Bu nasıl bir caniliktir!Avukat arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha şaka mısın streees? Yaban domuzunun evcili mi olur? Adı üstünde yaban domuzu. Üşenmedim baktım. Evet izmir narlıderede sürekli yaban domuzları şehre iniyormuş. Ama orada yaşayanlar bu durumdan şikayetçi. Muhtemelen senin gibiler yüzünden alışmışlar sürekli şehre iniyolar. Bölge sakinleri can güvenliğimiz yok diye arabalarına giderken bile sopayla gidiyomuş. Saldıran domuz var saldırmayan var diye bir şey olamaz. Hayvan bu sonuçta içgüdülerine göre yaşıyor. Bugün saldırmaz yarın canı ister saldırır.

Ben istanbulda eskiden beri yerleşim yeri olan bir yerde yaşıyorum. Yabani hayvan olma ihtimali yok burda. Sen bu kadar hayvanların yaşam alanını düşünüyorsan sonradan ormanlar katledilerek yerleşim yeri haline getirilmiş bir beldede niye yaşıyosun? Nedense hayvanların yaşam alanı hakkında ahkam kesenler ormanlardan rant sağlanarak dikilen yeni binalara koşa koşa yerleşiyolar. Gidip merkezi bir yerde otursaydın niye yabani hayvanların yaşam alanında oturuyosun?

Şikayet edilemiyor mu bu kadın ya

Sakin sakin cevap?Evet siz ister öfkeli olun ister sakin siz resmen onlarca hayvanın katliam edilmesini istiyorsunuz ne sakinliğinden bahsediyorsunuz ya?Çoğu psikopatda sakin oluyor hanımefendi ama sonuçta psikopat oluyorlar. Bu konuda gayetde aynı şey olacak diyorum ya o hayvanlara belediye bizlerden alınan milyarlarca vergi ile iyi şartlar sağlamak yerine itlaf densin siz o zaman ortalığın bayram yeri oluşunu izleyin

Bunlar sahteker sahtekar! Mama göndermek istiyorsunuz illa para gönderin diyorlar şikayet etmek lazım bunları

Bunlar sahteker sahtekar! Mama göndermek istiyorsunuz illa para gönderin diyorlar şikayet etmek lazım bunları
Kusura bakmayin konuyu ciddi ciddi okurken Sizin yorumlaryorumlara gelince bir gülme geldi, her yorumun altina şikayet etmek lazım demişsiniz. Adalet sistemi çöktü sayenizde

Sormayın hanımefendi neymiş biz çok öfkeleniyormuşuz itlaf denilince!Onlar sakin sakin söylüyorlarmış!Öldürmekten başka çözüm yokmuş ülkede milyarlarca vergi dönerken insanlara da bakılmıyormuşta hayvanlara hiç bakılamazmış!Ya Allah yarattı be onları Allah Allah siz Yaradanınızı bilmiyorsunuz unutuyorsunuz daha ya! Barınaklar yapılsın diyoruz yok onları yapmazlarmışta bilmem ne bu gidişle öyle bir yapmak zorunda kalacaklar ki

Hanımefendi Allah'ın yarattığı canlıların öldürülmesine siz karar veremezsiniz! Ellerinle nüfüs sayımı mı yaptın da 10 milyon olduklarını biliyorsun?Bizden alınan milyarlarca vergiyle eşekler gibi o barınaklar açılacak bu hayvanlar da öldürülmeyecek! Yoksa çok kavga çıkacak.Sizin de bildiğiniz gibi hayvanseverler hayvan canilerinden daha fazla duyuruyorlar seslerini
[/QUOTE] killerbeauty

Vala sayım yapmama gerek yok rakamlar ortada hanımefendi. Bizden alınan vergilerle daha bize bile bakılmıyor sorun orda zaten. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Ülkede 66 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırında yaşarken ben o kaynakların hayvanlara ayrılmasına karşıyım açıkçası. Kusura bakmayın bir çocuğun açlıktan ölmesi benim için daha öncelikli sorun çünkü.Bu oranıda kafamdan uydurduğumu düşünüyorsanız araştırabilirsiniz. Gelişmiş ülkelerin bile barınaklara ayırdığı kaynak belli. Olmayan kaynağı nereden yaratıcaz acaba? Olsun demekle olmuyor o işler işte. Çok hayalperest yaklaşıyorsunuz olaya ama gerçekler öyle değil işte.

İşte samimi olan belli oluyor hemen. Kaldırıma bı ton mama döken hayvansever ilan ediyor kendini artık.
Ben mama kabında çöpün yakınına koyuyorum o uygun mu sizin için? Ay resmen hayvanların ölmesini istiyorsunuz ya!Siz aynı şekilde açlıkla sınansanız bu şekilde düşünebilecek misiniz acaba

sassy ben yaşamkente yakın bir semtteyim.aynen dediğin gibi köpekten geçilmiyor hem de dev dev grup halinde köpekler var.eşim olmazsa gece dışarı asla çıkamıyorum .arabadan bazen inemiyorum korkudan arabanın yanında kavga ediyor köpekler.poşetlerime sarkıyorlar ödüm patlıyor.yürümeye kalksam arkamdan geliyorlar.korktuğum içinde burada bile suçlanıyorum saldırdırdılar hala da saldırıyorlar diyorum inanmıyorlar.vallahi o köpeklerden daha zavallı haldeyim taşınacağım okul kapanır kapanmaz.

killerbeauty

Vala sayım yapmama gerek yok rakamlar ortada hanımefendi. Bizden alınan vergilerle daha bize bile bakılmıyor sorun orda zaten. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Ülkede 66 milyon insan açlık ve yoksulluk sınırında yaşarken ben o kaynakların hayvanlara ayrılmasına karşıyım açıkçası. Kusura bakmayın bir çocuğun açlıktan ölmesi benim için daha öncelikli sorun çünkü.Bu oranıda kafamdan uydurduğumu düşünüyorsanız araştırabilirsiniz. Gelişmiş ülkelerin bile barınaklara ayırdığı kaynak belli. Olmayan kaynağı nereden yaratıcaz acaba? Olsun demekle olmuyor o işler işte. Çok hayalperest yaklaşıyorsunuz olaya ama gerçekler öyle değil işte.
[/QUOTE]
Ortada derken?Bana kaynak atar mısınız ya? Bu ülkede dönen paralar ile insanlara da bakılır hayvanlara da bakılır?Siz Allah'ın yarattığına bildiğiniz şirk koşuyorsunuz insan varken Allah'ın dilsiz kuluda ölsün onunkisi can değil diyorsunuz! Allah korkunuz yok cidden ya İnsanlar varken hayvanların yaşamasına karşıyım diyorsan sen cidden Allahtan korkun olmayan bir insansındır seni daha kaale bile almıcam Clemencia

Ben Narlıdere de beslediğimi söylemedim ki orda da oturmuyorum. Orada da besleyen insanlar var diye örnek verdim. Yıllardır o hayvanlar asagiya iniyor. ben Kuşadası'nda milli parkta besledim. Orada da piknik yapanların yanına gidiyor hayvanlar yemek bulamadiklari icin ve insanlardan yemek yiyorlar. Onu da araştırın. Gayet de evcillesmisler. İnanamazsınız ama öyle. Ayrıca şu an bina yapılan her yer bir zamanlar doğaydı. Bu binalar yapılırken ağaçlar kesilmedi ormanlar yakilmadi mi zannediyorsunuz?

sana ihtiyacı olan şehrinde üniversite kazanmış kız evime gelecek diye ödün kopup konu açtın hemen aylar önce.hani insana iyilik hani insana yardım hani insana saygı ?

Ayrıca Narlıdere Balçova izmirin en eski yerleşim yerlerindendir. Yeni yapılan yerler değil. Gayet de merkezi yerler. Bildiğin şehre iniyorlar diyorum. Bilmediğiniz konular hakkında güzel yorumlar yapıyorsunuz ama domuzların da evcillesmisleri var ister inanın ister inanmayın. İnsanlarla piknik yapıyorlar kimi yerlerde. Kuşadası denizlide de var. Kendi deneyimlemediklerinizi imkansiz sanıyorsunuz.

Yaşamadığın yer hakkında neden ahkam kesiyosun o zaman? Sen narlıderedeki yaban domuzlarını çok sevimli bulabilirsin ama yaşayanlar rahatsızmış.

Ayrıca bak biz de aynı şeyi söylüyoruz sabahtan beri. Yaşadığımız her yer bir zamanlar doğaydı o yüzden şehirlere hayvanların yaşam alanı deyip duruyosunuz. o zaman insanların yaşam alanı yok diyoruz. Kendi söylediklerinle çelişip duruyosun. Başta da köpekler boş yere saldırmaz yazmıştın. Şimdi tamam saldırıyorlar ama hepsi değil diyosun. yavaş yavaş öğreniyosun ha gayret

Son düzenleme:
sana ihtiyacı olan şehrinde üniversite kazanmış kız evime gelecek diye ödün kopup konu açtın hemen aylar önce.hani insana iyilik hani insana yardım hani insana saygı ?
Ben de onu yazacaktım tuttum kendimi. Öğrenci konusunda stresi savunmuştum ama hak etmiyomuş. Sokakta yaban domuzu besleyeceğine evinde öğrenciye baksaymış

Ortada derken?Bana kaynak atar mısınız ya? Bu ülkede dönen paralar ile insanlara da bakılır hayvanlara da bakılır?Siz Allah'ın yarattığına bildiğiniz şirk koşuyorsunuz insan varken Allah'ın dilsiz kuluda ölsün onunkisi can değil diyorsunuz! Allah korkunuz yok cidden ya İnsanlar varken hayvanların yaşamasına karşıyım diyorsan sen cidden Allahtan korkun olmayan bir insansındır seni daha kaale bile almıcam Clemencia
[/QUOTE]
Oof ne saçmalıyorsun ya? Olayı Allah'a şirk koşmaya falan getirdin. Normalde bu saçmalığa cevap bile vermemde şunu anla diye söylüyorum. Asıl Allah'a şirk koşan sensin şu an çünkü bildiğin Allah adına hülüm veriyorsun ve tanımadığın insanın hakkına giriyorsun yersiz ithamlarınla. Daha kendinle çeliştiğinin farkında bile değilsin sana akıl ve fikir diliyorum.

Öyle oturduğun yerden para bulunur,vergiyle ödenir demekle ödenmiyor, havadan para bulunmuyor. Çok biliyorsanız bulunsa görelim. Ben ülkede açlıktan insan ölüyor diyorum sen bana hala barınak diyorsun. Ölenler Allah'ın kulu değil mi? Avrupa ülkeleride bizden daha aptal heralde o yüzden sokakta hayvan yok o yüzden sahipsiz hayvanları uyutuyorlar. Hayal aleminde yaşamaya devam edin. Benim senle olan tartışmam burda bitti. Lütfen saçma ithamlarına beni daha fazla bulaştırma ve beni rahat bırak.

Ya bu ramazan gününde beddua ettiriyorlar.Şu itlafçılığı ve aç bırakılmayı savunanların kendilerinin başlarına versin Allah inşallah çünkü zaten bunların Allah'tan korkuları yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…