Bu nasıl bir koca !

Aranızda cinsellik illa birleşmeyle olmak zorunda değil biliyorsunuz değil mi? Cinsellik mühim olay, ki tek ihtiyacı olan eşiniz değil. Belki de size karşı agresifligi hormonlarındandir ama bundan daha önemlisi rehbere ismi farklı kaydetme olayi. Siz hamilesiniz acimayin o size acimiyosa bağırdığı an ben hamileyim niye bağırıyorsun diye aglayin bezdirin pişman edin

Senin hormonlar zirvede hamilelikten dolayı ama yasak olan cinsellikte eşinin hormonlara zararlı sana yakınlaşırsa arzular seni oda böyle uzaklaştırıyo kendini aklına seks gelmemesi için aynısını eşimde yaptı hala da öyledir bence fazla büyütme
Bu arada yanlış anlama tamam cinsellik yasak olabilir ama birbiririnizle sarılıp uyuyun öpüşün sevişin eğer yatakları ayırıyosanız bu sorun yaratır zaten hem de sorunlar çözülür
Arkadaşıma hamileliğinde dru demiş seks yasak sevişmek serbest diye aklıma geldi şimdi

Uzun ilişkileri sevmiyorum zaten Yaşım da 40 a yaklaştığı için böyle oldu
Bozulacak olan her türlü yürümüyor zaten
Esimle 3 ayda evlendik okuyorum burada her evlilikte olan tartışma vs olayları bizde yaşıyoruz iyisiyle kotusuyle 5 yıllık evliyiz
Komşum 9 yıllık flört sonrası evlendim ben eşimi hiç tanıyamamışım demişti ve arkadaşımda 11 yıllık ilişki sevgililik dönemi sonrasında 3 ay evli kaldı demişti
Aynı ortamı paylaşmadan tanımak olmuyor malesef

Yaşınız benden büyük size akıl vermek haddime değil ama bı evde cinsellik yoksa gerginlik olur sız bebeğe cok odaklanınca esınızı ihmal etmişsınız anlaşılan oda yaşına hıc uygun olmayan bı tavır içine girmiş alınganlık gösteriyor sanki bu bebek sadece sızın gibi acaba Eşiniz bebek istemiyor muydu
Bebeği daha çok ben istedim evet ama şimdi heves ediyor.İhmal etmek zorunda kaldım çünkü Bebeğin hayati tehlikesi vardı bu konuda dikkatli davranmam ona batıyor huysuzluğunun nedeni bunlar gibi geliyo bana

Bilmiyorum ararsa bayan adı gözükmesin diye herhalde ama hiç o numarayı aramalarda görmedim.o numara ilk başta whatsapp engellenenler listesinde duruyordu,sonra bi baktım o listeden çıkarılmış.Geçen ay bir kavga ardından numarayı rehberde sorgulattım ve erkek adıyla Kayıtlı olduğunu gördüm.yani numarayı önce silmiş engellemiş sonra tekrar eklemiş..numara kadına ait ama orası kesin kadının adını instagram ve facesini buldum eşimin bunlardan haberi yok arama olacdk mi o numaradan bunu izleyebilmek için itiraf etmedim
Hemencecik yüzüne çarpmayıp bekleyebildigin icin tebrikler...

Bebeği daha çok ben istedim evet ama şimdi heves ediyor.İhmal etmek zorunda kaldım çünkü Bebeğin hayati tehlikesi vardı bu konuda dikkatli davranmam ona batıyor huysuzluğunun nedeni bunlar gibi geliyo bana
Ya bence, naçizane öneri, cinsel birliktelik olmuyor tamam ama cinsellik illaki cinsel organların penetrasyonu degil ki... yine bi şekilde yakin olmaya devam edilebilir. Tabi sadece eşiniz için değil, kendiniz de istekli iseniz... ki hamilelikte hormonlar cosuyor, istekli olmak daha olası...

Hanımlar Slm,
Eşimle 1 yıl Tanışma sürecinden sobra evlendik 1.5 Yıldır da evliyiz.5 aylık hamileyim.hamileliğim biraz riskli olduğu için çok dikkat ediyorum bir takım yasaklarım da var:yolculuk,cinsel ilişki,Temizlik yapmak gibi..Velhasıl hamilelik sorunlarımla beraber eşimle aramız da açıldı mesafe girdi.Zaten eşimin öyle sarılayım öpeyim huyu da yoktu şimdi hepten uzaklaştık.Her şeyim ona batıyor.
Geçenlerde kavga ettik ,artık Sıklıkla ediyoruz da bu sefer ki daha ağır oldu.Eşim normalde evden işe işten eve ,kötü alışkanlığı olmayan biridir.Telini arada kurcalarım gizlice bir bayan numarasını erkek adıyla kaydetmesinin dışında bir açığını yakalamadım ama bu ara telefonu yanından ayırmıyor,ekranı ters dönük olsrak koyuyor,ara ara Çağrı bişey vsr mi dşye de kontrol ediyo.Geçenlerde bunun Hesabını ona sormamla Kıyametin kopması bir oldu.Çok ağır laflar işittim.Güvenmiyorsan defol git! Sem defol dedim burası benim evim sen sonradan geldin dedi.Bunlsr en çok üzüldüklerimdi fazlası var eksiği yok,uzatmayayım çok fazla.

Sarmaş dolaş olmasak da en azından şakalaşırdık sohbet ederdik yüzü gülerdi.son bikaç aydır surat asık sürekli televizyon ,bilgisayar...ben yokmuşum gibi...Biksç kez konuşmaya çalıştım bir sorunun mu var niye soğuksun dedim nerden çıkarıyorsun diye azar işittim.ufacık şey de tersliyor beni.
Kızlar ben şimdi ne yapayım çocuğumuz olacak o da heves ediyo beraber büyütelim istiyorum ama sadece benim çabamla olmaz ki nerde hata Yaptım ben.Üç gündür konuşmuyorum onunls o bişey yokmuş gibi davranıyor ama beni bunca laftan sonra özür dilemek de tatmin etmez ama onu da yapmıyor odamızdan çıkmıyorum akşamları.ilk akşam geldi içeri gelsene diye cvp vermedim gitmedim de şimdi kendi tv pc devam bana da karışmıyor

Boşanmak değil çocuğumuzu aile ortamında büyütmek istiyorum nasıl düzelir bu durum ?

eşin evliliği cinsel ilişki sanıyor sadece
olmayıncada ayarları bozulmuş

Bebegı kıskanıyor kendine rakip görüyor demekkı

Bayanin numarasini neden erkek adiyla kaydediyor ki niye gizleme geregi duyuyor bence sizde hic bisey olmamis gibi davranin ve esinizi ski bir takibe alin en azindan bazi seylerden emib olun

adam bir arayiş hallerinde bu gayet açik..Esinin hamilelik surecine sabir gosterecek olgunluga da sahip degil. Bir bayani erkek adiyla kayit etmesi demek onunla irtibatta olmasi demek.aramalarda bulamaman normal cunki silmistir. whatsapp uzerinden gorusup aksamlari siliyor olabilir.Her ne olursa olsun ortada bir sorun var ve cözülebilecek kisimdan yana şansimizi kullanmakta fayda var. hamilelik sürecinde pek cok evliligin basina gelen seyler bunlar malesef. hemen bosanmaya sarilmamak lazim.Oyle adamin onune dansoz kiyafetiyle atlamak ya da aaa bak kocacim ben duzeldim seklinde gulucukler atmak degilde ben gerginligi uzatmiyorum olgunlukla hallederiz biz mesajini verecek davranislar sergilemen faydali olacaktir..

yani o anki küslügün derecesine göre bir samimiyet ayarlayarak iletisim kurmak gibi..bunun kesin bir formulu yok malesef. Ancak sabirla itinayla kurulan iletisimler fayda verebilir diye dusunuyorum

Back
X