun çözüldü.

Bende yalnislikla mesaj yazmistim 6-7ay önce ki erkek arkadasimla tartismistik numarasini silmistim,1 numara farkla yalnis kisiye gitmisti sonradan farkettim.Siz düşünün baya saydirmiştim:halay::halay:

Peki o mesaj araliklarinda neler var ?
Biraz da biz soru soralım :)
Yani gelen mesajı okuyabildiginize göre gönderilende ordadir. Yok sadece gelenler var gidenler yok derseniz eşiniz baya acemi. Cevap verilmediğini düşünüyorsanız karsinizdaki deli. Valla bilemedim ben bdvi. Kafiye yaptım sizin icin :)

YANi bir bayan olduğu gerçek maalesef... ama numara kayıtlı değilse yanlış gelme ihtimali de var. Geçen bana biri yazmış , ömrüm İnstagram gir konuşalım bu arkadaşın teli çok özledim seni diye..

Tövbe haşa alakam Yok :) yanlış oldu dedim öZür diledi bitti gitti..

Siz takipte kalın çaktırmadan ;)

Back
X