- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Sen tehdit ne onu da bilmiyorsun galiba? Mahkemeye veririm demek mi tehdit? Ahaha vallaha gülerler sana bak. Üslubunu düzeltmezsen hukuki yollara başvuracağıma dair uyarıda bulundum sende maşallah devam ettin yani. Aferin devam et böyle.EE sen veriyordun ilk?İlk tehditi sen yapmadın mı? Ne oldu?
beddua hakaret faslına da geçtikGözüm seğirerek okuyorum son sayfaları
Bak hala hakaret ediyorsun. Devam et devam et.Bak göstermezsen insan değilsin yazdıklarını silme ama tamam mı?Biz burada çözümler önerdiğimiz halde nasıl hayvanların öldürülmesini savunan bir katil olduğunu ben göstericem senin çevrene
Evet 8 taneler. Şöyle ki 1 tanesi anne diğerleri yavrusu. Ama herhangi bir eğitim verdiklerini zannetmiyorum bahçede duruyolar öyle. Gerçi bunun sayısı yok yani kaç tane olursa olsun bicok insana rahatsızlık veren bı durum varsa bir cozumune bakmalı. Herkesi geçtim kendileri baya kalabalıklar o sese nasıl dayaniyolar bilemedim. Ben başka odaya geçince kurtuldum sestenOha 8 köpek mi? Onları yavruyken almamışsa eğitemez ve o kadar ses yaparlar tabii ki.Konunuzu görmedim ama yerden göğe kadar haklısınız
Bak öylesin sen katil ruhlu habis ruhlu bir insansın.Hatta senin gibilere şeytanlaşmış insanlar diyorum!Git şikayet et okey? Burada herkesin gözünün içine baka baka Türkiye'de yaşayan tüm köpekler itlaf edilsin öldürülsün diyorsun.Bunu diyen insana ben Allah'tan korkmaz derimHee öyle beğenmedim ayarsın anca. Noldu neyine beğenmedim atıyosun acaba? Sen kimsin bana beddua ediyosun? Kimsin katil ruhlu diyosun? Bir hakaret daha ette bak bakalım şikayet ediyo muyum etmiyor muyum
Ekmek atarak yaban domuzunu evcilleştirdiğini iddia eden, köpeklerin çocuklar kaşındığı için onlara saldırdığını ima eden bir insan mantıksız insanlaaaar diyor. PekiYediğimiz lokmayı cebimizdeki parayı kendileri veriyorlarmış gibi kimi ya da neyi besleyecegimize de karışıyorlar ya. İstersem gider ayı beslerim. Size ne arkadaş? Sen mi veriyorsun paramı? Herkes istediğini beslemekte serbest. Daha fazla ugrasamayacagim bu mantiksiz insanlarla. Bu konuya daha yazmıyorum ve okumuyorum. İstediğiniz kadar saydirabilirsiniz. Aklı selim insan olması lazim tartışmak için.
Ha şunu baştan söyleseydinizYediğimiz lokmayı cebimizdeki parayı kendileri veriyorlarmış gibi kimi ya da neyi besleyecegimize de karışıyorlar ya. İstersem gider ayı beslerim. Size ne arkadaş? Sen mi veriyorsun paramı? Herkes istediğini beslemekte serbest. Daha fazla ugrasamayacagim bu mantiksiz insanlarla. Bu konuya daha yazmıyorum ve okumuyorum. İstediğiniz kadar saydirabilirsiniz. Aklı selim insan olması lazim tartışmak için.
Asena böyle kıvırmıyor ya ahahahahhaSen tehdit ne onu da bilmiyorsun galiba? Mahkemeye veririm demek mi tehdit? Ahaha vallaha gülerler sana bak. Üslubunu düzeltmezsen hukuki yollara başvuracağıma dair uyarıda bulundum sende maşallah devam ettin yani. Aferin devam et böyle.
Hahahah gülüyorum sadece sanaminnos1 bekliyorum seni haydi mucuk
Biz çözüm öneriyoruz efendim onlar illa öldürülsünler itlaf edilsinler diyor.Çıldırmış bunlar inanın şu ekşisözlükteki adamdan farkları yokbeddua hakaret faslına da geçtik
Ne yaparsan yap zerre umurumda değilsinHahahah gülüyorum sadece sana
Tam olarak hangi mesajımda kıvırdım acaba? Ya senin dediğin şeyin tehdit olarak sayılabilecek elle tutulur bir tarafı bile yok. Davacı olucam demek ne zamandır tehdit oldu?Asena böyle kıvırmıyor ya ahahahahha
Ay sen çok umrumdasınNe yaparsan yap zerre umurumda değilsin
Ne ara bu hale geldi yabeddua hakaret faslına da geçtik
Yoo körkütük savunmuyorum. Bir kaç sayfa önce ben de çözümü söyledim. Avrupa'daki gibi olmalı. Barınakların şartları düzeltilmeli dedim. Ben burda hayvanları açlığa terk etmeyi onlara mama veriyor diye insanları suçlayanlara kızıyorum. Az biraz merhametli olan insan hiçbir canlının aç bırakılmasına gönlü el vermez.
Oynamalara devam et sen yaTam olarak hangi mesajımda kıvırdım acaba? Ya senin dediğin şeyin tehdit olarak sayılabilecek elle tutulur bir tarafı bile yok. Davacı olucam demek ne zamandır tehdit oldu?vallaha komiksin
Konunun kahramanı derken şu fotoğraftaki ekşici yazardan bahsediyorsanız evet ama benden bahsediyorsanız ki mazur görün yanlış anladıysam her iki yere de çekilebiliyor çünkü lütfen ilk mesajlarımı okuyun ve kızdığım konunun sadece hayvanların öylece öldürülmesi olduğunu bilin.Beddua ederim çünkü durduk yere cinayeti savunan insanların hakkından bir tek Rabbim gelirNe ara bu hale geldi ya
Bir canlının zarar görmesi değil mi mesele
Bu insan yada hayvan olur ne fark eder
Her canlı kendi doğası içerisinde korunmalı bu kadar
Konunun kahramanı ise katil ruhlu biri
Bu kadar
Bedua edenin amacı ne
O diğerinden daha mı iyi
Vala insanlar bir tuaf ceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?