Ya size karşı hiç ilgisiz siz hareketlerini yanlış yorumluyorsunuz ya da bir sosyal fobi gibi bir şeyi var istese bile yaklaşamıyor beceremiyor utanıp sıkılıyor bence
Whattodonow tebrik ediyorum nasıl anladınız şaşırdım valla. Şu an uzun anlatmak istemiyorum ama o kadar çok çocuksu hareketleri vardı ki ben gene aptal aşık kız ayağıyla tüm bunları sempatik olmaya çalışıyorla yorumladım. Kafasını çevirmeden gözünün kenraıyla bana bakıyor mu diye beni kontrol etmeye çalışmalar, koridorda sırıtarak yanımdan geçmeler....
Galiba kendince onunla ilgilenmem hoşuna gidiyordu. Umarım okuldaki başka hocalara da anlatıp dikkat edin bakın gözlerini benden alamıyor espirisi yapmamıştır.
Koç burcu. Affedemediğim bir şey de benim yanımda annem bana kız bakıyor. Bu Ocakta gidip kız isteyeceğim diyor ondan sonra da daha ortada bir şey yok ama düşünüyorum diyor. Daha sonra odama gelip odadaki hocalara hani şu eczacı kız var ya gibisinden havalar. Acaba diyorum adam hava atmıyordu da bak benim hayatımda başka birisi var ben onu düşünüyorum benimle uğraşma diye mesaj mı veriyordu.
Hiç uğraşma be canım boşver,karşına daha doğru daha düzgün bir insan elbet çıkacaktır.
Bundan hic emin degilim, adamlarin hepsi fena, hepsi cakal olmus vallahi.
Ben de ayni seyi kendime soyleyip duruyordum ama yas 25 oldu, yuzume bakan bir kisi bile yok.
Gerçekten de öyle. Hiç beni seven bana değer verecek bir insan karşıma çıkmayacakmış gibi düşünüyorum. Biraz aklın başındaysa bişeyelre yorum yapabilieyorsan güçlüysen seni istemiyorlar. Salağı ve biraz terbiyesiz olacak "veren" tipleri seçiyorlar. Sen de yaşlanıp kalıyorsun. Ben güya genç annelerden olacaktım.
Şimdi de işim zor. Sizin dediğiniz gibi temkinli oldum ve ilgilenmedim. Aval aval ağzımı açıp insanların dikkatini çekecek şekilde gözlerimi dikip ona bakmadım. Koridorda görürsem de resmi bir şekilde selam verdim. İlk önce şaşırdı. Hocalarla kendi aralarında konuştukları bir konuda durup dururken değil mi hocam diyip soruyu bana yönlendirmeye başladı. Alışmıştı tabi her lafını ağzım açık dinlememe bu sefer ilgilenmeyince şaşırdı hatta ilk defa açık açık şaşırmış bir ifadeyle tabiri yerindeyse tip tip bana baktı. Kısacası bu aralar egosunu tatmin etmediğim için sinirli. Ama sevmediği kesin.Kim olsa karşısına alıp çoktan konuşmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?