Cok sükür evlenmeden yüzünü görmüssün.Hayir evli degilim yazisini okuyunca icim rahatladi valla.Hic bir kadinimiz böyle seyler yasamasin insallah.
daha önce bi konu açtım ve nasıl aldatıldığımı anlattım
olaydan yaklaşık 1. ay falan geçti ve yeni şeyler duydum bütün arkadaş çevresi bu durumu biliyomuş kadın hamile kalmış ve herkese ben baba oluyorum diye müjde vermiş ailesiyle tanıştırmış bana aldığı şeyleri aynısını yaptığı şeylerin aynısını ona yapmış hayatında daha başka kadınlarda varmış alkol ve kokain kullanıyomuş daha neler neler
olanları bi türlü kabul edemiyorum psikolojik destek almak istiyorum ve bu mesele onun yanına kalmasın bi şekilde başına bişey gelsin istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sizden fikir almak istiyorum
öyle şeyler duydum ki
hala peşimde polise gidip şikayet etmek istiyorum ama ailemin duymasından korkuyorum
sizce ne yapmalıyım hatırladıkça deli oluyorum nefret bile değil tiksenme hissettiğim şey akıl verin lütfen
"Hala peşimde" ifadesine takıldım.
Nasıl peşinde, ne yapıyor?
ya nasıl diyim bişeyler yapmak istiyorum öyle tiksindim ki ondan hani böyle bişey yapıyım ki oda kendinden iğrensen vicdan azabı çeksin
siz nasıl bu ahlakta biriyle beraber oluyorsunuz orası da muamma ama?hadi yardımcı olalaım madem.yapman gereken savcılığa bir dilekçe vermen o kadar.polisle uğraşma direk bulunduğun ilçenin savcılığına git ilişkin olduğunu yrıldığını,şu an da seni rahatsız ettiğini söyle.mesaj,mail vs. savcıya göster.annene de anlat.
En iyisi biraz bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak ,kendinizi toplamak,rahatlamak.sakileşmek.
Unutmaya çalışın yaptıkları onun yanına kalmasın diyerek kendinizi iyiden bunaltırsınız o zaten batmış kendi kendini batırmış bırakın ne olursa olsun ona.
Dua edinki gerçek yüzünü yinede evlilik öncesi gördünüz.
Bundan sonra kendinizi düşünün mutlu olun.
sen böyle bir insanda vicdanın olabileceğinimi düşünüyorsun...adam kendine acımıyor içinde yaşadığı pisliğe bak ,ondan ne intikamı alacan o zaten kendi cehenneminde pişiyor.... ya bir gün fazla dozdan ölüp gider,ya da bu hamıle bıraktığı ve aldattığı kadınların bir yakını tarafından gebertilir... sen okuluna derslerıne bak böyle şeylerle kafanı meşgul etme..kimin etti kimin yanına kalmış be canım... kimse sahipsiz değil Allah ne yaptığımız görür... Üzülme onunda adaletiyle halleder.
napcan, bi sey yapmican hayatina devam edicen, onla da asla gorusmiceksin. o kadinin da onun da allah cezasini verir elbet
Evlenmemişsiniz neyse ki böyle bir insanla ve hayatınızı mahvetmemişdiniz. Her insnaın hayatına yanlış kişiler değil. Kavun değil ki koklayıp alasın derdi annem. Sevinin ki erken kurtululmuşsunuz. Kafanızı takıp üzüleceğinize sevinin bence o hayatında olan kadınlar üzülsün öyle pislik biri hayatlarında olduğu için. Siz geleceğe bakın ve bir süre herhamgi bir ilişki yaşamayın arkadaşınıza gidecekmisiniz mümkün oldukça güzel vakit geçirin ve güzel aktivitelerde bulunun inanın dünyaya bir kere geliyoruz öyle her insan için üzülecek zamanımız olmamalı sonra ne küçük şeylerle zamanımı harcamışım diye üzülürsünüz.
aşağıda konu etiketi yazan yerde
aldatmak,alkol,bebek,hamile,tiksiniyorum,uyuşturucu yazıyo
hepsini düşününce ne kadar uzak kalsam o kadar iyi diye düşünüyorum artık
bugün evden çıktım ve yaklaşık 3-4 saat dışarda yürüdüm kaç kilometre yürüdüm kim bilir
rahatladım biraz sakinleştim
en azından biliyorum ki bu olaylar içinde benim hiç bi günahım yok kafamı yastığa koyduğum vakit vicdanım bana bağırmıyo bişey söylemiyo içim rahat
Allah bu işin içinde olan ve bütün bu pislikleri bana yapanlara hakettiği cezayı versin
zaman biraz daha zaman başka bişey değil
hmm kadin kendini hamile birakti simdi
daha oncede kendi agziyla sizi arayip
erkek arkadasinizla iliskisi oldugunu kendisi soylemisti yanilmiyorsam
bunlarin niyetleri belli
hem var ya bakma sen aralarinda 20 yas olduguna
tencere kapak birbirlerini buldular midesizler
bulsunlar ama en azindan masum insanlardan uzak dursunlar
bu arada o adam degilmiydi parasi icin ceza vermek icin
takildim onunlar diyen
uzulme sevin cunku bunlardan cok var ve sen en azindan
kisa yoldan kurtuldun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?