- 19 Kasım 2013
- 18.759
- 33.840
- 798
Ya da özetle"saçmalamayın,kalbinizi kırarım"bunlara bu laflar cümle israfı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da özetle"saçmalamayın,kalbinizi kırarım"bunlara bu laflar cümle israfı![]()
Güya seni sinir etmeye çalışıyor, kızının düştüğü durum hiç umrunda mı ya da farkında mı acaba?Bende duymamazlıktan geliyorum :)
Ama artık annesinin anlatması çok tuhaf.
Pes yani 22 yaşında.
Ama bu kız utanıyor bu konu geçtiğinde kıp kırmızı oluyor resmen. Bunu kendisinin söylediğine bir kez şahit oldum ama küçükken öyle derdim demişti.
Şimdi her defasında bir araya geldiğimizde annesi açar konuyu kız da kıpkırmızı olur yüzünü saklar filan. Yani bilmiyorum umarım öyle bir düşünce ve hissi yoktur. Annesi gerçekten çok yanlış uapıyor.
AMinn inşallahGüya seni sinir etmeye çalışıyor, kızının düştüğü durum hiç umrunda mı ya da farkında mı acaba?
Ne diyeyim biz kaliteli ebeveynler olalım inşallah
Sen güzel yazmışsında bunlara değmez:))haklısin ama beni az çok tanıdıysan kısa yazamıyorum bilirsin
![]()
Bir daha gorumcen böyle derse, hayirdir abla ensestçi misin? de.
Sen annesinin ağzını kapat ki o da kızının kini kapatsin.
Tövbe Yarabbi daha neler duyacağız!!!!!
töbee töbeee dünyanın çivisi bu kadar çıkmış iken söylenecek laf mı bu ..murat başoğlun yegeninemi özendi ..deyip bozmak lazım bunları
Valla işin zor 15inde sex muhabbe bile normal değil şimdi sen kızı uyardan iftira atan yenge olursun annesi baksana arkasında kötü bişey de yapsa annesi onu uyarmıyo baksana artık yaşı da reşit sen mesafeni koru derim tahminimce yaş farkınız az o yüzden dikkat et burda bi kız ilişkisini yengesinin üzerine attı kadın anlatamadı derdini
Yada eşine anlat neden senle evlenmek istiyo sürekli bu konu geçiyo yarın biri vişey söyler bize de zararı olur yeğenine de diye anlat
Dikkat et çünkü söylediğinde ilk cevapları kıskançlıktan gözü dönmüş küçücük yeğenine iftira attığını söyler görümcen zor bi konu Allah yardımcın olsunEşime bunu hep “küçükken böyle derdi”olarak anlatıyor.
Eşim etraftayken böyle ama bana bugünün konuşması gibi anlatıyor. Bilmiyorjm eşime de anlattı mı böyle birşeyi.
Uzak bizden zaten başka şehirde oturuyor. Yan yana anca senede iki kez filan geliyorum ben.
Ben 30 yaşındayım. Ne olursa oldun saygı duymaları gerek ben onlara saygısızlık etmiyorum.
Ama belli ki ben sustukça üzerime gelicek birçok saçmalıkla. En yakın zamanda tepki vermeyi düşünüyorum.
Ha yani.... Onlar ahlakliKötü olurum sonra herkesle :) terbiyesiz gelin olurum hatta ahlaksız olurum :)))
Esiniz rahatsiz olmiyorsa siz neden rahatsiz oluyorsunuz ki.?
Birakin da esiniz rahatsiz olup tepkisini versin.
Kiz sizi kiskaniyormus sizin gibi zayif olmak istiyormus.....vs vs.
Ne guzel iste yengesini ornek aliyor neden kiskanclik olarak algiliyorsunuz?
Az daha kocanizi kizdan kiskaniyorsunuz gibi dusunmeye basliycam
Yani kocama asiliyor der gibi bir tavriniz olacak nerdeyse?
Bende anlayamadım niyeti açıkçası. Yani salaklıktan mı,boş bir muhabbet peşşnde mı yoksa çirkeflik yapıp benim sinirimi bozma peşinde mı çözemedim :)Bu kız 5 yaşında değil 18 yaşında. Ama bunları söyleyebilecek kadar saflar mı yoksa salaklıklarından mı anlamadım. Hiç hoş şeyler değil.
Sizi kıskandıkları çok açık ama bunun çirkin bir şey olduğunu fark etmemeleri bana ilginç geldi. Yani demek ki ortada çok büyük boyutlarda bir şey yok. Hoş zaten nasıl olsun. Siz bu durumlara zerre tepki vermeyin sonunda vazgeçerler bence.Bende anlayamadım niyeti açıkçası. Yani salaklıktan mı,boş bir muhabbet peşşnde mı yoksa çirkeflik yapıp benim sinirimi bozma peşinde mı çözemedim :)
Ya bana göre bunları kafasına annesi sokmuş gibime geliyor.
Annesi kardeşine aşırı düşkün,sanırım kızlar da öyle olsun istedi söylendi söylendi ama hala bu konular geçiyor. Ve şahit oldum kız bu konu geçtiğinde utanıp yüzünü saklıyor ve gülüyor. Gerçekten çok tuhaf ama birşey demedim. Geçen hafta bu konunun ciddi olduğunu anladım ama.
Sizi kıskandıkları çok açık ama bunun çirkin bir şey olduğunu fark etmemeleri bana ilginç geldi. Yani demek ki ortada çok büyük boyutlarda bir şey yok. Hoş zaten nasıl olsun. Siz bu durumlara zerre tepki vermeyin sonunda vazgeçerler bence.
Dayıya da nikah düşmez ki tövbe estağfurullah. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm valla bulamadım. Bazı şeyler beni şok ediyor. Bu da onlardan biri oldu.4 sene oldu hiç tepki vermedim ki :)
Hatta hiç bir yaptığına tepki vermedim.
Belli ki ben tepkisiz kaldıkça daha da çirkefleşecek gibi :)