ya düşünebiliyo musunz aylarca görüştüğümüz beraber yemek yediğimiz evine gittiğim çocuğu sevdiğim eşiyle arkadaş olduğum kişi yani onun iş arkadaşı bu durumu en baştan beri biliyomuş ve utanmadan aylarca suratıma bakıp bana yenge falan dedi ya Allahım bu nedir ya
zaten oyle bı erkegın nasıl arkadası olcak onun gıbı işde
ya düşünebiliyo musunz aylarca görüştüğümüz beraber yemek yediğimiz evine gittiğim çocuğu sevdiğim eşiyle arkadaş olduğum kişi yani onun iş arkadaşı bu durumu en baştan beri biliyomuş ve utanmadan aylarca suratıma bakıp bana yenge falan dedi ya Allahım bu nedir ya
tatlım insanlar bunu evliyken yasıyabiliyor ve caresizce susabiliyorlar.ailelei destek olmuyor.oturup katlanıyorlar.bosver güzelim gencligini yasa.bak ben evliyim basıma gelseydi ne yapardım bosanıp dul kalırdım.ama senin kaybedicek neyin varki allah askına takılma bu kadar ya
evet öyle ama işte bi an diyorum ki kişiliksiz bi insan hayatta böyle olduğu sürece kaybeden hep o olucak ondan kurtulduğum için şansılıyım diyorum ama sonra bi ana öyle tiksiniyorum ki karşımda olsa boğucam o kadar sinirleniyorum sonra sakinleşemiyorum bi türlü
Eger ortada senin ve onun tarafindan aranizda önemli bir sey yoksa bosver hic üzerine düsme ne hali varsa görsün onu unut ona dair herseyi sil yirt at hic bulasma . Telefon numarani degis internetten görüsüyorsan her seyini degis gizle yada sil kendine yeni sayfalar ac.... Müge Anlinin programindan Anneler babalar bas bas bagiriyor hic mi kulak asmiyorsunuz... Neden bu kizlar hala kendilerini aldattiklari erkekleklerin pesinden kosarlar hic anlamam.. Neden pskolojik destek alacaksin ne oldu neyin var bosuna kendine ceki düzen ver tamam ne duyduysan duy ama seni ilgilendiren bir konu yoksa kulagini kapa gitsin... O kadar
yapabilecegin hicbirsey yok suanda.untmaktan baska caren yok güzelim.ben simdi cıkıyorum eger cok canın sıkılırsa özelden yaz hoscakal
evet öyle ama işte bi an diyorum ki kişiliksiz bi insan hayatta böyle olduğu sürece kaybeden hep o olucak ondan kurtulduğum için şansılıyım diyorum ama sonra bi ana öyle tiksiniyorum ki karşımda olsa boğucam o kadar sinirleniyorum sonra sakinleşemiyorum bi türlü
hayır canım 1 yıllık bi ilişkimiz vardı öğrenince bitti tabi ama tam kendimi toplamaya başlarken yibne bir sürü şey duydum
Canım hani derler ya arkana bakmadan koş uzaklaş diye, seninki aynen o durum şu anda. ARKANA BAKMADAN KOŞ UZAKLAŞ!!! Ne intikamı ne yanına kalmasını senin canını sokakta mı buldun? Adam seni aldatmış, bir kadını hamile bırakmış, uyuşturucu kullanıyor ve sen yanına kalmasın diyorsunAdam zaten yeterince gözü kara, manyak bişey, sence sen ondan intikam alsan yanına kalmasın diye o bunu senin yanına bırakır mı?
Durumu da bence annene de babana da anlat ikisinin de bilmeye hakları var. Benim çocuğum bu kadar zor ve ciddi bir durumda olsa, bir psikopat onu böyle rahatsız etse ben bilmek isterdim. Annenin babanın canısın sen kızarlar ederler belki neden bulaştın böyle birine diye ama kendini anlatırsan anlarlar ve sana destek olurlar. İhtiyaç duyduğun psikolojik desteği doktordan almaya gideceğine sana ailenden başkasının daha iyi niyetle, daha canını dişine takarak yardım etmesi mümkün mü bi düşün derim.
Ama herşeyin başında BU ADAMDAN UZAK DUUUUURRR!!
Yaptığı yanına kalmasın derken acaba samimi misin kendine? Sakın onu hala seviyor olmayasın? bak canım seviyor da olsan, tiksiniyor da olsan sakın bulaşma. Seviyosan geçer, tiksiniyorsan unutulur gider. Tek çare zaman. Haberleri okumuyor musun? Kızların başına neler geliyor. Benim başıma gelmez deme. insanlar giderek şeytanlaşmaya başladı. Hele ki kokain kullanıyo diyosun ki bu insanların zaten akılları her zaman yerinde olmaz. Aman uzak dur. Ve ne olur ne olmaz, bu olayı annene anlat. Hem onunla dertleşerek biraz da sen rahatlamış olursun. Ve son olarak senin ceza vermene gerek yok. O kadını hamile bırakarak kendi cezasını kendi vermiş.
Cnım dua et ki daha yolun başındayken anlamışsn neler oluduqunu..ya daha kötu seyler olsaydı benm basımada işler açsaydı dıe düşün ve bırak düşünme bile onu..ayrıca kesınlıkle aılene sölemelısın hıc olmassa annene..peşini bırakması için gıt polisede bildir..manyaq olur böleleri intıkam falan diyıp yakma kendını..bırak ne halı warsa görsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?