Hanımlar Slm,
Eşimle 1 yıl Tanışma sürecinden sobra evlendik 1.5 Yıldır da evliyiz.5 aylık hamileyim.hamileliğim biraz riskli olduğu için çok dikkat ediyorum bir takım yasaklarım da var:yolculuk,cinsel ilişki,Temizlik yapmak gibi..Velhasıl hamilelik sorunlarımla beraber eşimle aramız da açıldı mesafe girdi.Zaten eşimin öyle sarılayım öpeyim huyu da yoktu şimdi hepten uzaklaştık.Her şeyim ona batıyor.
Geçenlerde kavga ettik ,artık Sıklıkla ediyoruz da bu sefer ki daha ağır oldu.Eşim normalde evden işe işten eve ,kötü alışkanlığı olmayan biridir.Telini arada kurcalarım gizlice bir bayan numarasını erkek adıyla kaydetmesinin dışında bir açığını yakalamadım ama bu ara telefonu yanından ayırmıyor,ekranı ters dönük olsrak koyuyor,ara ara Çağrı bişey vsr mi dşye de kontrol ediyo.Geçenlerde bunun Hesabını ona sormamla Kıyametin kopması bir oldu.Çok ağır laflar işittim.Güvenmiyorsan defol git! Sem defol dedim burası benim evim sen sonradan geldin dedi.Bunlsr en çok üzüldüklerimdi fazlası var eksiği yok,uzatmayayım çok fazla.
Sarmaş dolaş olmasak da en azından şakalaşırdık sohbet ederdik yüzü gülerdi.son bikaç aydır surat asık sürekli televizyon ,bilgisayar...ben yokmuşum gibi...Biksç kez konuşmaya çalıştım bir sorunun mu var niye soğuksun dedim nerden çıkarıyorsun diye azar işittim.ufacık şey de tersliyor beni.
Kızlar ben şimdi ne yapayım çocuğumuz olacak o da heves ediyo beraber büyütelim istiyorum ama sadece benim çabamla olmaz ki nerde hata Yaptım ben.Üç gündür konuşmuyorum onunls o bişey yokmuş gibi davranıyor ama beni bunca laftan sonra özür dilemek de tatmin etmez ama onu da yapmıyor odamızdan çıkmıyorum akşamları.ilk akşam geldi içeri gelsene diye cvp vermedim gitmedim de şimdi kendi tv pc devam bana da karışmıyor
Boşanmak değil çocuğumuzu aile ortamında büyütmek istiyorum nasıl düzelir bu durum ?