Bu nasıl bir ahlaktır alllah aşkına bir fikir istiyorum sizden ?

her gün her saat dua ediyorum o kadar rahatlıyorum ki yoksa içim içimi yiyo ağlamaktan üzülmekten pişman olmaktan sinirlerim altüst oldu
dua çok rahatlatıyo onun dışında rahatlayamıyorum

"Hala peşimde" ifadesine takıldım.
Nasıl peşinde, ne yapıyor?

ya nasıl diyim bişeyler yapmak istiyorum öyle tiksindim ki ondan hani böyle bişey yapıyım ki oda kendinden iğrensen vicdan azabı çeksin

sen böyle bir insanda vicdanın olabileceğinimi düşünüyorsun...adam kendine acımıyor içinde yaşadığı pisliğe bak ,ondan ne intikamı alacan o zaten kendi cehenneminde pişiyor.... ya bir gün fazla dozdan ölüp gider,ya da bu hamıle bıraktığı ve aldattığı kadınların bir yakını tarafından gebertilir... sen okuluna derslerıne bak böyle şeylerle kafanı meşgul etme..kimin etti kimin yanına kalmış be canım... kimse sahipsiz değil Allah ne yaptığımız görür... Üzülme onunda adaletiyle halleder.

siz nasıl bu ahlakta biriyle beraber oluyorsunuz orası da muamma ama?hadi yardımcı olalaım madem.yapman gereken savcılığa bir dilekçe vermen o kadar.polisle uğraşma direk bulunduğun ilçenin savcılığına git ilişkin olduğunu yrıldığını,şu an da seni rahatsız ettiğini söyle.mesaj,mail vs. savcıya göster.annene de anlat.

napcan, bi sey yapmican hayatina devam edicen, onla da asla gorusmiceksin. o kadinin da onun da allah cezasini verir elbet

En iyisi biraz bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak ,kendinizi toplamak,rahatlamak.sakileşmek.
Unutmaya çalışın yaptıkları onun yanına kalmasın diyerek kendinizi iyiden bunaltırsınız o zaten batmış kendi kendini batırmış bırakın ne olursa olsun ona.
Dua edinki gerçek yüzünü yinede evlilik öncesi gördünüz.
Bundan sonra kendinizi düşünün mutlu olun.

sen öyle bi insandan intikam alamazsın adamda gurur yok haysiyet yok ahlak yok bu adamı ne etkiler Allah aşkına? sadece kendine zarar verirsin canm kendin için iyi bişey yap ve bu adamla ilgili intikam falan düşünme artık geleceğe bak onuda kendinden uzak tut

1 yıllık süreçte tek bir yanlış tek bir şüphe uyandıracak davranışta bulunmadığı için beraberdim olayları öğrendiğim dakika ayrıldım zaten körü körüne devam etmedim yani
fikriniz için teşekür ederim

Son düzenleme:

haftaya ankaraya gidicem arkadaşımın yanına 1-2 hafta uzaklaşırsam iyi gelir sanırım
yorumun için teşekür ederim canım onuda umursamıyorum artık sadece böyle olması çok sinirime dokunuyo sakinleşiyorum gün gün

dediğim gbi o kadar kırıcı şeyler yaşadım ki ister istemez kendime hakim olamadığım anlar oluyo ve işte o anlarda intikam duygusu ağır basıyo gerçi mantıklı sakin bi kafayla düşününce hiç bulaşmamak en iyisi kendi pisliğinde boğulsun

napcan, bi sey yapmican hayatina devam edicen, onla da asla gorusmiceksin. o kadinin da onun da allah cezasini verir elbet

tek ihtiyacım zaman sanırım elbet yaşanılanları unutmıcam ama en azından hayatıma devam etmeliyim dediğiniz gbi Allah hakedene hakettiği cezayı verir

aşağıda konu etiketi yazan yerde
aldatmak,alkol,bebek,hamile,tiksiniyorum,uyuşturucu yazıyo
hepsini düşününce ne kadar uzak kalsam o kadar iyi diye düşünüyorum artık
bugün evden çıktım ve yaklaşık 3-4 saat dışarda yürüdüm kaç kilometre yürüdüm kim bilir
rahatladım biraz sakinleştim
en azından biliyorum ki bu olaylar içinde benim hiç bi günahım yok kafamı yastığa koyduğum vakit vicdanım bana bağırmıyo bişey söylemiyo içim rahat
Allah bu işin içinde olan ve bütün bu pislikleri bana yapanlara hakettiği cezayı versin
zaman biraz daha zaman başka bişey değil

Evlenmemişsiniz neyse ki böyle bir insanla ve hayatınızı mahvetmemişdiniz. Her insnaın hayatına yanlış kişiler değil. Kavun değil ki koklayıp alasın derdi annem. Sevinin ki erken kurtululmuşsunuz. Kafanızı takıp üzüleceğinize sevinin bence o hayatında olan kadınlar üzülsün öyle pislik biri hayatlarında olduğu için. Siz geleceğe bakın ve bir süre herhamgi bir ilişki yaşamayın arkadaşınıza gidecekmisiniz mümkün oldukça güzel vakit geçirin ve güzel aktivitelerde bulunun inanın dünyaya bir kere geliyoruz öyle her insan için üzülecek zamanımız olmamalı sonra ne küçük şeylerle zamanımı harcamışım diye üzülürsünüz.

aynen öyle daha önceki yazıdada belirttim ben kalp hastasıyım üstelik kendime çok dikkat etmem gerekirken ne hallerdeyim 1 aydır 6-7 kilo verdim yemediğim için ilaçlarımı da kullanamıyorum herkesi kendimi de geçtim annem çok üzülüyo benim için o yüzden daha iyi olmam gerek artık

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor .. mazlumun ahı çıkar aheste aheste diyip geç .. o sana karşı hep borclu olucak .. belki bu dünyada değil ama diğer tarafta ilahi adalet var..kimsenin hakkı kimsede kalmaz.. kendine çok dikkat etmen gerekirken böyle birinin (insan vasıflarından uzak olan) seni üzmesine vaktini almasına kafanı kurcalamasına değmez.. şükret,sabret ..

hmm kadin kendini hamile birakti simdi
daha oncede kendi agziyla sizi arayip
erkek arkadasinizla iliskisi oldugunu kendisi soylemisti yanilmiyorsam
bunlarin niyetleri belli
hem var ya bakma sen aralarinda 20 yas olduguna
tencere kapak birbirlerini buldular midesizler
bulsunlar ama en azindan masum insanlardan uzak dursunlar
bu arada o adam degilmiydi parasi icin ceza vermek icin
takildim onunlar diyen
uzulme sevin cunku bunlardan cok var ve sen en azindan
kisa yoldan kurtuldun!

Son düzenleme:

Hayatım bence yat kalk dua et kurtulduğuna.Allah'ın sevdiği kulmuşsun demmek ki.Allah!tan her şeyin hayırlısını istemek lazım.Ben birisi tarafından üzüldüğüm zaman namaz kılar dua eder ve Hasbünallahu nimel vekil nimel mevla ve nimen masir okurum ve Allah'a bırakırım.Haftasında adalet görürüm.Allah her şeyi bilendir.O yüzden kendini başka şeylere ver.

kadınla yüzleştiğimizde hamile olduğunu söylemişti ben inanmamıştım ama sonra anladım
bizim neden bebeğimiz olmuyo diye tutturmuş sonra kadın hamile kalınca aldırmak istemiş bu çok kızmış kabul etmmeiş aldıramazsın evlenicez nikah kıyıcaz diye işler ortaya çıkınca ben herşeyi duyunca o kadını yüzüstü bırakıp bana dönmeye çalıştı o sürede kadın bebği aldırmış kadın zaten ben herşeyden geçtim ama o bebeğin hakkını nerde ödeceyek aldırmak istemedim ama mecbur aldım falan dedi
valla bilmiyorum artık ben sadede bunların insan sıfatıyla ortada dolaştıklarına inanamıyorum
Allah herkese hakettiğini yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…