daha önce bi konu açtım ve nasıl aldatıldığımı anlattım
olaydan yaklaşık 1. ay falan geçti ve yeni şeyler duydum bütün arkadaş çevresi bu durumu biliyomuş kadın hamile kalmış ve herkese ben baba oluyorum diye müjde vermiş ailesiyle tanıştırmış bana aldığı şeyleri aynısını yaptığı şeylerin aynısını ona yapmış hayatında daha başka kadınlarda varmış alkol ve kokain kullanıyomuş daha neler neler
olanları bi türlü kabul edemiyorum psikolojik destek almak istiyorum ve bu mesele onun yanına kalmasın bi şekilde başına bişey gelsin istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sizden fikir almak istiyorum
öyle şeyler duydum ki
hala peşimde polise gidip şikayet etmek istiyorum ama ailemin duymasından korkuyorum
sizce ne yapmalıyım hatırladıkça deli oluyorum nefret bile değil tiksenme hissettiğim şey akıl verin lütfen
cok üzüldüm canım evlimisiniz...
mrb canım iyimisin suanda
ne desem yalan olur aslında iyi miyim kötü müyüm duygularım uyuşmuş bi şekilde
Suanda cok sinirli ve ondan nefret etmem cok dogal, intikam duygusu insani yanlis seylere yönlendirir böyle bir insandan kurtulduguna sevin, ALLAH`ina birak büyük MEVLAM onun cezasini verir
evlimisin sen tatlım yoksa sevgilinmiydi
hayır canım 1 yıllık bi ilişkimiz vardı öğrenince bitti tabi ama tam kendimi toplamaya başlarken yibne bir sürü şey duydum
seni anlıyorum canım ama evli değilsin sadece bir ilişki bence üzülceğine sevinmelisin ya evlenseydin çocuğun olduğunda bunları yaşasaydın... bunları düşün ve kurtulduğuna şükret..... çünkü bunları yaşamış bir ailenin çocuğuyum ve inan bana çok kötü..
kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ama inanın içim içimi yiyo duyduklarımı yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır eminim Allah daha büyük sıkıntı vermesin ama bu olay böyle kapansın yanına kalsın istemiyorum ya
ay ınanmıyorum pıslık herıfo kadında bulmus bulacagını ,canım fazla rahatsız edıyosa hemen polıse gıt kokainde kullanıyomus tehlıkelıdır yanı hayatta korkacagı kaybetcegı bısey kalmayan ınsan tehlıkelıdır yanı bu sekılde psıkopatsa,yanlı hatırlamıyosam bunun arkadasları senı aramısdı affet dıye allahım onlara da pes yanı
ya nasıl diyim bişeyler yapmak istiyorum öyle tiksindim ki ondan hani böyle bişey yapıyım ki oda kendinden iğrensen vicdan azabı çeksin
tatlım ne yapabilirsinki valla benim aklıma hicbirsey gelmiyor.o kızın ailesini bulup herseyi anlatabilirsin....tabiki saka yaptım.bosver güzelim yaaa.sıkma canını.
ya düşünebiliyo musunz aylarca görüştüğümüz beraber yemek yediğimiz evine gittiğim çocuğu sevdiğim eşiyle arkadaş olduğum kişi yani onun iş arkadaşı bu durumu en baştan beri biliyomuş ve utanmadan aylarca suratıma bakıp bana yenge falan dedi ya Allahım bu nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?