Bu nasıl cahillik ya

He bir de turşu,zeytin,peynir kurdurmayan cinsi var bunların.
Benim iş arkdaşım hamile.
Saçını kestirmezmiş.
Çocuğun ömrü kesilirmiş
Öne yaa
Turşu peynir zeytin sac kesmeyle ömrünün kisalmasi ne alakaymis şok oldum bu daha fena sanki

Regl olan kadının turşuyu bozduğunu duydum da bunu ilk defa duyuyorum Allah'ım daha neler duyacaz kim bilir

Bebeğin annesi de kanıyor üstelik o sürede, her gelene regli misin diye mi soruyorlar ki
yok regl misin diye sormadılar da kırk yere yanımda muhabbetini yaptılar regl kadına bebek gösterilmez aslında, 40 çıkana kadar kimseye göstermemek lazım, 40 ı çıkınca bebek görmesine gidilir, hastaneye görmeye geleni de bilemiyorsun ki regl mi.... ne alaka diye sorunca da geçiştirildim. en temizi 40 çıkana kadar bebelere yaklaşmamak dedim

regl ne zamandan beri kirlilik oluyormuş? yahudi inancı bu. şaşırmış görümce. kuzeniniz de üzülmesin, cahille başa çıkılmaz hele hele hiç tartışılmaz. kendi bilir görüşmezse görüşmesin.

Yuh artık ya! Bu nasıl bir cahillik, bu nasıl geri kafalılık anlamıyorum, anlamayacağım da.

Yahu o bebeklerin bu dünyada nasibi yokmuş. Bunu o çooook akıllı görümce hiç mi düşünmemiş. Bu insanlar ne kadar hadsiz ya.
Kuzenine söyle hiç üzülmesin eğer görümcesi sırf böyle saçma bir olay yuzunden uzak duruyorsa, kuzenin de uzak dursun hatta tavrını net bir şekilde ortaya koysun konuşmasın böyle cahil bir insanla

Yok turşu filan kurarsan tutmaz küflenir gibi.
Saç kesmeyle de bebeğin ömrü kısalırmış
Valla ilk defa duydum regl olan kadının bunları yapması sonucu turşu peynir kuflenir denildiğini

Fabrikalarda çalışanlar hepsi ya erkek yada menapoza giren kadınlar o zaman
Yani çok tuhaf inanclarimiz var

Valla ilk defa duydum regl olan kadının bunları yapması sonucu turşu peynir kuflenir denildiğini

Çoğullaştırmasak.
Biz değil onlar kullanıyor.
Bu sefer de ötekileştirdik

Böyle insanların beyinlerine örümcek girip ağ tabakasımı yapıyor acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum doğrusu...

çok ayıp açıkcası insan birinden böyle bişey duysa bile giidp karşısındakine söyleyememeli yani.. nasıl bir terbiyesizlikse artık..

yahudilerden kalma çok çok eski sapık inanışlar bunlar.islamiyet öncesi olan şeyler günümüze kadar gelmiş.reglli kadınlar eve alınmaz başka bir yerde kalmaları sağlanırmış o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…