BU meyin kafası????

Ya ben kıza da çok iyi davranıyorum annesine de hiç takılıp tepki vermiyorum neden böyle anlamadım bile.
Eşim biliyor ama şöyle birşey var ablası farklı şehirde yaşıyor.
Senede 2 kez anca geliyor buraya ama her geldiğinde mutlaka konuşuyor bu konuyu,eşim gülüp geçiyor sadece. Hiç konu üzerinde konuşmadı. Bana anlatıyor zaten eşime değil yani ısrarla kızım da şöyle derdi böyle derdi diye konu açar.
Genelde küçükken derdi dediği için eşim çok dikkate almıyor.
Ama kızının da beni kıskandığını basitçe ortalıkta anlatıyor hala.
Son bu konuşma geçince sinirlendim.
Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.
Sen hatirlat bidaha konusu gecerse.
18 yasina gelmis bi genc kiz icin ayip seyler bunlar, kafasi falan karisir mazallah de belki korkarda kapatir cenesini.

Hayır birde 1 kez söylense bu eskileri hatırlayıp güldüler espri yaptılar diyeceğim ama sürekli sürekli neden vurgulanıyor.
Konu sahibi hamile kadın,hormonları coşmuştur,kafasına takabilir,üzülebilir ne gerek var yani bunları tekrar tekrar konuşmaya.
Altında gayette art niyet aranır.
Mevzu ensest olmasa yada kız aşık olmasa bile amaç konu sahibini rahatsız etmek olmalı,neden sussun yani?
Duymazdan gelmesine bile fırsat vermiyorlar zırt pırt aynı mevzu. Tabiki rahatsız olur.

Ben ısrarla duymamazlıktan geliyorum :)
Gerçekten kafama takacağım insan tipi değiller birde ne kadar uğraşa girdiğini fark ettiğim için onu anlamıyormuş gibi davranıyorum sürekli. Gerçekten de takmıyorum kafama ama bu konu sinirlerimi zıplattı. Ondan önce birşey daha söyledi o da beni sinir etti bu üzerine gelince telefonu resmen uzaklaştırdım artık ne kadar boş konuşmalar diye düşünerek.
Beni gerçek için uğraşıyor farkındayım ama böyle bir konu seçmesi çok ayrı bir tuhaflık. Ve bu konuda susmicam.

Benim eşimin ailesi de öyle Allahtan eşim mesafeli.
Kızlar çok terbiyesiz ama hep bir araya geldiklerinde eşim bile olsa saçma sapan muhabbetler yaparlar.
Belkide onlara normal geliyor böyle şeyler.
bizimde aynı:olamaz: eşim sert yapılı oldugundan onun yanında konusamazlar da her fırsatta +18:KK51:
korkuyorum ilerde cocugumda onlara benzerse diye

Utanilacak bisey olarak gormuyo gorumcen belli.
Sen hatirlat bidaha konusu gecerse.
18 yasina gelmis bi genc kiz icin ayip seyler bunlar, kafasi falan karisir mazallah de belki korkarda kapatir cenesini.

Öyle yapmayı düşünüyorum.
Yada ben kızıma yanlışı doğruyu anlatıcam böyle birşey söylemesine düşünmesine izin vermicem çok ayıp diycem :))

bizimde aynı:olamaz: eşim sert yapılı oldugundan onun yanında konusamazlar da her fırsatta +18:KK51:
korkuyorum ilerde cocugumda onlara benzerse diye

Aynen öyle bizim de :)
Benzemez merak etme anne nasıl eğitirse öyle olur.çünkü örnek alıp büyüyor çocuklar.

Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma

Kesinlikle anormal.
Kiskancliktan kendi ahlaklarini bile yok sayiyor boyle ruh hastalari iste.
Gorumcenin gozu baya donmus. O 18 yasinda kiz boyle konusmus olsa bile bunu sana anlatmak nedir normalmis gibi? Kizina akil verecegi yerde.

Ama sen bunu esine dillendirirsen bu konu aile icinde acilirsa ozaman saka yaptik diyecekler..veya senin problemli oldugunu soyleyecekler. Olaylari carpitarak seni kotu ilan edecekler.

Benimde basimdan boyle benzer seyler gecti. Sevgilimin teyzesi sevgilimle nasil gece ictiklerini sonra sabah ayni odada sac bas uyandiklarini gule oynaya anlatmisti bana. Sonra ben ne demek bunlar diyince hersey bana patladi vsvs..

Cok ilginc valla. Dusundukce midem kalkiyor. Sanki yapacak saka kalmamis..laf sokacak insanlari kizdirmak icin baska konular mi kalmamis. Edepsizligin ahlaksizligin son noktalari..gozleri donmus iyice. O gorumceden uzak dururdum senin yerinde olsam. Artik seninle kafayi yemislikten boyle konulardan bile vurmaya calisiyorsa herseyi bekle ondan...

Zaten çok mesafeliyim hiç aramam. Anca bizim oturduğumuz şehire geldiklerinde yan yana geliriz yoksa görüşmüyorum ben özellikle. Kendisi son zamanlara arıyor.
Ama ben yine de yüz vermiyorum çünkü bu saçmalıkları çok arttı özellikle bebek olacağını öğrendikten sonra.
İlk evlendiğimizde annem evine geldiğinde evini sirkeli suyla sil diyordu :) Aklıma türlü türlü şeyler sokmaya çalışıyordu.
Hep samimi olmaya çalıştı ama hiç yüz vermedim hala buna rağmen bu çabaları beni şoka sokuyor. Kızımın ismine bile laf sokmaya çabalıyor.
Çok ilginç şeyler de,takmıyorum onu yani.
Dikkat çekiyor sadece :)
Ben bunu sorun haline getirmicem zaten sadece laf sokmayı düşünüyorum ulu orta konuşulduğunda.

Tamam da siz 4 yıllık evliymişsiniz kız şu an 18 yaşında siz yeni evlendiğinizde daha 14 yaşındaymış 16 değil ne arkadaşlarının sex yapması ne erkek arkadaşı anlamadım ayrıca nasıl size anlattı o zaman? ne demek kıskanıyorum bebeğini falan gayet aklı başında artık öyle hareketleri varsa önce eşiniz rahatsız olmaz mıydı. Hani herhangi bir yakın hareketi davranışı da olmamış bebek olunca yiğen diye falan geçer. Çok takılmayın. Dayısını çok sevdiği için ve ondan da çok değer gördüğü için onun yerini alacak diye kıskanıyordur yoksa duygusal birşeyden değil yanii bunu yakıştırmanız bile saçma
Yanlış yazdım 14 yaşındaydı o zaman.
O yaşta anlattı. Ben nedense gözümde büyüttüm heralde :)
Yakıştıran ben değilim ama farkındaysanız annesi :)
Bu konuyu ulu orta ben konuşmuyorum.
Her fırsatta kalkıp kıskandığını dile getiren annesi.

Bu arada yakıştırdığım birşey yok ortada. Bahsettiğim konuşmanın ne kadar sağlıksız olduğundan rahatsız olduğumu anlattım. Okurken dikkatli okuyun yaş mevzusunu da yanlış yazmış olabilirim. Takıldığınız mevzu bu kadar basit iken,benim abarttığımı düşünmeniz çok tezat.

Kesin öyle.
Kalkipta evlendirecek halleri yok ama sizin yumuşak karnınız bu,burdan zorluyor şansını ruh hastası.
Bence siz demeyin,eşiniz bozsun güzelce mevzu acılınca"yahu bunu neden söyleyip duruyorsunuz,nasıl yakıstırıyorsunuz,şakaysa şakası bile kabul edilemez,bir daha duymak istemiyorum espriyse de espri bir kez yapılır,gülünür geçilir ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme,kalbinizi kırarım" diye terslesin bir,bakın bir daha lafını edebiliyorlar mı?
Amiyane tabirle sizi kaşıyor kendince alttan alttan.

Tabi ki de öyle birşey düşünmüyorum bile yani bişey olacak düşüncesi yok bende sadece dillendirilmesi rahatsız edici.
Öyle yaparım eşimle konuşurum o uyarsın.
Beni de kaşıyamıyor ondan hırslanıyor :)))

Tabi ki de öyle birşey düşünmüyorum bile yani bişey olacak düşüncesi yok bende sadece dillendirilmesi rahatsız edici.
Öyle yaparım eşimle konuşurum o uyarsın.
Beni de kaşıyamıyor ondan hırslanıyor :)))
Eşiniz terslesin güzelce.
Sizden tepki alamadıkça üzerinize geliyor.
Siz hiç kendinizi bozmayın,sinirlerinizi de bozmayın hamilesiniz ama eşiniz onları bir kaşısın. Kapatırlar çenelerini emin olun.

Kızlar hepinize teşekkür ederim,hormonlardan ben abartıyorum diye düşündüm,paylaşmak istedim.
Eşimle en kısa zamanda konuşup uyarmasını söylemeyi düşünüyorum..

Mune Mune konumu kapatır mısın?

Gorumce yakistiriyor bunlari gorumce :KK73:
Boyle konulara kendi basimdan gectigi icin cok sinir olurum.
Insanlarin icine boyle nifak atiyorlar sonra sorgulayan kisinin basina patliyor resmen.
Yok boyle bir dunya yani..

Avrupada yasiyor binbir cesit ulkeden dinden insanlarla arkadasligim vardir onlar bile boyle konusmuyor yahu.
Allah akil fikir versin...

Eşiniz terslesin güzelce.
Sizden tepki alamadıkça üzerinize geliyor.
Siz hiç kendinizi bozmayın,sinirlerinizi de bozmayın hamilesiniz ama eşiniz onları bir kaşısın. Kapatırlar çenelerini emin olun.

Hayır hiç istifimi bile bozmuyorum.
Benim sinirleneceğim bir tip değil. Zaten kolay kolay sinirlerim bozulmuyor,onu hiç kafama takıp huzursuz olmam bile.
Çok teşekkür ederim :KK200:

Gorumce yakistiriyor bunlari gorumce :KK73:
Boyle konulara kendi basimdan gectigi icin cok sinir olurum.
Insanlarin icine boyle nifak atiyorlar sonra sorgulayan kisinin basina patliyor resmen.
Yok boyle bir dunya yani..

Avrupada yasiyor binbir cesit ulkeden dinden insanlarla arkadasligim vardir onlar bile boyle konusmuyor yahu.
Allah akil fikir versin...

:KK51:

image.webp

Kesin öyle.
Kalkipta evlendirecek halleri yok ama sizin yumuşak karnınız bu,burdan zorluyor şansını ruh hastası.
Bence siz demeyin,eşiniz bozsun güzelce mevzu acılınca"yahu bunu neden söyleyip duruyorsunuz,nasıl yakıstırıyorsunuz,şakaysa şakası bile kabul edilemez,bir daha duymak istemiyorum espriyse de espri bir kez yapılır,gülünür geçilir ama sürekli temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmeyin önüme,kalbinizi kırarım" diye terslesin bir,bakın bir daha lafını edebiliyorlar mı?
Amiyane tabirle sizi kaşıyor kendince alttan alttan.
Ya da özetle"saçmalamayın,kalbinizi kırarım"bunlara bu laflar cümle israfı:(

Back
X