- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi killerbeauty
-
Su başka konulardan insanları vurmaya çalışmanız çok çirkin ya. Ne alaka?sana ihtiyacı olan şehrinde üniversite kazanmış kız evime gelecek diye ödün kopup konu açtın hemen aylar önce.hani insana iyilik hani insana yardım hani insana saygı ?
Abla yemin ederim aynısını yazacaktım da uğraşmak istemedimevlerine giren farelere hamamböceklerine vs neden haldır haldır çare arıyorlar o zaman?onlar da hayvan onlar da can.onların da yaşam alanlarını elinden almışız ev yaparak.bırak yaşasın evinizde eşinizle çocuğunuzla kardeş kardeş o farelerrr.akrep de çıksın heçç sorun değil o da bir hayvan yaşam alanını almışız.evimizde yaşayabilmeli ya da apartmanımızda .
Oof ne saçmalıyorsun ya? Olayı Allah'a şirk koşmaya falan getirdin. Normalde bu saçmalığa cevap bile vermemde şunu anla diye söylüyorum. Asıl Allah'a şirk koşan sensin şu an çünkü bildiğin Allah adına hülüm veriyorsun ve tanımadığın insanın hakkına giriyorsun yersiz ithamlarınla. Daha kendinle çeliştiğinin farkında bile değilsin sana akıl ve fikir diliyorum.Ortada derken?Bana kaynak atar mısınız ya? Bu ülkede dönen paralar ile insanlara da bakılır hayvanlara da bakılır?Siz Allah'ın yarattığına bildiğiniz şirk koşuyorsunuz insan varken Allah'ın dilsiz kuluda ölsün onunkisi can değil diyorsunuz! Allah korkunuz yok cidden ya İnsanlar varken hayvanların yaşamasına karşıyım diyorsan sen cidden Allahtan korkun olmayan bir insansındır seni daha kaale bile almıcamClemencia
Hahahahah bak mahkemeye vermezsen insan değilsin! Ben de seni vericem okey?Hayvanların öldürülmesini savunan katil ruhlu insanın ettiği tehdite bak.Nasıl gerçek yüzünü gösteriyorsun devamBana bak şansını zorlama yarın mahkeme kapısında bulursun kendini.
Yok beddua,yok bana katil ruhlu demeler falan. Kimsin sen ya?killerbeauty
Siz gerçekten okuduklarınızı anlamıyorsunuz bence. Bana domuzlarla ilgili öyle şey olmaz dediniz. Ben de narlidereyi örnek verdim. Bilmediğim konu hakkında ahkam kesmiyorum. Onu yapan sizsiniz. Bildiğimi söylüyorum. Besleyip sevimli bulanlar da var, rahatsız olan da var. Aynı köpekler gibi.Yaşamadığın yer hakkında neden ahkam kesiyosun o zaman? Sen narlıderedeki yaban domuzlarını çok sevimli bulabilirsin ama yaşayanlar rahatsızmış.
Ayrıca bak biz de aynı şeyi söylüyoruz sabahtan beri. Yaşadığımız her yer bir zamanlar doğaydı o yüzden şehirlere hayvanların yaşam alanı deyip duruyosunuz ama o zaman insanların yaşam alanı yok diyoruz. Kendi söylediklerinle çelişip duruyosu. Başta da köpekler boş yere saldırmaz yazmıştın. Şimdi tamam saldırıyorlar ama hepsi değil diyosun. yavaş yavaş öğreniyosun ha gayret
Tamam ver. Kim zararlı çıkacak görürüzHahahahah bak mahkemeye vermezsen insan değilsin! Ben de seni vericem okey?Hayvanların öldürülmesini savunan katil ruhlu insanın ettiği tehdite bak.Nasıl gerçek yüzünü gösteriyorsun devam
Saldıran köpek yoktur.Siz gerçekten okuduklarınızı anlamıyorsunuz bence. Bana domuzlarla ilgili öyle şey olmaz dediniz. Ben de narlidereyi örnek verdim. Bilmediğim konu hakkında ahkam kesmiyorum. Onu yapan sizsiniz. Bildiğimi söylüyorum. Besleyip sevimli bulanlar da var, rahatsız olan da var. Aynı köpekler gibi.
Saldıran köpekler var ama her köpek de saldırmaz diyorum.
Size ne? İstediğimi beslerim. Konuları carptirmayin. Burda verecek cevap bulamayıp başka konulardan insanları vurmaya çalışıyorsunuz. Komik oluyorsunuz.Ben de onu yazacaktım tuttum kendimi. Öğrenci konusunda stresi savunmuştum ama hak etmiyomuş. Sokakta yaban domuzu besleyeceğine evinde öğrenciye baksaymış
Ya senden mi vicdan dersi alacam? İşine bak.Clemencia Bak o kadar vicdanlısın ya şu ölen kıza yazılar yazan adamı da şikayet et ben ettim mesela onu yapamazsın ama
Sen işine bak hadi dilediklerinin başına gelmesi dileği ileYa senden mi vicdan dersi alacam? İşine bak.
Hahah bana vicdansız diyen insan işte bu. Sen dur dur o lafları göstericem. Hakaretlerini falan.Sen işine bak hadi dilediklerinin başına gelmesi dileği ile
Gözüm seğirerek okuyorum son sayfalarıYaa konu nerelere gelmiş
Mahkeme vs
Sakin olun.
Bu konuyla ne hayvanlar katledilecek (ki olmasın da) ne de hayvan sorununa çözüm bulunacak
Yine kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz
EE sen veriyordun ilk?İlk tehditi sen yapmadın mı? Ne oldu?Tamam ver. Kim zararlı çıkacak görürüz
Bak göstermezsen insan değilsin yazdıklarını silme ama tamam mı?Biz burada çözümler önerdiğimiz halde nasıl hayvanların öldürülmesini savunan bir katil olduğunu ben göstericem senin çevreneHahah bana vicdansız diyen insan işte bu. Sen dur dur o lafları göstericem. Hakaretlerini falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?