Bu nasıl eş..

8 aylık hamileyim, Hamilelikten önceki kiloma daha yeni geldim 51 kiloyum sadece karnım var. 2 gün önce mini dar dekolteli elbise giyindim, seksiyim diye düşünürken, eşim geldi karnımı “benim tospik karım” diye sevdi öptü gitti 😒 Belki karnımız var diye bebeğe zarar gelir diye düşünüyorlardır. Çekici olmadığımı düşünmek istemiyorum 😒 haftada bir oluyor bir şeyler yine de kendimi kötü hissediyorum eskisi gibi olmadığı için eksilmiş bir şeyler gibi oluyor. Hamilelik psikolojisi kötü. Siz doğurmuşsunuz gerçi bilmiyorum en iyisi konuşmak, belki sizi yormak istemiyordur zaten yorgunsunuz diye
51 kiloymussunuz,tospikte nedir.Cocuklar gokten mi dusuyormus,oyle mi saniyordu acaba esiniz..
Cocuklarim boyle dusuncesiz olsun istemem,eslerine dusunci davranirlar insallah.Kardesim esine bro diyordu arada,kızdım valla bir kosede.
Bebis kocaman olmus bile ama gorunce dayanamadim valla:)

Doğumdan sonra bazı erkekler eşlerini kutsal, dokunulmaz bir varlık olarak görürlermiş. Hatta bir sendrom muymuş neymiş bu durumdao_OHa o şekilde bir durum yoksa şüphelenmekte haklısınız.
Yandık. Benim eşim son 2 aydır bana bu misyonu yükledi. Karısı değilim de, çocuğunu taşıyan kutsal bir varlık gibi davranıyor. Bende kendimi teselli ediyordum doğumdan sonra geçer diye. 😕

Eşlerinize dr. İlişki için bir sakınca olmadığını tam tersine doğuma yardımcı olduğunu çok kolay açılma sağladığını falan söyleyin
Kendilerini egolarını bi şişirin
Sonrası gelir
Benim eşimde böyleydi hep böyle söyledim 🤭

51 kiloymussunuz,tospikte nedir.Cocuklar gokten mi dusuyormus,oyle mi saniyordu acaba esiniz..
Cocuklarim boyle dusuncesiz olsun istemem,eslerine dusunci davranirlar insallah.Kardesim esine bro diyordu arada,kızdım valla bir kosede.
Bebis kocaman olmus bile ama gorunce dayanamadim valla:)

Bebeğim 4 ayı geçti ablası, ben de 53 kilo oldum, şimdi de tombalak diyor 😂 göbeğim falan yok 1,67 zaten boyum. söylemesi mi eğlenceli geliyor inan bilmiyorum 😂 kızını da öyle seviyor, çocuk 2200 doğdu onu bile tombik kızım diye sevmeye başladığından beri ciddiye alamıyorum 😂

Back
X