- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi sessizsokak
-
Evet etkili kirliysen uzak dur gebelerdenSanalda da etkili mi ki?
Evet etkili uzak dur gebelerden
Allah iyiliğini versin
Öne yaaHe bir de turşu,zeytin,peynir kurdurmayan cinsi var bunların.
Benim iş arkdaşım hamile.
Saçını kestirmezmiş.
Çocuğun ömrü kesilirmiş
Öne yaa
Turşu peynir zeytin sac kesmeyle ömrünün kisalmasi ne alakaymis şok oldum bu daha fena sanki
Regl olan kadının turşuyu bozduğunu duydum da bunu ilk defa duyuyorum Allah'ım daha neler duyacaz kim bilirEvet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
yok regl misin diye sormadılar da kırk yere yanımda muhabbetini yaptılar regl kadına bebek gösterilmez aslında, 40 çıkana kadar kimseye göstermemek lazım, 40 ı çıkınca bebek görmesine gidilir, hastaneye görmeye geleni de bilemiyorsun ki regl mi.... ne alaka diye sorunca da geçiştirildim. en temizi 40 çıkana kadar bebelere yaklaşmamak dedimBebeğin annesi de kanıyor üstelik o sürede, her gelene regli misin diye mi soruyorlar ki
Valla ilk defa duydum regl olan kadının bunları yapması sonucu turşu peynir kuflenir denildiğiniYok turşu filan kurarsan tutmaz küflenir gibi.
Saç kesmeyle de bebeğin ömrü kısalırmış
Valla ilk defa duydum regl olan kadının bunları yapması sonucu turşu peynir kuflenir denildiğini
Fabrikalarda çalışanlar hepsi ya erkek yada menapoza giren kadınlar o zaman
Yani çok tuhaf inanclarimiz var
Evet yıl olmuş 2016 hala böyle şeyler duyuyorum ve şaşırıuorum cidden ya
Çok sevdiğim bir kuzenim var bayan samimiyiz.Bugün bana ağlayarak anlattı.
Sorun şu ki kuzenimin bi görümcesi var bu kadın 3 kez düşük yapmış.Ve bir kadına gitmiş.Oda demiş ki:sen hamileyken kirli bir kadın (regl,lohusa)geçmiş evine.O düşürmüş bebeğini.
Buda tabii kuzenimi suçlamış;şimdi gidip gelmiyormuş evine
Bu nasıl mantık Allahım anlayamıyorum...Okuduğunuz için teşekkürler kızlar kuzenimi öyle üzgün görünce paylaşmak istedim
yahudilerden kalma çok çok eski sapık inanışlar bunlar.islamiyet öncesi olan şeyler günümüze kadar gelmiş.reglli kadınlar eve alınmaz başka bir yerde kalmaları sağlanırmış o zamanlarValla ilk defa duydum regl olan kadının bunları yapması sonucu turşu peynir kuflenir denildiğini
Fabrikalarda çalışanlar hepsi ya erkek yada menapoza giren kadınlar o zaman
Yani çok tuhaf inanclarimiz var
Gercektenmi ya o damı var :)bir de bunların regl kadına , bebeklerini 40ı çıkarana kadar göstermeyen cinsi var.. ona da ben rasladım. daha da kimsenin bebesine yaklaşmıyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?