Bu mobbing degil de nedir?

Calisma arkadasiniz her onemli zamanda (ornek; amirinizle konusmaniz gerektiginde, beraber sunum yapmaniz gerektiginde, cok acil bir veri yetistirmeniz gerektiginde) hastayim diyerek sizi yalniz biraksa, ustelik bazi ulasabileceginiz veriler yalnizca calisma arkadasinizdaysa ve hastayim diyerek gelmedigi ve telefonlariniza cevap vermedigi icin sunuma o verileri ekleyemiyorsaniz ve bu her seferinde ayni sekilde gerceklesiyorsa bu mobbing degil midir?

Dun toplanti maili gelir gelmez ben hastayim dedi ve su an toplantida yalniz sunum yapmak zorundayim, hicbir sekilde ulasamadigim icin sadece onda bulunan verileri sunuma koyamiyorum. Hep ayni bahane oldugu icin artik iyi niyetimi kaybettim.

Amirimiz her seyin farkinda ve uyariyor defalarca hatta beraber calismayi gozden gecirecegini bile soyledi ancak calisma arkadasim bunu seni kayiriyor beni sevmiyor olarak nitelendiriyor. Bugun cok onemli bir toplanti var ve cok gerginim yine bu duruma dusurdugu icin beni.

Eklemeyi unuttum ikimiz de akademisyeniz oldukca iyi bir universitede.


Amiriniz her veriyi guncel olarak aksam sabah sizinle paylasmasini istesin. Ve sizde onunla paylasin.

Her sabah, aksam rutin mail atin. Her guncelleme yine 30 dk icinde paylasilsin. To da sizler cc de amir olsun.

Ben amir olsam boyle cozerdim :)

Ama en olmadi ortak projelerde gorev vermesin.

Benim vardi boyle bir arkadaşım. Her onemli ya da is yetiştirilecek zaman evimi su basti, kayinpeder kalp krizi gecirdi... Basima geleceği bildigimden onun isini takip eder, hazirda tutardim...

Bu arada mobbing degil :)
 
Mobbing degil bu fakat iş arkadaşınız işten kaytariyor bence. Bence birlikte degil tek basiniza yapabileceginiz isler isteyin amirinizden. Daha verimli oldugumu hissediyorum diyin. Bu tarz durumlarda brn birlikte calismaktan hic hoslanmiyorum. Adil olmuyor is yuku
 
Mobbing olmasi icin amirinizle ilgili problem yasiyor olmaniz lazim.. bu mobbing degil is arkadasiniz sorumsuz ve tembel
 
şu saatten sonra bu toplantı için birşey yapılamaz ama en azından hoca farkındaymış kolaylıklar diliyorum.
fakat veriler neden onda?
bundan sonraki çalışmalarınızda siz kendi bilgisayarınıza kaydetseniz verileri? ya da kendinize mail attırsanız usb verip kaydet deseniz emrivaki.
anlaşılan bu arkadaşın bahaneleri ve arazi oluşları bitmeyecek bari verileri elinizde tutun da gerilmeyin boş yere.
öyle ya da böyle her kurumda işi başkalarına yıkan birileri var
bildiğim kadarıyla da çalışmaktan gocunan biri değilsiniz.
doktora bitene kadar dişinizi sıkın bence, sonra sen yoluna ben yoluma dersiniz. böyle asalak tipler başkasına yaslanmadan çalışma filan da yapamazlar.
kısa vadede geriliyorsunuz strese giriyorsunuz ama uzun vadede kazançlı çıkan siz olacaksınız ;)
 
Amirinize söyleyin sizi ayırsın o zaman. Farklı grup mu yapar nasıl olur bilemem de zaten her şeyin farkındaymış. İş arkadaşınız da bırakın istediği giib düşünsün. "Beni sevmiyor, seni kayırıyor" lafına kendi bile inanmıyordur. Sizi ve kendini kandırıyor sadece.
 
Back
X