Bu nasıl baba?!

Hamfemdi :/
Sizinle dialog başlatmak istemedim.
Yürümeyin bana, fikrinizi konu sahibine söyleyin.
Forum amacını aşıyor böyle olunca.

Hamfemdi :/
Sizinle dialog başlatmak istemedim.
Yürümeyin bana, fikrinizi konu sahibine söyleyin.
Forum amacını aşıyor böyle olunca.
Sizde başkalarını pek ala alıntılayabilirsiniz "yasak değil öyle değil mi" iyi görüşünü yazan çıksın o zaman konudan

Ve ayrıca emir kipiyle konuşma hakkınız yok!!

Yasak mı var?
:)
Saygı diye bişey var dimi?
Diğer alıntı yapan üyeleri alıntılama hakkınız var dimi enerjinizi onlarada harcayabilirsiniz
Hiç tanımadığınız birini buradan adamı bunaltmışsınız gibi sözlerle itham ediyorsunuz sizin fikrinizi eleştirince bana yürüme diyorsunuz.

Dimi

Erkeğin dedikodu yapanı da ayrı fena ama yaa bir de hani baba karakteri ağır olur her şeyi sineye çeken, orta yolu bulmaya çalışan filan. Siz anlatınca bir evin kapi önünde çekirdek citleyerek mahallenin meraklılarını etrafına toplayan bir tipleme geldi ayy zor ama yaa siz uyarınca ne diyor babanız farkında mi ki yaptığı şeyin doğru olmadığının

Polemiğe girenlere ben yürüyeceğim şimdi.
Polemik yasak, üsluplara da dikkat ediyoruz lütfen.

Kahvede dedeye anlatması bence de daha iyi. Ancak dedikodu malzemesi veriyor ona buna.

Arkadaşım sen henüz evlilik için bir ilerleme olmadığına çıldırıyor olmayasın sakın. Sanki hırsını babandan alacak gibisin. Bak sonra üzülürsün, böyle bir muhabbet için babanı kırdığına.

Şimdi haddim olmayarak yazıyorum kusura bakma kırmak için değil ama bence sen sevgilin veya ailesinden emin olsan bu lafın komşuya gitmesi hiç ama hiç umrumda olmazdı.

Uyarınca bizimle kavga ediyor,söylediğini inkar ediyor veya ne var bunda diyor.

Alakası yok çünkü ilişkim bitti.
Sadece babama söyleyecek fırsat bulamamıştım uygun zamanda söylerim diyordum. Bu ne ilk ne son daha önce de çok yaptı böyle mahrem konuları ortalıkta konuşması sabrımı taşırdı.

Ayol erkeğin dedikoducusu da hiç çekilmiyor. Eski patronum böyleydi herkese birbirinin ozelini anlatırdı fnfjfjf
Huyu buymuş. Ayıp yaptığı ama degismiyosa sen de ona karşı tavrını değiştirmezsin. Gerçi o kadınlar samimi arkadaşlarıysa demesini normal buluyorum ben.

Uyarınca bizimle kavga ediyor,söylediğini inkar ediyor veya ne var bunda diyor.

Babanızın aynısı bizim sülalede var, ayaklı gazete diyorum ona, evin içinde ne yaşanırsa ne konuşulursa hemen gider anlatır, eşinin ağzı sıkıdır, evindeki meseleleri kimseye anlatmaz kadıncağız, o yüzden onu arayanlar laf alamadıklarında bizim ayaklı gazeteyi ararlar, ne yenip içildiğinden başlar, eşiyle kavgasına varana kadar anlatır, Ayşe senin için şöyle dedi der, herkesi birbirine katar, mikser gibidir mübarek, kadınlarla oturup laf dinlemeyi pek sever, kadının da erkeğin de laf taşıyanından hiç haz etmem, böyle insanlar kadınsa mahalle de toplaşıp çekirdek çitlerken konu komşunun kızı, karısı, oğlu, bacısı ne yapıyor dillerinden düşürmez, erkekse mahalle kahvesinde okey masasında dedikodu malzemesi yapar insanları.

Babanız kolay kolay iflah olmaz, bizim ayaklı gazete iflah olmadı mesela.

babanın gidip komşu teyzelere dert yanması hoş değil ancak hala söylememişsin ya ayrıldığınızı babana adam yerine konup kendisine birşey söylenmediğini düşünüyor olabilir mi? sonuçta aradan epey zaman geçmiş ses seda yok. annen biliyor mu ayrıldığınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…