Bu nasıl anlayışsızlık

sa
Sizi ayakta alkisliyorum.sacmalamanin dibine vurmussunuz ! Sapik'in kelime anlamını biliyor musunuz ?

Hanfendi sapık derken neyi kast etmek istediğimi anlamış olmalısınız. O yaştaki çocuklar hormonları ile hareket eder. Konu sahibinin dediği gibi üstü açılır. iç çamaşırlarını karıştırabilir. Kirli çamaşırlarını koklayabilir. Siz nerede yaşıyorsunuz. Çocuğunuz ya da erkek kardeşiniz oldu mu bilmiyorum. Toz pembe bakmayın. Herşeyi düşünerek hareket etmelisinizdir o yaştaki çocuğa . Hormonlarıyla kontrol edildiği için sapık kelimesini uygun gördüm belli ki alınmışsınız kelimeden. Düzeltiyorum ergen...

Playstation i çocuğun ve eşinin gözü önünde parcala kalanini da çöpe firlativer bak bakalim ondan sonra gelebiliyor mu bidaha

Yok canim direkt cocugun kafasini kopartsin kesin çözüm.

Dediginizi yapmak icin delirmis olmak lazim sacmalik olur bastan asagi..

Yok canim direkt cocugun kafasini kopartsin kesin çözüm.

Dediginizi yapmak icin delirmis olmak lazim sacmalik olur bastan asagi..
giyinirken dikizlenmek ,küfür duymak ,ozel hayatı ihlal etmek,laftan anlamayan bir eş,yüzsüz bir cocuk,yeni doğum yapmış bir kadin...
Bence delirmek icin yeterli sebep bana göre.

Eşime zamanında dediğim bir lafı ikinci kez kk ya yazıyorum. Benim evimin anahtarı başkasının elinde olursa boşanma sebebimdir. Kendi anne babam dahi alamaz!

Haklısınız konu sahibi. Yorumlara baktım da 11 yasında da olsa artık ergenliğe girmiş bir çocuk. Kaldı ki ağzında o küfürlerin dolaşması ve giyinirken izlemesi iyi değil.

Bir araştırma yapmıştık ve küçücük çocukların ablalarının, annelerinin, kuzenlerinin, yengelerinin vs. Evdeki hallerini gizli gizli fotoğraflayıp sosyal medyada paylaştıklarına ve sayılarının az da olmadığına şahit olmuştuk. O zaman masum çocuk düşüncesinden üzüntüyle sıyrılmıştım. İç çamaşırlarına kadar fotoğraflayıp cinsel içerikli mesajlarla "ensest" özentisiyle yapılmış paylaşımlar vardı. Hala da devam ediyorlar. Hayretler içinde kalmıştım. İlla böyle yapacak diye bir şey yok ama tedbiri elden bırakmamak, tozpembe yaşamamak lazım. Psikolojik bir dönem ve dikkat edilmemesi durumunda kötüye bir gelişim izliyorlar.

Japonyada bakire kızların iç çamaşırları çok yüksek fiyatlara satılıyor diye duymuştum ben de.
onu hiç duymadım. googleda da arattım bulamadım. japonyada bildiğim kadarıyla bekaret takıntısı yok ama olabilir de

onu hiç duymadım. googleda da arattım bulamadım. japonyada bildiğim kadarıyla bekaret takıntısı yok ama olabilir de
ben japon diye duymuştum google da .dirty underwear ebay felan yazınca çıkıyor . japon diye duymuştum farklı bir ülkede olabilir yanlış olmasın :)

O playstationu alır kocama monte eder yigenini çağırır al buyur dayinla oyna derdim mesela :)
Konuya gelince evden çıkarır, gorumceme bir daha benden izinsiz ve yorgun vakitlerimde çocuğunu yollama der konuyu kaptırdım
Eşim isterse yirtsin kendini çok istiyorsa kendisi baksın

O playstationu alır kocama monte eder yigenini çağırır al buyur dayinla oyna derdim mesela :)
Konuya gelince evden çıkarır, gorumceme bir daha benden izinsiz ve yorgun vakitlerimde çocuğunu yollama der konuyu kaptırdım
Eşim isterse yirtsin kendini çok istiyorsa kendisi baksın

Her zaman söylerim yazarım kimse kimsenin çocuğuna bakicilik yapmak zorunda değil. Heleki kadın lohusa bebeği var.. bu ne terbiyesizlik.. bir de kadına kiziyorsunuz.. yok gelinler boyleymiste o daha çocukmusta.. merakliysaniz gönüllü bakicilikta yapabilirsiniz.. konu Sahibi Siz bir daha gelecek olursa o çocuk kilitleyen bütün odaların kapılarını kalsın evin girişinde.. yatın uyuyun sizde bakın keyfinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…