bu nasıl bir şey?

Almuma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
337
23
118
Merhabalar,

aynı okulda çalıştığım bir hocayı seviyorum. Bunu elimden geldiğince belli ettim. İlk başlarda kendisi de benden hoşlandığını belli etmeye başladı ama daha sonra çok dengesiz hareketler yapmaya başladı. Beni tanımaya çalışıyor ya da karar veremiyor diye düşündüm ama artık tam 10 ay oldu ve ilişkimizde bir ilerleme yok. Karşı taraf sürekli durmumuzu sallantıda bırakıyor. Kendisi 30 yaşında. Beni karşısına alıp ilgisinin olduğunu söylemesini istiyorum ama maalesef bunu yapmıyor tam tersine beni kıskandırma yoluna gidiyor. Bazen selamımı almıyor ve şaşırıp suratım asılınca çaktırmadan bakıp içten içten bu durumuma seviniyor. Kendisince sevgimi böyle ölçüyor. Ben yalnız yaşıyorum kaldığım civarda sürekli depremler oluyor bir kere bile geçmiş olsun korktun mu demedi, annem hasta oldu ben hasta oldum rapor aldım dönüşte geçmiş olsun nasıl oldunuz demiyor ama neden benim hazırlandığım sınavların sonuçlarını sormuyorsun ben duygusal bir insanım diyor. Sonra kendince beni karşısına alıp benimle sohbet etmeye çalışıyor tam hevesleniyorum ertesi gün yüzüme bile bakmıyor. Bazen toplantılar oluyor ve gözümü ondan alamıyorum bir süre dalarak ona baktığımı fark ediyorum kendisinin bakışlarında da bir sıcaklık bir istek hissediyorum bir gülümseme beliriyor yüzünde ama toplantıdan hemen sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir gün odada yalnız kaldık ve nasıl kaçacağını şaşırdı. Halbuki konuşmak için güzel bir fırsattı.

Artık durumumuzdan şüphelenmeye başladım. Ben mi uyduruyorum yoksa tüm bunları? Nasıl anlayabilirim? Sizce ne yapmalıyım? Bir hata yapıp adımın kötü anılmasını da istemiyorum.

seni deniyorda olabilir tepkini ölcmek konusunda.. eminmisin bir basa sevgilisi olmadigindan ? liseli asiklar gibi olmussunuz : ) bencede erkeklerin ilk adimi atmalari gerek ama bazende olmuyor tersi olmazi lazim belki senin acilman lazim ilk olarak ... ama oda ayri bir risk.. her ihtimal olabilir.. ya senden hoslanio hatta sevio ama cesaret edip acilmio..ama cok belli ettim diyorsun hisslerini bu yüzden buda ayri konu.. yada farkinda herseyin ama sadece masum bir flirt heycan olarak görüyor hosuna gidiyor ve ötesi olmayacagi icin bir adim atmio öyle kalmasini istio.. bende birsey diyemiyorum ki sadece fikirlerimi beyan ettim... umarim bu caosdan cikarsiniz : )

Çalıştığım ortamda bu konularda çok dikkatli olmam gerekmese inanın karşısına çıkar paldır küldür sizin de dediğiniz gibi bu ne haller tavırlar eşşek kadar adam olmuşsun oyun oynuyorsun der kızarım ama ağırdan almam gerekiyor. Sizin düşündüğünüz şeyleri tüm olasılıkları ben de düşündüm ama insan sevdiğinin başına kötü bir şey gelse hiç mi arayıp sormaz?

Öncede bir başka sevgilisi olmadığından emindim. Hatta onu tanıyan kız arkadaşlarım şu an sevgilisi yok kabaca ayarlasana tabiriyle espiri yapıyorlardı ama şimdi bir eczacı kız tutturmuş gidiyor. Gerçek ve ciddi olabilir. Emin de olamıyorum çünkü daha önce 4 yaşındaki yeğeninin sürekli adını odada anarak beni kıskandırmaya çalışmıştı.

Son düzenleme:
bana da hayatında başkası var gibi geldi bu dengesiz hareketlerin başka ne açıklaması olabilir ki. siz şimdi temkinli davranın ve ilgilenmeyin durum terse dönecektir

bır an okurken bende aynı seyı soyledım acaba hayatında başka bırı var da ne yapacagını bılmıyor vur kaç oynuyor gıbı ama herseyden onemlısı biraz insancıl vicdanlı olabilir anneniz için rapor almışsınız onu bile merak edip sormamış ben size karşı güzel duyguları olduğunu düşünemedim belkıde hoşuna gidiyordur sizin ona olan ilginiz sadece budur.

Bana da öyle geliyor ama gene de başka fikirleri duymak istedim. Bana öyle geliyor ki adam benim sayemde sınıf atladı. İçine kapanık güvensiz biriydi ve baktı ki onunla ilgilenen birileri var, gözlerini ondan alamayan biri var adam havalara girdi. O cesaretle de gidip başkasıyla evlenecek. Ne diyeyim kısmet açıyorum.

Bence tam emin olmak istiyor ondna böyle adım da atamıyor haliyle sana karşı.Hayatında birisi olduğunu sanmam ben açıkcası.

Bu adam senin özgüveninin içine eder,belliki narsist biri..uzak durman ruh sağlığın açısından daha iyi..kaçan kovalanır.hem sen bir kız olarak daha ağır olmalısın belki zoru seviyor,belki sanıyorki sen onun avucunun içindesin..Ne olursa olsun durumu normal değil..

Bence tam emin olmak istiyor ondna böyle adım da atamıyor haliyle sana karşı.Hayatında birisi olduğunu sanmam ben açıkcası.

Sedaecrin iyi hoş diyorsun da yaşı olmuş 30 ben de 10 aydır burnunun dibindeyim neyden emin olamıyor sinir olduğum şey salak gibi davranıp işi sallandırması. Adam gibi karşıma dikilse gel birbirimizi tanıyalım deseydi bu 10 ay içinde hiç bu kadar psikolojik olarak yorulmaya gerek kalmazdı belki de birbirimize uygun değiliz derdik. Zaman kaybediyoruz. Daha kendisini açma tanıtmaya çalışma aşamasına gelemedi. Gelmek istemiyor bence. Benim bilmediğim yönlerimi görmesini isterdim. Okulda olduğum rolle dışarıdaki bir değil ki.

Ayrıca neyden daha tam emin olmak istiyor. Resmen yüzüme tükürüyormuş gibi selamıma cevap vermemeler, ona seslendiğim zaman arkasını dönüp gitme gibi nazlı (aslında çok garip) hareketlerini bile affedip arkasından gidiyorum. Her fırsatta "senin için" kelimesini kullanıyorum. Adam bu çerçeveden bakarsak egosunu iyi tatmin ediyor sayemde. Şu an gittikçe kin doluyorum ama gene de affetmek için göremediğim bir nokta vardır diye sizin yorumlarınızı okuyorum. Bakalım bir şeye karar vereceğim artık.

Son düzenleme:
O zaman tam olarak ne istediğini bilmiyor ve de sıcak bakmıyor bu işlere kendi eğlencesinde.Sana böyleyse ben sanmıyorum ki normalde de bir sevgilisi olsun o da yoktur.Eğlencesine takılan birisi de oaliblir tamam yaşı müsait değil bu duruma ama yapı kişilik meselesi işte.Sen o zaman bundan sonra adım at kendini belli etmişsin yeterince ya bitir bu hal içine sinmiyorsa inanmıyorsan bazı şeylere ya da istiyorsan eğer bu hareketlerini kabul edip sen konuşmayı dene en azından netliğe kavuşsun.

Bilmiyorum bence dikkat et yinede çok kaptırma gönlünü.Belki eğleniyordur çünkü ciddi olsa açılmazmıydı.

İşaretlediğim yerleri bir daha okuyun.
Ama bunu, bir dostunuzun size dert yakınır şekilde anlatırmışcasına düşünüp, cevabınızı verin.
Sorununuzun nasıl son bulacağını kendi kendinize söyleceğinizden şüphem yok.

Klasik cevabimi size de vermek istiyorum sekerim : s..tir et gec. Gercekten. Net. Neden mi?

Eger sizinle ilgileniyorsa : 30 yasinda adam, resmen 18lik kizlar gibi cilve yapiyor. Olgunluktan pek nasibini alamamis gibi geldi bana. Hoslaniyor mu, hoslanmiyor mu, o bile belli degil, ne halt ettigi hic belli degil. Boyle sagi solu belli olmayan birine guvenebilecek misin??
Eger size karsi bir ilgisi yoksa : ki, bence sizin icin en hayirlisi bu olur, bu simarik cocuk gibi davranan adamla bir sey yasamamak bence daha iyi. Bu durumda zaten s..tir edip dusunmemek en iyisi.

Ozet: bu adam cok cocuk ruhlu, yani bu isten size hayir gelmez. S..tir edin, gecin gitsin.

Ozet: bu adam cok cocuk ruhlu, yani bu isten size hayir gelmez. S..tir edin, gecin gitsin.

Whattodonow tebrik ediyorum nasıl anladınız şaşırdım valla. Şu an uzun anlatmak istemiyorum ama o kadar çok çocuksu hareketleri vardı ki ben gene aptal aşık kız ayağıyla tüm bunları sempatik olmaya çalışıyorla yorumladım. Kafasını çevirmeden gözünün kenraıyla bana bakıyor mu diye beni kontrol etmeye çalışmalar, koridorda sırıtarak yanımdan geçmeler....

Galiba kendince onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordu. Umarım okuldaki başka hocalara da anlatıp dikkat edin bakın gözlerini benden alamıyor espirisi yapmamıştır.

Çok merak ettim de acaba biliyor musun o İkizler burcu olabilir mi ? Böyle erkeklere ne desem bilemiyorum ki. Bence kesinlikle bir adım atma. Onun taktiğini uygula sende. Hiç yüzüne bakma mesela, artık neden bana bakmıyor benimle ilgilenmiyor diye şaşırsın kafası karışsın. Ama böyle bir adamdan hayır geleceğini sanmıyorum,üzgünüm.

Koç burcu. Affedemediğim bir şey de benim yanımda annem bana kız bakıyor. Bu Ocakta gidip kız isteyeceğim diyor ondan sonra da daha ortada bir şey yok ama düşünüyorum diyor. Daha sonra odama gelip odadaki hocalara hani şu eczacı kız var ya gibisinden havalar. Acaba diyorum adam hava atmıyordu da bak benim hayatımda başka birisi var ben onu düşünüyorum benimle uğraşma diye mesaj mı veriyordu.

Aklımın bir türlü almadığı başka şey de yaşadığım yerin tanınmış ailelerinden zengin ailelerinden birinin oğlu. Buradaki kadınlar evlenmek için can atıyorlar. Nasıl oluyor da bu yaşa kadar bekar kalmış burada insanlar çocuk yaşta evleniyor. Bir gün hocalardan birisi arabayı X sürüyordu biz de onun arabayı sürmesine biraz takıldık dedi. Sonra da bu kalkıp çalışan arabadan inmesin mi dedi.

Bir insan nasıl olur da çalışan arabadan iner? Acaba diyorum başkaları da bu adamın böyle garip davranışlarını farketti de ondan mı kızlarını vermiyor yoksa ciğere uzanamayan kedi psikolojisiyle mi kötülüyorum adamı bilmiyorum ama bunu duyunca baya bir şok geçirmiştim.

Ya size karşı hiç ilgisiz siz hareketlerini yanlış yorumluyorsunuz ya da bir sosyal fobi gibi bir şeyi var istese bile yaklaşamıyor beceremiyor utanıp sıkılıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…