- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
Calisma arkadasiniz her onemli zamanda (ornek; amirinizle konusmaniz gerektiginde, beraber sunum yapmaniz gerektiginde, cok acil bir veri yetistirmeniz gerektiginde) hastayim diyerek sizi yalniz biraksa, ustelik bazi ulasabileceginiz veriler yalnizca calisma arkadasinizdaysa ve hastayim diyerek gelmedigi ve telefonlariniza cevap vermedigi icin sunuma o verileri ekleyemiyorsaniz ve bu her seferinde ayni sekilde gerceklesiyorsa bu mobbing degil midir?
Dun toplanti maili gelir gelmez ben hastayim dedi ve su an toplantida yalniz sunum yapmak zorundayim, hicbir sekilde ulasamadigim icin sadece onda bulunan verileri sunuma koyamiyorum. Hep ayni bahane oldugu icin artik iyi niyetimi kaybettim.
Amirimiz her seyin farkinda ve uyariyor defalarca hatta beraber calismayi gozden gecirecegini bile soyledi ancak calisma arkadasim bunu seni kayiriyor beni sevmiyor olarak nitelendiriyor. Bugun cok onemli bir toplanti var ve cok gerginim yine bu duruma dusurdugu icin beni.
Eklemeyi unuttum ikimiz de akademisyeniz oldukca iyi bir universitede.
Amiriniz her veriyi guncel olarak aksam sabah sizinle paylasmasini istesin. Ve sizde onunla paylasin.
Her sabah, aksam rutin mail atin. Her guncelleme yine 30 dk icinde paylasilsin. To da sizler cc de amir olsun.
Ben amir olsam boyle cozerdim :)
Ama en olmadi ortak projelerde gorev vermesin.
Benim vardi boyle bir arkadaşım. Her onemli ya da is yetiştirilecek zaman evimi su basti, kayinpeder kalp krizi gecirdi... Basima geleceği bildigimden onun isini takip eder, hazirda tutardim...
Bu arada mobbing degil :)