Ben şunu gördüm ilk başta nasılsa hep öyle oluyor huyu..Bu adam nane molla bir adam,yorar..
ayrıca gercekten seven ılgı duyan ınsan bellı eder, ne kadar kendınden odun vermemeye calıssada bı sekılde onu sana hıssettırır. anlattıklarına gore senın ona verdıgın degerden cok daha az deger verıyor sana. kalbın kırılsın ıstemem ama bosuna umıtlenmekten onun bu davranıslarına anlam aramaktansa yol yakınken dön sen. bu senı sadece yorar.
Sedaecrin iyi hoş diyorsun da yaşı olmuş 30 ben de 10 aydır burnunun dibindeyim neyden emin olamıyor sinir olduğum şey salak gibi davranıp işi sallandırması. Adam gibi karşıma dikilse gel birbirimizi tanıyalım deseydi bu 10 ay içinde hiç bu kadar psikolojik olarak yorulmaya gerek kalmazdı belki de birbirimize uygun değiliz derdik. Zaman kaybediyoruz. Daha kendisini açma tanıtmaya çalışma aşamasına gelemedi. Gelmek istemiyor bence. Benim bilmediğim yönlerimi görmesini isterdim. Okulda olduğum rolle dışarıdaki bir değil ki.
Ayrıca neyden daha tam emin olmak istiyor. Resmen yüzüme tükürüyormuş gibi selamıma cevap vermemeler, ona seslendiğim zaman arkasını dönüp gitme gibi nazlı (aslında çok garip) hareketlerini bile affedip arkasından gidiyorum. Her fırsatta "senin için" kelimesini kullanıyorum. Adam bu çerçeveden bakarsak egosunu iyi tatmin ediyor sayemde. Şu an gittikçe kin doluyorum ama gene de affetmek için göremediğim bir nokta vardır diye sizin yorumlarınızı okuyorum. Bakalım bir şeye karar vereceğim artık.
Niye desinki?
Senden hoşlandığını nerden çıkardın?
Ben hiç düşünmüyorum sana karşı birşey hissettiğini.
Biraz kendi kendine gelin güvey olmuşsun..
Evet haklı olabilirsin. Artık bundan sonra dikkatli olmam lazım.
Şimdi de işim zor. Sizin dediğiniz gibi temkinli oldum ve ilgilenmedim. Aval aval ağzımı açıp insanların dikkatini çekecek şekilde gözlerimi dikip ona bakmadım. Koridorda görürsem de resmi bir şekilde selam verdim. İlk önce şaşırdı. Hocalarla kendi aralarında konuştukları bir konuda durup dururken değil mi hocam diyip soruyu bana yönlendirmeye başladı. Alışmıştı tabi her lafını ağzım açık dinlememe bu sefer ilgilenmeyince şaşırdı hatta ilk defa açık açık şaşırmış bir ifadeyle tabiri yerindeyse tip tip bana baktı. Kısacası bu aralar egosunu tatmin etmediğim için sinirli. Ama sevmediği kesin.Kim olsa karşısına alıp çoktan konuşmuştu.
Koç burcu. Affedemediğim bir şey de benim yanımda annem bana kız bakıyor. Bu Ocakta gidip kız isteyeceğim diyor ondan sonra da daha ortada bir şey yok ama düşünüyorum diyor. Daha sonra odama gelip odadaki hocalara hani şu eczacı kız var ya gibisinden havalar. Acaba diyorum adam hava atmıyordu da bak benim hayatımda başka birisi var ben onu düşünüyorum benimle uğraşma diye mesaj mı veriyordu.
Merhabalar,
aynı okulda çalıştığım bir hocayı seviyorum. Bunu elimden geldiğince belli ettim. İlk başlarda kendisi de benden hoşlandığını belli etmeye başladı ama daha sonra çok dengesiz hareketler yapmaya başladı. Beni tanımaya çalışıyor ya da karar veremiyor diye düşündüm ama artık tam 10 ay oldu ve ilişkimizde bir ilerleme yok. Karşı taraf sürekli durmumuzu sallantıda bırakıyor. Kendisi 30 yaşında. Beni karşısına alıp ilgisinin olduğunu söylemesini istiyorum ama maalesef bunu yapmıyor tam tersine beni kıskandırma yoluna gidiyor. Bazen selamımı almıyor ve şaşırıp suratım asılınca çaktırmadan bakıp içten içten bu durumuma seviniyor. Kendisince sevgimi böyle ölçüyor. Ben yalnız yaşıyorum kaldığım civarda sürekli depremler oluyor bir kere bile geçmiş olsun korktun mu demedi, annem hasta oldu ben hasta oldum rapor aldım dönüşte geçmiş olsun nasıl oldunuz demiyor ama neden benim hazırlandığım sınavların sonuçlarını sormuyorsun ben duygusal bir insanım diyor. Sonra kendince beni karşısına alıp benimle sohbet etmeye çalışıyor tam hevesleniyorum ertesi gün yüzüme bile bakmıyor. Bazen toplantılar oluyor ve gözümü ondan alamıyorum bir süre dalarak ona baktığımı fark ediyorum kendisinin bakışlarında da bir sıcaklık bir istek hissediyorum bir gülümseme beliriyor yüzünde ama toplantıdan hemen sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Bir gün odada yalnız kaldık ve nasıl kaçacağını şaşırdı. Halbuki konuşmak için güzel bir fırsattı.
Artık durumumuzdan şüphelenmeye başladım. Ben mi uyduruyorum yoksa tüm bunları? Nasıl anlayabilirim? Sizce ne yapmalıyım? Bir hata yapıp adımın kötü anılmasını da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?