bu nasıl bir şey?

Ben şunu gördüm ilk başta nasılsa hep öyle oluyor huyu..Bu adam nane molla bir adam,yorar..

ayrıca gercekten seven ılgı duyan ınsan bellı eder, ne kadar kendınden odun vermemeye calıssada bı sekılde onu sana hıssettırır. anlattıklarına gore senın ona verdıgın degerden cok daha az deger verıyor sana. kalbın kırılsın ıstemem ama bosuna umıtlenmekten onun bu davranıslarına anlam aramaktansa yol yakınken dön sen. bu senı sadece yorar.

Anlamadığım şey şu ödün vermeden sevemezsin. Tabi ki de ödün vereceksin seveceksin yeri gelir gururunu hiçe sayacaksın. Bunları yapmadan ben nasıl anlayacağım beni sevdiğini? Zaten 10 ay geçmiş. Soğuk davranıyorum gene de tık yok. Sadece kendince merak edip şaşırdı ne oldu da vazgeçti diye o kadar. Kadın-erkek ilişkisine gerek yok insan arkadaşını bile durdun asık suratlı görünce sorar. Adamın umurunda değil dün bir baktım odasında açmış garip bir müzik son ses dinliyor. Belki de oyun oynuyordu.

Ben olsam bir süre o yokmuş gibi davranırım tam anlamı ile..sadece günaydın ve iyi akşamlardan ibaret olur..

hasta olmuşsun geçmiş olsun dememiş annen hastalanmış geçmş olsun dememiş.. yalnız kalınca kaçmış..

Bence sana karşı ilgii falan yok..

ama senin ona olan ilginin farkında olduğu için bu durum hoşuna gidiyor ve zaman geçiriyor bu şekilde..

Dediğimi yap yokmuş gibi davran , aklı başına gelsin..

Niye desinki?

Senden hoşlandığını nerden çıkardın?

Ben hiç düşünmüyorum sana karşı birşey hissettiğini.
Biraz kendi kendine gelin güvey olmuşsun..

Bundan sonra öyle yapacağım zaten yoksa okulda adım çıkacak. Artık diğer hocalar da az çok şüphelenmeye başladılar özellikle bugün fark ettim. Ben gözlerimi kendisinden ayırıp azıcık etrafa bakmaya başlayınca bir kaç kişinin bizi takip ettiğini gördüm. Belki adamlar çok önceden bizi izliyorlardı ama ben tek ona odaklandığım için fark edememiştim.

Evet haklı olabilirsin. Artık bundan sonra dikkatli olmam lazım.

yani canım ortada senden hoşlandığına dair somut hiçbirşey yok ki..

Ne kadar çekingen olursa olsun bir erkek birşekilde adım atar..

Bakışmaları falan geç..Belki sen yanlış anlıyorsundur bakışlarını..çünkü sen ona o gözle bakıyorsun sana da o farklı bakıyor gibi anlıyorsun olamaz mı?

İlgisi olan erkek, bir geçmiş olsun demez mi?

Şu da var bazı insanlar kız olsun erkek olsun, birisinin ondan hoşlandığını anladıkları an, bu durumu sadece hoş vakit geçirme aracı olarak kullanmaya bakarlar..yani arada etkileyici bir söz bir bakış o kadar..ego tatmini yani..ama gidip sorsan ..ne alaka sadece arkadaşız..derler..

Ben aynı şeyi söyliycem..bir süre resmi iş arkadaşı rolünü oyna..ama net olarak..merhaba iyi akşamlar..nasılsın derse iyiyim sen nasılsın o kadar..

Bu durumda eğer gerçekten sana ilgisi varsa mutlaka adım atacaktır..
Baktın ki iyice uzaklaştı o zaman sen kendi kendine senorya yazmışsın demektir..boşver gitsin..

yanii..olay bu..sen kendin çözmüşsün olayı da acaba mı diyorsun..
adam egosunu tatmin ediyor senle sadece..

Beğenilmek herkesin hoşuna gider..olay bu..

Denizgüneş açık ve cesur cevabın için teşekkürler. Gerçeği bir kere daha duymam ve görmem gerekti.

Tüm konuyu okudum. Yazdıkların o kadar tanıdık geldi ki... burcunu sen söylemeden tahmin ettim zaten : ) İlgisini çok belli edip geri çekilmeler vs. Aynen anlattığın gibi hareket halindeki arabadan inmeye çalışmak gibi manyaklıklara kadar herşey birebir ! Bu kişinin kendine güveni olmayan, bencil ve çocuksu biri olduğunu söyleyen arkadaşlar nokta atışı yapmış.

Sonu da benim yaşadığıma benzerse, çok yakında kolunda bi kızla gelip sana düğün davetiyesini verebilir. Kızın eğitim,dış görünüş, aile yapısı, karakter olarak senden ne kadar aşağıda olduğunu görünce şaşırıp üzülürsün. Görürsün ki sen davranışlarını yorumlamaya kafa yorarken, her lafından her bakışından anlam çıkarırken, onun mantıksız davranışlarına bahaneler uydururken, onun aklı çok başka şeylerdeymiş.

O zaman bu adamın kendine güvensiz biri olduğunu, beş para etmeyeceğini anlarsın. Bulduğu kız fazla bir şey görmemiş, maddi anlamda da ona bağımlı olacak biridir ki böylece hem kendini üstün hissetsin hem de kızcağız garipliklerine sorumsuzluklarına ses çıkaramasın. Her alanda kendi borusu ötsün. Sense farkında olmadan ilginle egosunu beslemişsin. Zamanını boşa harcadığına mı üzülesin, onun egosuna malzeme olduğuna mı...

Başkasının konusuna böyle kendi hayatından cevap vermeyi hiç sevmem ama senin anlattıkların o kadar benziyordu ki sanki aynı adamdan bahsediyoruz : ) aman arkadaşım sen benim düştüğüm tuzağa düşme, onun hakkında düşünme, ne yaparsa yapsın "acaba mı" deme.

Zaten erkekler birini istedikleri zaman bizler gibi binbir faktörü işin içine katıp analizler yapmıyorlar, hedefe kilitleniyorlar. Bunu iyice anladım artık. : ) Umarım bir an önce huzura ve mutluluğa kavuşursun. Allah tez zamanda çok hayırlı birini çıkarsın inşallah karşına.

Yorum yaptığın için teşekkürler. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum çünkü artık biraz daha mantıklı düşünme aşamasına geçtim. Şu an sadece iş arkadaşım gibi görüyorum. Zaten etraftaki bayan hocalar da tek tek onun hakkında ara ara bana bilgi vermeye başladılar biraz uyarır gibi. Mesela bir hocamız gelip bana o çocuk annesinin bulduğu kızla evlenir. Bir sürü kız gösteriyorlarmış ama annesi beğenmiyormuş kızları dedi ve gülmeye başladı kadın. Artık ben de mesajımı aldım. Hayretler içinde kaldım.

Zaten rüyamda da bir kızla görüştüğünü ve bana misilleme yaptığını gördüm ki rüyalarım gerçek çıkar. Dediğiniz gibi yakında davetiyesiyle gelir yanıma.

eee ne oldu var mı bir gelişme?

10 ay uzun bir süre.Atım atsa atardı.Bence yeterince şans vermişsiniz.Okuduklarınızdan anladığım kadarıyla size pervane olan biri de değil.Ona benzer hareketler sergilese belki sıkılıyordur,açılamıyordur dicem ama yazdıklarınızdan çıkardığım sonuç bu.İlginizin farkında ve oynuyor.Bence bundan sonra hiç ilgilenmeyin.Hatta kendi kendinize başka biriyle tanışmış numaraları yapın.İşte sürekli telefonunuzla meşgul olun,hatta kendinize başkasından gelmiş gibi çiçek filan yollayın okula gelsin :)))

Görsün dünyada tek erkeğin o olmadığını,ona kalmadığınızı :)

Gelişme soranlar için bir gelişme yok diyeceğim. Galiba her şeyi ben uydurmuşum ve hiç sevilmemişim. Adam sadece ilgilimi farketmiş ve hoşuna gittiği için de oyun oynamış benimle o kadar. Bir iki erkek hocanın da ağzına düşmüşüm onu farkettim hatta bir bayan hoca da gören de seni ondan hoşlanıyorsun sanacak diye kıstırmaya çalıştı. O an anladım ki dikkatli davranmazsam adım kısaca kaşara çıkacak. O gidip evlenince de olur da başka kısmetim çıkarsa ne gerek var daha dün onunla oynaşıyordu diye engelleyeceklerdi. Bunun için de daha sonradan çıkan kısmetlerimden bahsederek ve konuşarak, kendisinden de olabildiğince kaçarak ve resmi davranarak ortamı toparlamaya çalıştım kendimce.

Tabi birden bire konuşmayı kesme, surat asma, kaba davranma gibi hareketler yapmadım ki dikkat çekmeyeyim. Kendimce ona duygularımı kendisi uydurmuş gibi hissettirdim o kadar. Şimdilik sadece hayırlı bir kısmet için dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…