Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suriyelileri de isin icine alirsak 90 milyonda 1 ihtimalle bu mesaji yazani ne yazik ki tahmin edemeyecegim.. esinize sorsaniz isimiz daha kolaylasir belki..Günaydın Nasılsın? Ne zaman gideceksin? Geçen gün arabanı görür gibi oldum uğrarsın sandın üzüldüm .Biliyorum işlerin çok yoğundur şimdi diye devam ediyordu. Bu mesaj eşime gelmiş ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Kimden gelmiş olabilir.
Yanlis numarada olabilir. Geçen gün sütçüyu arayacaktım, numarayi yazdım aradim, sütçü... bey dedim ,değilim dedi kusura bakmayın yanlis oldu dedim
Tamam önemli değil siz kimsiniz dedi kapadım numarayı engelledim.
Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...
Cidden mantıksız..arayan ayşe fatma mı diycez...numara elinde git araştırÖyle tabiki ama her ihtimal olabilir. Yalnız burdan kim sizce demekte bir garip nerden bilebiliriz ki, numarayı kaydetsin baksın, esine sorsun. Yine konu açacaksa açsinda kim yazdi diye sormasın bence
bu kadarini akil edemedKonu sahibi numarayi al.
Ara
En azindam karsi taraf erkek mi kadin mi anlamis olursun
demi bu kadarini akil edemedimi kiKonu sahibi numarayi al.
Ara
En azindam karsi taraf erkek mi kadin mi anlamis olursun
Eşimde sizin gibi düşünüyor olsaydı, şu anda yaşamıyor olurdum, 15 yıl kadar önce bana defalarca aynı numaradan mesaj atıldı, bende kayıtlı değildi, ben de onda kayıtlı değildim, mesajlar sıklaşınca eşime bu numaranın kime ait olduğunu öğrensin diye aramasını söyledim, üniversiteli bir genç çıktı, benim numaramla numarası aynı olan bir arkadaşına mesaj atıyormuş ama mesaj atarken örneğin arkadaşının numarası 0545 'le başlıyorsa benim numaram 0535'le başlıyor, 545 yerine 535 taşlayıncaya mesajlar bana geliyordu, eşim dikkat abicim arkadaşına diye bana SMS yolluyorsun deyince sorun çözüldü.Akıl var mantık var...
Numarayı ilk kez yazıp aramak var yanlışlık tabi olur...
Bir de boyle msj atmak var...boyle bir mesajı gonderdiğin no kayıtlıdır mutlaka...ilk kez yazmazsın yani...