Bu kavgalar olurken eşin nerede?Elhamdülillah ben evlendim ama evliliğimizin ilk gecesinde sorunlar çıktı. Şöyle ki ben daha kendi memleketimdeyken eşimle hem resmi hem de dini nikah yapmıştık İstanbul'a geldiğimiz zaman da evimiz hazır olduğu için aynı evde kalıyorduk. Ve birlikteliğimiz de oldu. Sonra eşimin memleketinde düğün olacaktı dün oldu her şey çok güzel gidiyord, düğün akşamında herkes gitti, bitti, her şey toparlandı. Ben sonradan duydum kaynanam benden habersiz daha doğrusu bütün herkese söylemiş bir tek ben bilmiyorum işte bu akşam oğlumun da gelinin de ilk yalnız kalacağı gece onların evinde hiç kimse kalamaz. (Düğün zamanına kadar kardeşlerim evimde kalıyorlardı) Hiç kimse kalmayacak, yalnız kalacaksınız dedi. Birde emri vaki bir şekilde.. Ben de hayır dedim tepkimi ortaya koydum biz zaten Orhan'la evliyiz. Düğün akşamı benim kardeşlerim burada kalacak. Çünkü ben kardeşlerimi biliyorum, başka bir yerde rahat edemezler. Neyse sonra Kaynanam benimle inatlaştı. Ondan sonra bu olay büyüdü. Sonra kayınbabam gitmiş, benim kendi babama telefon açmış. Bu olayı anlatmış abime aynı şekilde. Ben bunu duyunca çok sinirlendim. Böyle özel bir meselenin nasıl bu kadar büyütülebileceğini, nasıl böyle bir şey yapabildiklerini sordum. Yine kendilerini haklı çıkarma çabasındaydılar, kendilerini savunma çabasındaydılar. Şu an ne kaynanamla ne de kayınpederimle pek fazla konuşmak istemiyorum. Çok soğudum, çok soğukluk araya girdi. Yani böyle küçücük bir olayı nasıl bu kadar büyüttüler, gerçekten aklım almıyor. Ben sakin bir şekilde dile getirdim ama Kaynanam inat etti ki zaten biz eşimle buraya geldiğimiz zamanda kaynanam eşime demiş ki şuanlık karınla birlikte olma düğün akşamına kadar o zaman olursun yani başımdan aşağıya kaynar sular döküldü şuan duymayan kimse kalmadı bence çok kırgınım onlara ve bu yüzden de eşimle aramız biraz soğuk sanki hep annesi yüzünden
Bu medeniyetsizin çarşafa bakma adeti yoktur inşallahşuanlık karınla birlikte olma düğün akşamına kadar o zaman olursun
Eşiniz bu olduğunda annesine tepki gösterseydi, babanızı, abinizi arayacak kadar ileri gidemezlerdi.biz eşimle buraya geldiğimiz zamanda kaynanam eşime demiş ki şuanlık karınla birlikte olma düğün akşamına kadar o zaman olursun.
Kardeşlerimin evi yok burada kimseyi de tanımıyorlar onun kardeşlerinin kendi evleri var evlerinde kalıyorlarKardeşlerin niye hep sizde kalıyor? Kocanızın kardeşlari kalsa tepkiniz nasıl olurdu merak ediyorum?
Kimse ne zaman sevişeceğinize karışamaz susturun.
Gösterdi ama annesi inat etti bende edince işler büyüdüEşiniz bu olduğunda annesine tepki gösterseydi, babanızı, abinizi arayacak kadar ileri gidemezlerdi.
İğrenç bir davranış, tam delirmelik. Evinizde kimin kalacağından, ilk gecenize(ki olmadığını biliyorlar) karışmak cinnetlik.
Şurası o kadar saçma ki. Koca koca insanlar hiç utanmadılar mı ilk gece sizinle kalmaya?Düğün akşamı benim kardeşlerim burada kalacak. Çünkü ben kardeşlerimi biliyorum, başka bir yerde rahat edemezler.
OlabilirBu medeniyetsizin çarşafa bakma adeti yoktur inşallah
Eşim buradaydı ama o da annesine lafını pek geçiremiyor bilmiyorum fazla her şey onların istediği gibi olsun istiyorlarBu kavgalar olurken eşin nerede?
Büyüsün iyi olmuş bundan sonra mesafeli olursunuz. Bunu yapan insanlar devamını da getirirdi.Gösterdi ama annesi inat etti bende edince işler büyüdü
Düğünden sonra kardeşlerin evde kalması ne sebeple olursa olsun çok saçma. Otel diye bir sey var boyle durumlar için. Eşiniz kibarligindan laf etmiyordur ama o da çok rahatsızdır bu durumdan. Biraz ne nerede nasıl yapılır bilmiyor gibisiniz siz.Kardeşlerimin evi yok burada kimseyi de tanımıyorlar onun kardeşlerinin kendi evleri var evlerinde kalıyorlar
Kv haklı kardeşlerinizin düğün gecesi sizde kalması saçma eşinizin kardeşleri olsa sa böyle mi düşünürdünüz acabaElhamdülillah ben evlendim ama evliliğimizin ilk gecesinde sorunlar çıktı. Şöyle ki ben daha kendi memleketimdeyken eşimle hem resmi hem de dini nikah yapmıştık İstanbul'a geldiğimiz zaman da evimiz hazır olduğu için aynı evde kalıyorduk. Ve birlikteliğimiz de oldu. Sonra eşimin memleketinde düğün olacaktı dün oldu her şey çok güzel gidiyord, düğün akşamında herkes gitti, bitti, her şey toparlandı. Ben sonradan duydum kaynanam benden habersiz daha doğrusu bütün herkese söylemiş bir tek ben bilmiyorum işte bu akşam oğlumun da gelinin de ilk yalnız kalacağı gece onların evinde hiç kimse kalamaz. (Düğün zamanına kadar kardeşlerim evimde kalıyorlardı) Hiç kimse kalmayacak, yalnız kalacaksınız dedi. Birde emri vaki bir şekilde.. Ben de hayır dedim tepkimi ortaya koydum biz zaten Orhan'la evliyiz. Düğün akşamı benim kardeşlerim burada kalacak. Çünkü ben kardeşlerimi biliyorum, başka bir yerde rahat edemezler. Neyse sonra Kaynanam benimle inatlaştı. Ondan sonra bu olay büyüdü. Sonra kayınbabam gitmiş, benim kendi babama telefon açmış. Bu olayı anlatmış abime aynı şekilde. Ben bunu duyunca çok sinirlendim. Böyle özel bir meselenin nasıl bu kadar büyütülebileceğini, nasıl böyle bir şey yapabildiklerini sordum. Yine kendilerini haklı çıkarma çabasındaydılar, kendilerini savunma çabasındaydılar. Şu an ne kaynanamla ne de kayınpederimle pek fazla konuşmak istemiyorum. Çok soğudum, çok soğukluk araya girdi. Yani böyle küçücük bir olayı nasıl bu kadar büyüttüler, gerçekten aklım almıyor. Ben sakin bir şekilde dile getirdim ama Kaynanam inat etti ki zaten biz eşimle buraya geldiğimiz zamanda kaynanam eşime demiş ki şuanlık karınla birlikte olma düğün akşamına kadar o zaman olursun yani başımdan aşağıya kaynar sular döküldü şuan duymayan kimse kalmadı bence çok kırgınım onlara ve bu yüzden de eşimle aramız biraz soğuk sanki hep annesi yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?