Bu nasıl baba?!

Uyarınca bizimle kavga ediyor,söylediğini inkar ediyor veya ne var bunda diyor.
El gibi hiçbir şeyi paylaşmayacak çok fazla muhabbete girmeyeceksiniz bu ne kadar engel olur bilinmez ama bir nebze olsun önüne ancak böyle geçersiniz aleni yaşanan olaylara da yapacak bir şey yok sanki Allah sabır versin size

Off sormayın Mune,annem ne kadar ağırbaşlı ağzı sıkıysa babam da tam tersi. Bütün gün sitenin bahçesinde oturup sohbet eder,kavga edecek birini bulamazsa komşularla dalaşır söylemekten utanıyorum artık serbest bırakalım aman napıyorsa yapsın diyoruz yine ortalıkta adı dolaşan annemle ben oluyoruz.

Sen her konuda dogru tarafi sucluyorsun hayir gercek hayattada hep yanlislarinmi pesindesin

Çok kötü bir durum, babanızın yaptığı konu komşu sohbetleri arasında masumca sorulan sorulara nezaketen verilen cevaplar olsa amenna ama yorumlarınızdan anladığım evdeki herşeyi dışarı taşıyor, bundan ben de hiç hoşlanmam, söylenecek birşey varsa ben söylerim zaten ama evimdeki her konunun da etrafta konuşulması rahatsız eder, hele bir de eşimin gevşek ağızlı olduğunu anlayıp laf arayanlar olursa canım sıkılır.

Dedim ya bizim akraba da bu karakterde biri, hatta babanızdan da ileri derecededir zira çok özür dilerim affınıza sığınıyorum, yanında kadınsal sorunlardan konuşsanız dinlemem demez, dinlemem demeyeceği gibi herkese de anlatır öyle böyle değil, benden çok büyük olmasına rağmen artık ben bile her lafımızı duymak için ağzımıza girercesine laf dinlediğinde azarlıyorum, eşi kızı kaç defa ikaz etti ama yok düzelmiyor adamın huyu bu, bizde azarlıyoruz, kadın kadına konuşacağımızda evden çıkarıyoruz.

Annem biliyor,adam yerine koymamak değil bilmiyordu hiç. Sadece uygun zamanı bekliyordum zaten olsaydı da birkaç ay sonra olacaktı nişan.

Aynı ev içinde ne kadar saklanırsa artık...
Sağolun,amin :/

Ayyy yoksa benim babam mı? Akraba çıkarmışız mune :))

Benimki de böyle.beni bile sağda solda laf etmiş.hiç üzmedim onu. Üniversiteyi hemen kazandım.mezun oldum hemen işimi elime aldım.mutlu bir yuvam , kendisine saygısızlık etmeyen bir kocam, güzeller güzeli kızım var.ama babam yok ne yazıkki.Bu dedikoduculuğun ucu bana da dokundu yıllar önce.zaten bu özellikleri varken bir de onu dolduran bir üvey annem var.üstelik aldatan bir üvey anne.

Yani konu sahibi seni çok iyi anlıyorum.kızmakta çok çok haklısın canım.yine bu dedikleri bir sey değil.inanki.umarım benim babam gibi ileri gitmez.

Ayni benim babam
Yalniz bazi şeyleri sıkı sıkıya tembih ettiğim de,çocuk tembih eder gibi,o zaman dinledigi oluyor nadir de olsa...
Cok zor ve sinir bozucu gercekten

Benimde böyle bir komşum vardı karısı ne iyi kadın diyen oldumu kadını ve kızlarını suçlamak için neler anlatıyordu meraklı kadınlara kendini melek gibi gösteriyordu balkonda otururken defalarca şahit oldum ara ara banada söylüyordu çoğunlukla işim var amca deyip çekiliyordum yanından arkamdan yüksek sesle anlatıyordu çok kötü karakterli çirkin erkek tiplemesi bence insan karısının çoçuklarının sırlarını ortalığa dökermi konu sahibi haklı bence olmaz olsun öyle baba insan evde husursuz hisseder kendini birşey kaçırcaz ağzımızdanda dağıtacak diye düşman gibi adam bencede konu sahibi herşeyi saklı tutun ondan sırlarınızı paylaşmayın hakketmiyor bence

Allah yardımcımız olsun. Dışarıdan bir insan olsa bunu yapan görüşmezsin olur biter ama aynı evin içinde çok zor. Öyle bir yerde yaşıyoruz ki yazın herkes bahçede oturuyor bizimkine de gün doğuyor. Bizimkini dolduran gazlayan da o kadınlar bir de arkasından gülüp dalga geçiyorlar tam rezillik.

Derdi bizi kötü gösterip ay ne iyi insan dedirtmek kendi hakkında. Bundan zevk alıyor resmen çocuk gibi rekabet peşinde annem için iyi kadın diyorlar diye.
aynen dediğin gibi el iyisi derler bizde
benimde babam amcalarım öyledir herkese bizi kötülerler sürekli
zannederlerki kendilerine iyi diyecekler

aynen dediğin gibi el iyisi derler bizde
benimde babam amcalarım öyledir herkese bizi kötülerler sürekli
zannederlerki kendilerine iyi diyecekler
Aynen amcalarım da öyle genetik bunlarda galiba Kendilerine de zarar veriyorlar farkında değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…