Bu nasıl anlayışsızlık

Bence anahtarları değiştirin ve evdeysen kapıyı arkadan kilitleyin bu arsızlıkka daha çok uğraşırsınız bu çocukla ama kapıyı yumruklar yine yapacağını yapar sonuçta siz gelme diyorsunuz ama sizden başka herkes evinize girebileceğini söylüyor olay büyüklerden kaynaklanıyor onlar kızmadıkçabu konu çok bas ağrıtır daha

Okurken gözüm seğirdi yemin ederim. Görümcenize ayrı gıcık oldum eşinize ayrı. Yeni doğum yapmamış olsanız bile çocuğu dangır dungur başka eve yollamak ne? Siz onu oynatmak zorunda mısınız? Eşinizin anahtar vermesine şok oldum. Tavrınızı koymuşsunuz iyi olmuş, arkasında durun. Allah sabır versin o düşüncesiz aymaz görümceyle.

Kapiyi icerden kilitle anahtarlada giremesin icerden sende hic acma.. gerekirse zilin fisini cek

o kadar biliyorsa gorumcen gelsin cocuguna baksin

Kendi evinde oyanayamıyormuymuş yahu?? Anlamadım bu ne tutku sonrasan eşinizi de taviz etmiş belliki. Ama eş haklı değil tabi. 11 yaşındaki çocuk çocuk değildir izniniz olmadan tabiiki evinize giremez.

Suc gorumcenizde de degil çocukta da degil.. suc eşinizde.. evin anahtarini vermek ne demek... ev hali hersey olabilir...yalniz siz cok kaba davranmissiniz... gorumceye msj atarak.. herseyin bi üslûbu vardir.. tatli dil diye bisey vardir.. he aksam esiniz gelir kavga edersiniz bilemem.. ama o msj in uslubu yerinde olmamis.. şayet bana oyle bi msj atsa kardesimin karisi, asla bidaha ne giderim nede cocugumu yollarim... cok ayip etmissiniz... ki kaldiki 11 yaşında kucucuk cocugu azarlamissiniz... Zor bi yengesiniz belliki.. sevilmezsiniz...

11 yaşında çocuğun neresi küçücük ben anlayamadım ve eşinin yeğeni diye sevmek, korumak, ilgilenmek zorunda mı?. Sevilmesin efendim, sevilmeyen yenge olsun.
Kimsenin evine de çocuğunuzu yollamayın Yaparken bakar mısın oynatır mısın diye bu kadına mı sorulmuş. Lohusalıktan yeni çıkmış kadın elalemin çocuğunu eylemek zorunda değil

O durumda bir kadinin uslubumu dert oluyor ben anlamadim. Ben sayet o durumda olsam daha bebeyim kucuk hastayim birde cocuk uyumuyor daha buyuk tepki veririm. Bebekli bir eve 11 yasi geçin buyuk kadin biri gelse habersiz sormadan gene ayni tepkiyi veririm. En dogrusunu yapmissin.

Evet zorunda degil... ama uslup yanlis.. kavga eder gibi msj atmak hic hos degil... ayrica benimde 6 yasinda covugum var.. ben zaten kimsenin evine izinsiz tek basina yollamiyorum.... yollamamda.. bende suan lohusayim 2. Cocugum 1 aylik .. gecenlerde komsumun çocuğu kapiyi caldi gelebilirmiyim diye.. uyuyoruz musait degiliz canim dedim.. daha sonra gel dedim.. oldu bitti.. yani kalkip annesine msj mi atayim arayip cocugunu gondermemi diyeyim... bu biraz hoşgörü isteyen bi olaydir yahu... karaktere bagli bi konudur... biraz donup gecmise bakin.. bizim yengelerimiz sarar sarmalarlardi... acsak doyururlardi... nasil bu kadar soguk ve itici bi toplum olduk..

Vallahi bence sakin bile davranmış kendimi koyuyorum üyenin yerine ben direkt kapının önüne koyar kapıyı yüzüne kapatırdım. Annesine yapacaklarımı tahmin dahi edemiyorum. Bu soğukluk yada iticilikse evet öyleyim. Kimse bakamayacağı çocuğu doğurmasın.

hayatımda en sinirlendiğim şeydir evin anahtarının başka birinde olması
hele sen habersizsin çok haklısın kopar kıyameti

Gorumcenin yerinde olsaydiniz cocugunuzu yeni dogum yapmis birinin evine oyun oynamaya gonderir miydiniz?

Gorumcenin yerinde olsaydiniz kapidan geri cevirilen cocugunuzu 2. Kez tekrardan gonderir miydiniz?

Gorumcenin yerinde olsaydiniz totoya şaplak atan, giyinirken yengesini dikizleyen, kufur kafir konusan cocuk yetistirir miydiniz?

Gorumce de suc yok diye birsey yok maalesef. Kaldi ki konu sahibibin sevilmek istiyorum diye bir çabasi yok. Sadece saygi duyulmasini istiyor. Bence cok hakli bir isteyis.

Uykuya daldigimda 11 yasindaki cocuk 3 aylik bebekle neden yanliz kalsin? Sen ben kucagima alirken zorlanirken 11 yasindaki cocuk duzgun tutabilir mi? Dusurse? Agzina birsey atsa bogazina takilsa? Vs vs.

Evde tek basina durmak isterken elin cocugunu pışpışlamak konu sahibine mi kaldi? Annesi oynatsin oyununu. Istenmedigini anlayacak gondermeyecek o cocugu. O yuzden o mesaji haketti.

Bu olayin ilk oldugunu sanmiyorum. Evveliyatida vardir bunun. Ilk gelisi degildir. Veya ilk "senin isteklerini umursamiyoruz" degildir. Ilk olsa boyle davranmazdi zaten.

Yok artık!
Eşiniz sağlam bir dayağı hak etmiş diyecem de neyse. Çok ayıp bu yaptığı.
11 yaşındaki çocuk, neredeyse ergen, tam deli zamanların başlangıcı, gizlice eve sokmak nedir eşiniz çok yol göstericiymiş maşallah.

Hepsine verdiğiniz tepkilerde haklısınız, az bile.
Görümceniz de düşünceli olsaymış, ne işi var bebekli kadının yanında oğlan çocuğunun vakitli vakitsiz.. Ne alaka yani.
Ben olsam eşimi yerin dibine geçiririm!

biz de yengelerimizin evine giderdik ama onların haberi olurdu ya kendi annemizle giderdik ya çocuklarıyla beraber oyun için
haberleri olurdu zil çalarak içeri girerdik evin anahtarı ile değil

biz de yengelerimizin evine giderdik ama onların haberi olurdu ya kendi annemizle giderdik ya çocuklarıyla beraber oyun için
haberleri olurdu zil çalarak içeri girerdik evin anahtarı ile değil
Aynen öyle giyinirken dikizleyip dokunmuyoruz hic birimiz. Yada buyuklerin yaninda kufur etmiyoruz

kaynanam.bana gelirken kardeslerinin cocuklarini toplar gelirdi. uykusuzum emziriyorum. ilk bebegim.
yardim etmez bir de colik cocugu toplardi. nasil bir kafadir bu. ne kafasi bu.
yeni bebek sahibi olmus insanlara mumkunse zamansiz degil cocuk kimse gelmesin. o cocuklar sonra mememin sekline kadar sagda solda anlatiyorlar az birsey gorse. cocul diyip gecmeyeceksiniz. hem o ese de koca bir oha cekiyorum. o yaslarda kendi nasiomis cabuk unutmus. okudukca esime sukrediyorum

oha valla haklısın ayrıca çocuk dediğiniz 11 yaşında tamam çocukta ama herşeyden de anlayabilicek bi yaşta

Zaten konu sahibinin de ilk yaptigi sey bu. Olay zaten sonrasinda. Siz de gondermissiniz cocugu, sonra esiniz cocuga anahtar verse cocuk siz uyurken iceri girse ve bebeginiz ağladığında basinda 11 yasinda bir çocuğu bebeginizi kucagina almaya calisirken gorseniz hala ayni anlayista olur muydunuz? Esinize mi kizardiniz, cocuga mi, cocugun annesine mi? Yoksa tamam cocugum gec iceri mi derdiniz gercekten merak ederek soruyorum.

Ohh ağziniza saglik. Gerekeni yapmissiniz. Böyle haksizliklara ve saçmaliklara tepkisiz kalmayan insanlari severim.
Esiniz sizi dusunmuyor kendi cocugunuda mi dusunmuyor.
Ya deli bi cocuksa uyurken ister istemez birsey yapsa.
Bir bebekle bir çocuk asla yalniz birakilmaz.
O gorümceye ne demeli çocugu anahtarla baska bi eve girme cürreti gösteriyor kadinin umrunda degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…