Bu nasıl anlayışsızlık

[QUOTE="ABELLAA, post: 51833070, member: 60]Ya ne dıyım bılmıyorum suan
Gulsem mi aglasam mi bılmıyorum
Boyke sacmalıkmı olur
Sen iyi yapmışsın boşver adamdaki akla bak kapıdan çevrilen çocuğa ver anahtarı gir oyna olacak ismi siz aynı binadami oturuyorsunuz yaaa çekilmez bunlar görümce desen çocuğu başından attığına sukretmis gibi bırak engellesin sakın tepki verme bişey yapma yokmuş gibi davran aynen tavır yapmaya devam et ayıp yaa bide gelmiş engellemiş[/QUOTE]
Apartmanlar yakın
Ya hayır bı ınsan bu kadar susuncesız olamaz
Anlamıyorum ruya mı goruyorum
Fılm gıbı ya
Yemın ederım gozul acılmıyor
Sınır kruzı gevırıcem

Ben şunu anlamadım. Çocuk niye oyun oynamaya sizin eve geliyor? Sizin evinizde görümcenizin evinde olmayan ne var.. Eve oyun parkı mı kurdunuz yani saçmalığa bak. Gitsin anasının evinde oynasın sokakta oynasın.. Lohusa kadının evinde ne işi var. Ne kadar anlayışsız insanlar var

Apartmanlar yakın
Fılm gıbı ya
Sınır kruzı gevırıcem[/QUOTE]
Sakin ol sakın haa sakin kalmaya devam et tıpış tıpış gelecek olan yine kendisi sinirim oynadı

Apartmanlar yakın
Fılm gıbı ya
Sınır kruzı gevırıcem
Sakin ol sakın haa sakin kalmaya devam et tıpış tıpış gelecek olan yine kendisi sinirim oynadı [/QUOTE]
Benı engellemıs ya
Sevgılım sanıyor herakde kendını

playstation varmış

playstation varmış
Playstation ile oynasın o zaman. Yatak odasına girmek, ortalığı karıştırmak, bebegi kaldırmaya çalışmak ne...
Aslında playstation'u alıp gorümcenin kapısına gitmek var "Al bunu. Sen de rahat et ben de"
Hiç uğraşamam.
Anlayışsız koca da gitsin kardeşinde oynasın.

Ne gelinler var mesela?
11 yasinda bir cocuk geldi diye ortaligi ayaga kaldirip kocasiyla yuzgoz oldugu yetmiyormus gibi gorumceyede kirici mesaj atan gelinler var mesela.

bukadar yangina korukle gitmeyi gercekten dogru buluyormusunuz, sagduyunuzla cevap verin lutfen. bide ornek olarak giyinirken bakiyor demis; ben 6 yasindaki yegenimin yaninda tshortumu degissem kikir kikir gulerek oda bakar, merak sonucta, ne var bunda? 11 yasindaki hayli hayli bakar!

haklısın kocan dengesızlık yapmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…