Bu nasıl baba?!

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
İyi akşamlar,sinirden kuduruyorum resmen en iyisi yazayım rahatlayayım bari biraz olsun dedim.

Öyle bir babam var ki evde olan biteni komşu kadınlara anlatan,resmen dedikodumuzu yapan biri. Yazarken bile utanıyorum ya sen babasın baba!

Bu adam varken düşmana ihtiyacımız yok kendisi bu görevi layıkıyla yerine getiriyor. Eski erkek arkadaşım ailesiyle tanışmaya gelmişti başka şehirden. Dedikodu yapan iyi niyetli olmayan komşu kadınlara "bunlar da geldi bir göründü gittiler ses çıkmadı (erkek arkadaşımın ailesinden bahsediyor) demiş! Ben bunu laf arasında konuşurken o söylediği kadının kızlarından duydum. Çok da şaşırmadım daha önce de böyle vukuatları vardı.
O kadın annemle benden dedikodu alamayacağını bildiği için babama sorar bizimki de evde olan sorunların bazılarını söyler. Kaç kere güzelce söyledik olmadı tartıştık şiddetli kavgalar ettik olmadı yok adam anlamıyor laftan,bayılıyor kadınlarla sohbet lak lak etmekten.
Eve gelmesini bekliyorum kendisiyle konuşmuyorum normalde ama bunu yutamayacağım artık nasıl tepki vereyim sizce vallahi delireceğim yoksa.

Dertleşmiş.
Ne bu böyle baba mı olur tripleri?
Bir kere görücü gelen kızına kefenle dönersin diyen baba mı?
Aranma bence.
Sakin ol

Dertleşmiş.
Ne bu böyle baba mı olur tripleri?
Bir kere görücü gelen kızına kefenle dönersin diyen baba mı?
Aranma bence.
Sakin ol
"Benim o çocuğu gözüm tutmadı ama sevmiş gibi yaptım evlen de gör gününü" demek dahil değil tabi dertleşmişmiş. Elalemin art niyetli kadınlarıyla dertleşilmez,eşin dostunla dertleşirsin.

"Benim o çocuğu gözüm tutmadı ama sevmiş gibi yaptım evlen de gör gününü" demek dahil değil tabi dertleşmişmiş. Elalemin art niyetli kadınlarıyla dertleşilmez,eşin dostunla dertleşirsin.
Nerden biliyorsun dostudur belki
Toplanmışsınız evdeki kadınlar adamı sindirmeye.
Kaçacak yeri kalmamış ki, kavga eden eşe mi anlatsın?
Konu komşu elbet sorar, her gelene he dedik dese ne değişecek?

Babanı haksız buldum
Kadın gibi dedikodu yapacağına babalık görevini yapsın
Para vermekle baba olunmuyor malesef
Bayılır kadınlarla boş boş konuşmaya. Valla bu devirde kadınlar değil erkekler dedikoducu.Bir derdin varsa gel önce bize sor derler adama.

Nerden biliyorsun dostudur belki
Toplanmışsınız evdeki kadınlar adamı sindirmeye.
Kaçacak yeri kalmamış ki, kavga eden eşe mi anlatsın?
Konu komşu elbet sorar, her gelene he dedik dese ne değişecek?
Ne munasebet komsuya anlatiyo ? Dedikodu yapcagina usuluyle versin cevabini.

Dedikodu gibi gelmedi bana laf arasında konuşulmuş gibi bu kadar birsey göremedim kısacası
Genel tavrı öyle maalesef bu kısa bir örnekti ama tak etti artık. Söylediği kadınlar art niyetli orda burda aa bak yesname'in sevgilisi gelmiş ama yüzük takmamışlar daha, yoksa bir şey mi oldu ile başlayıp hayal ürünleri mahsulleriyle donatacakları şeyler olacak.

Erkeğin dedikoducusu gerçekten fena bunda masumiyet aramayın
Derdi bizi kötü gösterip ay ne iyi insan dedirtmek kendi hakkında. Bundan zevk alıyor resmen çocuk gibi rekabet peşinde annem için iyi kadın diyorlar diye.

Ne munasebet komsuya anlatiyo ? Dedikodu yapcagina usuluyle versin cevabini.
Vermemiş mi?
Ayrıca anlatır, ne var bunda?
Anlamıyorum nasıl insanlarsınız, çevreniz ne biçim
Adam kime anlatsın? Evde dayak yemediği kalmış.
Kahvede dedelere mi anlatsın, amcalarla mı dertleşsin?
Akrabaya mı yansın?

Derdi bizi kötü gösterip ay ne iyi insan dedirtmek kendi hakkında. Bundan zevk alıyor resmen çocuk gibi rekabet peşinde annem için iyi kadın diyorlar diye.
Benim kayınbiraderim de kendini masum bizi kötü gösterirmiş iyi niyetimden uzun süre farketmedim millet resmen yüzüme gülüyormuş ne zamanki evimi ayırdım o zaman duydum neler anlatırmış herkese ben kurtuldum ama Allah sana kolaylık versin cnm

Belli ki rahatsiz olunan bir mevzu kac kere dedik yapma diye diyo ? Catlayacak degildi ya konuyu konusamadi diye. Yada geldiler tanistik hayirlisi bakalim tarzin da konusulur.
Valla ben de sizi ve cevrenizi anlayamadim
Yaygara yapmanin ne anlami var ?
Kahve de dedeye anlatmasi bile bi nebze daha mantikli :)

Ev insanın mahremidir hanımefendi içinde olan bitenlerde dahil!
Aile içi olayların bir kadın dahi komşu kadına dertleşmek için anlatmaması gerekirken bir erkeğin bu tür muhabbetlere girmesi çok saçma

Burada adam gidip ablasıyla eşini çekiştiriyor diye kızıyoruz
Konu sahibinin babası güzin abla misali
Ne ayıp yahu hassas bu konular insanların birbirlerini yeni tanıdığı yanlış anlaşılmaların en üst düzeyde olabileceği evlilik arafesi ile ilgili bi konudan komşuya NE??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…