Bu nasıl bir koca !

Suslenip püslenseniz sevdiği yemekleri falan yapsanız? Boşanmak istemiyorsanız tek yol huyuna gitmek
Yemek Kısmi tamam da kendim şu süreçte bir saç bile boyatmaktan korkuyorum zaman çabucak ilerlese de kendime gelsem

Canım yastan dolayı down sendromu konusunda yüksek risk grubundayım geç bile kalmış hissediyorum.Hamilelikte yaş sürekli yüzüne çarpılıyor malesef
İnsanlar çok acımasız ya, neden yüzüne çarpılıyor, ne hadlerine?
Allah kolaylık versin

Makyaj yapsanız, hoş bir elbise giyseniz parfüm falan sıksanız. Saçınızı fönlemenizde falan sıkıntı olur mu ki
Saçımı fönlemek bayağı yoruyo artık ama Yarin yapayım bunları bakalım.

İnsanlar çok acımasız ya, neden yüzüne çarpılıyor, ne hadlerine?
Allah kolaylık versin
Yok şu anlamda söyledim.sendrom konusunda,düşük riski erken doğum riskleri kobusunda hep karşımıza çıkıyo ileri anne yaşı olarak

Yok şu anlamda söyledim.sendrom konusunda,düşük riski erken doğum riskleri kobusunda hep karşımıza çıkıyo ileri anne yaşı olarak
İyi de zaten çocuk diye acele etmişsin anladığım kadarıyla. Down sendromunun riskli gebelikle ilgisi yok,

Bilmiyorum ararsa bayan adı gözükmesin diye herhalde ama hiç o numarayı aramalarda görmedim.o numara ilk başta whatsapp engellenenler listesinde duruyordu,sonra bi baktım o listeden çıkarılmış.Geçen ay bir kavga ardından numarayı rehberde sorgulattım ve erkek adıyla Kayıtlı olduğunu gördüm.yani numarayı önce silmiş engellemiş sonra tekrar eklemiş..numara kadına ait ama orası kesin kadının adını instagram ve facesini buldum eşimin bunlardan haberi yok arama olacdk mi o numaradan bunu izleyebilmek için itiraf etmedim
Canınızı sıkmam istemem ama altından birşey çıkacak gibi....

G

Aslında önemli olan cilve yapmak ve iltifat etmek. Aradaki gerginliği bozmaya çalışın
Öf şu yorumu okuyan, dansöz kıyafetiyle kocasını kapıda karşılayıp, eliyle dilber dudağını erotik sesle yediriyor sanacak.
Niye iltifat etsin? Güleryüz hoş sohbet ise kasıt amenna, o da karşılıklı olmalı.
Niye kadına yüklüyorsun her şeyi?

Öf şu yorumu okuyan, dansöz kıyafetiyle kocasını kapıda karşılayıp, eliyle dilber dudağını erotik sesle yediriyor sanacak.
Niye iltifat etsin? Güleryüz hoş sohbet ise kasıt amenna, o da karşılıklı olmalı.
Niye kadına yüklüyorsun her şeyi?
Normalde bu konuya diyeceğim tek şey boşanması olur fakat konu sahibi belirtmiş boşanmak istemiyorum durumu düzeltmek için ne yapabilirim diye...

İyi de zaten çocuk diye acele etmişsin anladığım kadarıyla. Down sendromunun riskli gebelikle ilgisi yok,
Biliyorum madde madde saydım.Bizim bir Sıkıntımız yoktu ama evlendim 8 ay sonra hamile kaldım sakınca görmedim çocuk düşünmekte

Biliyorum madde madde saydım.Bizim bir Sıkıntımız yoktu ama evlendim 8 ay sonra hamile kaldım sakınca görmedim çocuk düşünmekte
Ya pardon gün yorgunluğuna ver, yoğundum
Anlamadığım yer
Down sendromu nerden çıktı?

Ya pardon gün yorgunluğuna ver, yoğundum
Anlamadığım yer
Down sendromu nerden çıktı?
Şöyle Söyleyeyim: bebeklerde down sendromu riski yaşa bağlı olarak artış gösteriyo..ayrıca düşük tiski ve erken doğum riskine sebep olan etkenler Arasında da ileri anne yaş Faktörü var.ysni size şimdi hamilelikte yaş faktörünün olumduz etkilediği 3 şeyi madde halinde Yazmış oldum.
Yani ileri yaş hamilelikte hep sıkıntı yaratıyor anlatmaya çalıştığım şey buydu size

Şöyle Söyleyeyim: bebeklerde down sendromu riski yaşa bağlı olarak artış gösteriyo..ayrıca düşük tiski ve erken riskine sebep olan etkenler Arasında da ileri anne yaş Faktörü var.ysni size şimdi hamilelikte yaş faktörünün olumduz etkilediği 3 şeyi madde halinde Yazmış oldum.
Yani ileri yaş hamilelikte hep sıkıntı yaratıyor anlatmaya çalıştığım şey buydu size
Böyle düşünerek kötüyü çağırmayın ne olur..
Benim ne akrabalarım kırkından sonra doğurdu canavar gibiler. Hemde kendine bakmaz pöfür pöfürde sigara içerdi.. sigara için demiyorum sadece bu şartlarda ve o yaşta sağlıklı doğum yaptı...

Bence asil sorun esinizin bir bayani erkek ismiyle kaydetmesi ama siz buna hic takilmamissiniz

Bi kadını erkek adıyla kaydetti başka açığı yok diyosun sence bu gayet net değil mi. Sürekli telefona çağrı msj kontrol ediyo diyosun ama boşanmak da istemiyorsun eee be kuzum kaşıniyosun

Böyle düşünerek kötüyü çağırmayın ne olur..
Benim ne akrabalarım kırkından sonra doğurdu canavar gibiler. Hemde kendine bakmaz pöfür pöfürde sigara içerdi.. sigara için demiyorum sadece bu şartlarda ve o yaşta sağlıklı doğum yaptı...
Ayrıntılı ultrason sonucunuz iyi çıktı içimden bir his sağlıklı diyor inşallah.Çocuk için acele ettiğim yorumuna açıklama getirmek için sıraladım maddeleri.İnşallah sıkıntı Olmasın hiç

Bence asil sorun esinizin bir bayani erkek ismiyle kaydetmesi ama siz buna hic takilmamissiniz
Takılmaz olur muyum ama ne deyim senden gizli Telini karıştırıyorum arada Sırada mi diyim.Eskiden görüştüpüm bi iki kişinin teli hala bende kendi adıyla Kayıtlı bazen sosyal medyada sırf meraktan baktığım da oluyo belki sırf meraktır diye düşünmeye çalışıyorum.
Bi kadını erkek adıyla kaydetti başka açığı yok diyosun sence bu gayet net değil mi. Sürekli telefona çağrı msj kontrol ediyo diyosun ama boşanmak da istemiyorsun eee be kuzum kaşıniyosun
facesinde instagramında kadın yok,whatsapp ta aktif değil,aramalarda şüpheli yok onu arayan soran yok,teli de 2 hadta öncesine kadar ortalarda geziyordu o Yüzden erkek adıyla kaydedilen kadına takılmamaya çalışıyorum ilk farkettiğimde şok geçirmiştim o ayrı bişey..

Yaşınız benden büyük size akıl vermek haddime değil ama bı evde cinsellik yoksa gerginlik olur sız bebeğe cok odaklanınca esınızı ihmal etmişsınız anlaşılan oda yaşına hıc uygun olmayan bı tavır içine girmiş alınganlık gösteriyor sanki bu bebek sadece sızın gibi acaba Eşiniz bebek istemiyor muydu

Eve geldiğinde sizi bırakıp oylandığı zımbırtıları ortadan kaldırın misal pc tif konuşun karşılıklı eve geldiğinde tlf ile isin kalmasın kapıdan çıkınca iş hayatın başlasın gibi...

Eşinin elini karnına köy bebeğin hareketlerini hissediyor musun de..

Köprüleri kurmaya çalış yanlış bunları yaparken kendinide yargıla acaba sende biyerlerde birşeyler atlamış olabilirmisin canım..
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah..

Back
X