Bu nasil bir adiliktir?

Ac elini şükret boyle bir karaktersizden kurtulmussun. Allahtan gec olmadan farkina varmissin her yerden engelle hayatına kaldigin yerden devam et. Unutma kimse vazgeçilmez degil hele o hic değilmiş karsina gönlüne gore birisi ciksin inşallah

Ben şuna çok inanırım ki ahını aldığın veya gereksiz yere üzdüğün insanların karşına mutlaka bir gün aciz bir şekilde çıkıyorsun. Bunu defalarca yaşadım ve yaşattım. Sana verebileceğim tavsiye oluruna bırak ve yüce Allahımın adaletini bekle. Her sey yoluna girecektir!

Gözünüz aydın kurtulmuşsunuz.
Ne yapmanız gerekir biliyor musunuz?
Karşınıza başka birş çıktığında küçük ya da büyük yalanını asla affetmeyecek ve yol vereceksiniz.
Yalan söylemek bir alışkanlık ne yazık ki.

Ha yalova ha bursa lafına da ayrı sinir oldum.
Ha çıyan ha sen diyeydiniz keşke.
Pis herif

Aman uzak dur.. Sana da o kız attığı mesajların aynısını atacak. Aldatma, yalan, şiddet eğilimi.. Bu üçünü de kendin görmüşsün zaten. Her ne sebep olursa olsun bunlardan birini bir kere yapan illa devam edecektir. Hayatımda biri olsun diye böyle kişilerle vakit kaybetme.

Ay ne diyeceksin adam mikrobun teki !!
DİĞER sevgilisinin Dişini kırmak maganda gibi getirtme beni oraya falan demek bu ne ya !!
Sen kimsin!!ha bu arada ne konuşacaksın bu adamla,
Her yerden engelle gitsin !
Arkana bakmadan kaç kurtul !!!
Verilmiş sadakan var bol dua et erken vardın farkına .

şok oldum yumruk atmayı geçiyorum kızın ameliyatlı yuzune yumruk atmış,
sırf canını acıtmak zarar vermek için psıkopat demek az kalır.
bence hiç intıkam yarışına girme hiç de muhatap olma.

Allah yardimcin olmusta, hemen gorebilmissin gercegi, bi dusunsene sevgili olmussunuz seni nasil kullanacakti, uzecekti kim bilir. :)

Allahın sevdiği kuluymuşsun.
Ben şunu anlamıyorum, hemen bir insan nasıl kendini bu kadar iyi derece tanıtabilir ki? İşi olan meşgul olan insan böyle yapmaz
Bir erkeğin ağzının bu kadar iyi laf yapmasından bundan sonra kork.
Bazı şeyler zamanla gelişir ama bu bir ayda seni etkilemiş
Daha yoluna çıkmasın yeter , bi daha kine dikkatli ol

Erkek yakışıklı mı? Öyleyse gayet normal kendini çok beğenen bazı erkek yada kadınlar tek kişiyle yapamaz kesinlikle 1 kişiyi severler o kişi sevgilisi yada eşi olabilir ama illa 1-2 kişi daha olsun isterler ikincisi psikolojik olabilir aldatma bağımlılık yapar çok eşlilikte veya geçmişte yaşadığı problemler o yüzden bazen insanın elindede olmaz onada kızmamak lazım senin içinde o tehlikeli bi insan uzak durmalısın eğer acı çekmek istemezsen tabi

Hiçbir şey yapma hiçbir şey söyleme. ben olsam bir daha muhatap bile olmam şükür ki öğrenmişsin ne mal olduğunu

yaşınıza baktım,mesleğine baktım,piskolog olablırmısın dıye,çok güzel bır yorum,yaşınıza göre son derece mantıklı bır yorum

nasıl davranayım mı cnm arkana bakmadan uzaklaşak tek doğru yok bu adamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…