BU meyin kafası????

ben 9-10 yaşlarındayken babamın dayısının oğlunun eşi bizi ziyarete gelmişti
bir de oğlu vardı benden heralde 5-6 yaş büyük çok da yakışıklı bir çocuktu
annesi bana büyü seni oğluma alacağım demişti çocuk aklımla çok hoşuma gitmişti kızarıp bozarmıştım da annem "o benim abim olmaz öyle şey desene kızım" deyip öyle bir bakış atmıştı ki anlamıştım aslında ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu
ki bu kardeşin nasıl kızının bu düşüncelerine dur demezsin
ayyy allahım sen büyük konuşturma beni benim de kızım var ama çok şaşkınım ne olursa olsun bu ensest bi düşünce konu sahibi lütfen kırılma bana ama sinir oldum görümcene
bir şekilde eşinle paylaş bu durumu ve kızı psikoloğa götürmeye ikna edin

farkındayım

görümcemin dediği'sen bu cocukların babası sayılırsın'

cümlesinde sence neden bahsediliyor o halde

saçmasapan konusuyorlar ben bunu demek istiyorum ciddiye alacak birşey yok.

boş konusuyorlar sen kafanatakıyorsun

o halde ben de kurayım kafamda yeğenler benim kocamdan mı diye , yapma allah askına.

o densiz konusuyor farkında değil misin.

Ya ne alakası var güzelim?
Kafama takıyor olsaydım 4 senedir ilk defa takıldım bu mevzuya,şimdiye kadar evimde kalmazdı bu kız o zaman. Ben bunu saplantı haline getirmedim ki günümüzde 18 yaşında bir kızın dayısıyla evlenmekten bahsetmesine ve kızımı kıskandığını söylemesine takıldım. Takıldığım mevzu da kıskanması değil,evlilik geçmesi! Bu kız evliliğin ne olduğunun bilincinde. Cinsel ilişkinin de bilincinde. Kimse de dayısı için sen bizim babamızsın kızlarımın babasısın demiyor ayrıca. O ayrı bir konu.

Saçmalık,ailesi hiç dememiş mi bu kıza dayı senin akraban asla öyle şey olamaz diye?
Bunu anlatmaları aşırı saçma.
Benim kızım 5.5 yaşında dayısıyla birbirlerine aşırı düşkünler ama kalkıpta dayimla evleneceğim dese,anlatırım dayısıyla evlenemeyeceğini,sebeplerini vs.
Kalkıpta bunu övünerek anlatmam yani.
Ailesinde bitiyor herşey .
Kızda gelmiş 18 yaşına hala mı dayım da dayım diyor,oda ayrı saçmalık.
Haklısınız kesinlikle.

farkındayım

görümcemin dediği'sen bu cocukların babası sayılırsın'

cümlesinde sence neden bahsediliyor o halde

saçmasapan konusuyorlar ben bunu demek istiyorum ciddiye alacak birşey yok.

boş konusuyorlar sen kafanatakıyorsun

o halde ben de kurayım kafamda yeğenler benim kocamdan mı diye , yapma allah askına.

o densiz konusuyor farkında değil misin.

Ve ayrıca dayı diyip geçme ben küçükken anneannemin kocası tarafından tacize uğramış biriyim.
Akraba diyip geçmemek lazım böyle durumlarda. Eşim için asla aklımda bir soru işareti yok ama genel olarak şuan o kadar pislik varken insan bu durumda uyarmalı! Kız çocuğu bu ya. Benim endişelendiğim eşim değil ki,yine o kız! Benim de kız kardeşim var ve empati yapıyorum.
Bence sağlıksız.
Saçmalık,ailesi hiç dememiş mi bu kıza dayı senin akraban asla öyle şey olamaz diye?
Bunu anlatmaları aşırı saçma.
Benim kızım 5.5 yaşında dayısıyla birbirlerine aşırı düşkünler ama kalkıpta dayimla evleneceğim dese,anlatırım dayısıyla evlenemeyeceğini,sebeplerini vs.
Kalkıpta bunu övünerek anlatmam yani.
Ailesinde bitiyor herşey .
Kızda gelmiş 18 yaşına hala mı dayım da dayım diyor,oda ayrı saçmalık.
Haklısınız kesinlikle.

İşte bu durumda uyarmadığından dolayı kız bunun normal birşey olduğunu düşünüyor anlaşılan. Yoksa o mevzuyu konuşmaktan utanır. Anne gerçekten önemli görümceme de annesi belli ki birşey öğretmemiş.

Ya ne alakası var güzelim?
Kafama takıyor olsaydım 4 senedir ilk defa takıldım bu mevzuya,şimdiye kadar evimde kalmazdı bu kız o zaman. Ben bunu saplantı haline getirmedim ki günümüzde 18 yaşında bir kızın dayısıyla evlenmekten bahsetmesine ve kızımı kıskandığını söylemesine takıldım. Takıldığım mevzu da kıskanması değil,evlilik geçmesi! Bu kız evliliğin ne olduğunun bilincinde. Cinsel ilişkinin de bilincinde. Kimse de dayısı için sen bizim babamızsın kızlarımın babasısın demiyor ayrıca. O ayrı bir konu.
Peki sen beni anlamadın
Ben bahsi geçen konuşmalar doğru demiyorum, gereksiz saçmasapan konusuluyor diyorum ; ancak görümcen bunu diyorsa ve eşin de garipsemiyorsa sen de sorun cıkmaması adına susacaksın.

Bunu mevzu haline getirsen , dayısına hayran oldugu için öyle dedik sen neler düşünmüşsün diyecek, gercekten de o niyetle söylüyor
Heralde dayısı ile kızını evlendirecek hali yok.
Doğru demiyorum bak, boş ve saçma diyorum .
Onlar yüzeysel düşünüyor sen gibi derine inmiyor . Fark bu.

Ay bu insanlara 18 yaşında reşitsin deniyor işte. Özgürsün artık, tek başına bi bireysin deniyor. Eşime anlatırım ben olsam, öyle kalmaya falanda almam bi daha. Eşinizde uyarsın canım, yanlış yapan onlar. “Dayıcım aman biri duyar yanlış düşünürler hakkında. Nikah bile düşmüyor, öğretmemiş derler” desin.

Kızın da bu şakayı yaptığına şahit oldum ama. Yani belki de öyle dememiş olabilir diye de düşündüm düşünmedim değil. Ama peki kızı demese bile 45 yaşında bir kadın bunu söylüyor o zaman daha saçma :) yani o kızın kafasına bu yaşta bunları kendisi sokar diye düşünüyorum.

Valla bu ülke yeğeniyle yatan ünlüyü bile gördü. Onlar ünlü oldukları için ortaya çıktı ama çok var böyle sapkınlıklar. Ayşe Arman yeni haber yaptı bir yazarın kitabını..

Eşine sapık demiyorum da kızın düşünce biçimi anormal. Aileden yeterli terbiyeyi almamış gibi görünüyor.
Annesi de fesatlığından bu durumu kullanıyor. İyi bir ayar çekmek şart..

Ve ayrıca dayı diyip geçme ben küçükken anneannemin kocası tarafından tacize uğramış biriyim.
Akraba diyip geçmemek lazım böyle durumlarda. Eşim için asla aklımda bir soru işareti yok ama genel olarak şuan o kadar pislik varken insan bu durumda uyarmalı! Kız çocuğu bu ya. Benim endişelendiğim eşim değil ki,yine o kız! Benim de kız kardeşim var ve empati yapıyorum. Pedagog veya psikologlara sorsan sağlıksız bir durum olduğunu a

İşte bu durumda uyarmadığından dolayı kız bunun normal birşey olduğunu düşünüyor anlaşılan. Yoksa o mevzuyu konuşmaktan utanır. Anne gerçekten önemli görümceme de annesi belli ki birşey öğretmemiş.
ben sağlıklı demiyorum zaten , kaba yazacağım ; ' salak ve cahil ' oldukları için konusuyorlar bunu

Aile içi ensest ilişkiler böyle ailelerin umursamaz normalmis gibi görmesiyle başlıyormuş demekki

Kızın yolu da yol değil bunuda belirteyim

22 yaşında hala bunu yüzüme söyleyen ve hasetinden çatır çutur patur kütür çatlayan bir görümce kızına da ben sahibim :D

Ne yapılır bilmiyorum ben duymamazlıktan geliyorum.

ben 9-10 yaşlarındayken babamın dayısının oğlunun eşi bizi ziyarete gelmişti
bir de oğlu vardı benden heralde 5-6 yaş büyük çok da yakışıklı bir çocuktu
annesi bana büyü seni oğluma alacağım demişti çocuk aklımla çok hoşuma gitmişti kızarıp bozarmıştım da annem "o benim abim olmaz öyle şey desene kızım" deyip öyle bir bakış atmıştı ki anlamıştım aslında ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu
ki bu kardeşin nasıl kızının bu düşüncelerine dur demezsin
ayyy allahım sen büyük konuşturma beni benim de kızım var ama çok şaşkınım ne olursa olsun bu ensest bi düşünce konu sahibi lütfen kırılma bana ama sinir oldum görümcene
bir şekilde eşinle paylaş bu durumu ve kızı psikoloğa götürmeye ikna edin

Bak işte doğru olan bu ama. Bende olsam düşündüm ve gerçekten şimdi kız çocuğuna sahip olucağım için takıldım diyebilirim. Yani empati yaptım benim kızım kardeşim için böyle birşey söylese küçükken uyarırım aklından çıkana kadar.
Ama bu kadın hala doğru birşeymiş gibi hahaha hihihi diyerek anlatıyor bu konuyu.
Artık aklınca benim kıskanacağımı düşünüp de mı söylüyor bilmiyorum ama her ikisi de anormal :)

22 yaşında hala bunu yüzüme söyleyen ve hasetinden çatır çutur patur kütür çatlayan bir görümce kızına da ben sahibim :KK70:

Ne yapılır bilmiyorum ben duymamazlıktan geliyorum.

Bende duymamazlıktan geliyorum :)
Ama artık annesinin anlatması çok tuhaf.
Pes yani 22 yaşında.
Ama bu kız utanıyor bu konu geçtiğinde kıp kırmızı oluyor resmen. Bunu kendisinin söylediğine bir kez şahit oldum ama küçükken öyle derdim demişti.
Şimdi her defasında bir araya geldiğimizde annesi açar konuyu kız da kıpkırmızı olur yüzünü saklar filan. Yani bilmiyorum umarım öyle bir düşünce ve hissi yoktur. Annesi gerçekten çok yanlış uapıyor.

ben sağlıklı demiyorum zaten , kaba yazacağım ; ' salak ve cahil ' oldukları için konusuyorlar bunu

Öyle ama ben uyarmayı düşünüyorum. Öncelikle eşime anlatıcam bu durumu.
Yanlış birşey olduğunu söylicem.
Sonra eğer ablası bir daha bu mevzuyu açarsa herkesin içinde uyarıcam sağlıksız bir konu ve düşünce olduğunu.

Akraba diyip geçmemek lazım böyle durumlarda. Eşim için asla aklımda bir soru işareti yok ama genel olarak şuan o kadar pislik varken insan bu durumda uyarmalı! Kız çocuğu bu ya. Benim endişelendiğim eşim değil ki,yine o kız! Benim de kız kardeşim var ve empati yapıyorum.
Bence sağlıksız.

Hadi çocukken gülüp geçmişler ,üzerinde durmamışlar diyeceğim ama 18 yaşına gelmiş amiyane tabirle eşşek kadar kız biride çıkıp demiyor ki "kızım ayıp böyle konuşma artık,dayınla evlenemezsin bu yanlış,artık bunu dile getirme" diye,bunu demedikleri gibi birde yüzsüz yüzsüz anlatıyorlar pes.
Cehalet midir bilemem ama görümceniz sizi sinir etmek için ısrarla söylüyor da olabilir. Siz birşey derseniz "amaaan şaka yapıyoruz ne kadar büyüttün"demesi muhtemel. Öylede güzel geri vites yaparlar eminim.

Peki sen beni anlamadın
Ben bahsi geçen konuşmalar doğru demiyorum, gereksiz saçmasapan konusuluyor diyorum ; ancak görümcen bunu diyorsa ve eşin de garipsemiyorsa sen de sorun cıkmaması adına susacaksın.

Bunu mevzu haline getirsen , dayısına hayran oldugu için öyle dedik sen neler düşünmüşsün diyecek, gercekten de o niyetle söylüyor
Heralde dayısı ile kızını evlendirecek hali yok.
Doğru demiyorum bak, boş ve saçma diyorum .
Onlar yüzeysel düşünüyor sen gibi derine inmiyor . Fark bu.

Eşim bu konuyu açtıklarında oralı olmuyor pek.
Ben bunu sorun haline getirmem zaten.
Getirseydim şimdiye kadar getirirdim ama uyarmak lazım. Uyarırken de koca kız oldu hala dayıdıyla mı evlenmek istiyor ne ayıp diye espiri yaparım en kötüsü.
Tabi ki de öyle diyecekler ve benim sorunlu olduğumu düşünecekler :) ama en azından konu bir daha açılmaz. Belki utanırlar.

Benim kızım da öyle birşey derse bende uyarırım.
Dayısı da var. Tamam düşkün olur o ayrı çok sever ama bu yaşta bu konu çok çirkin ya..
Hadi kız beyin gelişimini tamamlayamamış diyeceğim de,o anneyle de pek mümkün görünmüyor ki bu iş,ateşe körükle gidiyor kadın,damat adayı ele gitti der gibi,iğrenç tek kelimeyle,ha şakaysa da! herşeyin şakası olmaz önce bunu öğrensin:işsiz:

Hadi çocukken gülüp geçmişler ,üzerinde durmamışlar diyeceğim ama 18 yaşına gelmiş amiyane tabirle eşşek kadar kız biride çıkıp demiyor ki "kızım ayıp böyle konuşma artık,dayınla evlenemezsin bu yanlış,artık bunu dile getirme" diye,bunu demedikleri gibi birde yüzsüz yüzsüz anlatıyorlar pes.
Cehalet midir bilemem ama görümceniz sizi sinir etmek için ısrarla söylüyor da olabilir. Siz birşey derseniz "amaaan şaka yapıyoruz ne kadar büyüttün"demesi muhtemel. Öylede güzel geri vites yaparlar eminim.

Beni sinir etmek için çok uğraşıyor evet.
Yani didik didik her konuya giriyor.
Kedilerimi iş yerinde konuşmuş kızlar da çocuğa nasıl kıyabilir yazık diye tepki vermişler.
Baktı sinirlenmiyorum kızımın ismi için kocası o neymiş nerden bulmuş bu ismi demiş onu anlatıyor :)
Takılmıyorum çünkü çok uğraşıyor bunu fark ediyorum,bende kendi haline bıraktım. Ama bu mevzunun öyle birşey olduğunu düşünmedim. Belki de öyledir :) inşallah öyledir.

Hadi kız beyin gelişimini tamamlayamamış diyeceğim de,o anneyle de pek mümkün görünmüyor ki bu iş,ateşe körükle gidiyor kadın,damat adayı ele gitti der gibi,iğrenç tek kelimeyle,ha şakaysa da! herşeyin şakası olmaz önce bunu öğrensin:işsiz:

Şakaysa da çok çirkin ama,ya dayımı kıskanıyorum anne bebekten konuşmayalım demesi pek şaka gibi değil.
Belki de annesi uyduruyor.

Back
X